![]() |
No...to chyba dobry temat będzie :P
http://img352.imageshack.us/img352/7...imienny0sn.png Mógłby mi ktoś zrobić tą postać z tym samym outfitem w takich pozycjach jak narysowałem? Przyśpieszyłoby mi to prace nad fake (ładnie rysuje <lol>:D...) Z góry wielkie dzięki ;) @Edit. Już tak bardzo nie potrzebnę...jakos "to" ominąłem, aczkolwiek jeśli ktoś by zrobił byłoby dobrze :) |
@Ayunia
robisz to samo co Doda.K ZAMAWIASZ PIERDOLY KTORYCH WCALE NIE UZYWASZ za kogo ty sie masz za jakas wielko ksieznicke ktora kazdy powinien sluchac? Zlozylas tyle zamowien i zadnego nie wykorzysdtalas w fake!!!!8o |
fajny otufit
dajcie goscia z glowiom:ban: mikolaja św peleryna gmB) i nogi :evul: firedewila a cialo[tuluw]paladyna facc
nie chodzi o ban ale o czapke mikolaja na emocie |
Cytuj:
A Ayunia miała sympatyczny fejk z sędzia A. M. W., który niestety się zakończył. Liczyłem, że będzie następna część, lecz się nie ukazała. |
Eloza :p Potrzebuje człowieka z fajną pelerynką włoski takie powyrywane 8o w jednej ręce ma trzymać Giant Sworda a buciki porwane 8o z Góry ThxX
|
Uważam, że jest tu trochę za mało ludzi robiących outfity. Trzeba znaleść jeszcze pare makeyerów żeby szybciej powstawały nowe outfity. To tylko podpowiedź
P.S: Kiedy skończycie moje zamówienie? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55068&page=47 |
Cytuj:
:evul: :evul: :evul: to nie było miłe.... widać na pierwszy rzut oka - gentelmen ;) a tak na serio: nikt nie zabija na rooku minotaura zaraz na 1st lvl'u... tak samo, jak nikt (prawie :p ) nie robi pierwszego swojego fake'u idealnego... człowiek uczy sie na własnych błędach, nie nalezy myslec w inny sposób... Jesli nie bedzie probowac nigdy sie nie nauczy, przemysl to :confused: |
Cytuj:
Ray: Nie cytujemy zdjęć |
yyyyyy...... To Ja chce...B) Palka z widocznym ognistym łukiem tylko żeby były wszystkie pozycje :)
|
To i ja zamawiam...
Słuchajcie, zróbcie mi człowieka (knight facc) calego zielonego z glowa zielonego smoka
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I żeby to nie był całkowity outfit właśnie mówie że ponawiam to zamówienie Cytuj:
|
Dobra Ayunia sorry ale mnie wkurzalas tym ze ciagle cos zamawiasz a nic nie robisz ale teraz skoro wykozystasz outfity w fake'u to moze i bedzie twoj 1 sukces :)
|
Outfit Dante'go z Devil May Cry jeśli można... Z dołu thx...
|
Cytuj:
|
To jak będzie z tym outem??
Ja zamuwilem Palladyna z ognistym bow |
Zamawiam Maga Wody i Cienia z Gothic'a 1 jesli ktos bedzie chcial screen'a to moge zapodac
|
Cytuj:
|
Ehh..tutaj juz chyba naprawde nie ma zadnego markera...zamowilem 3 postacie 5 dni temu i nadal nie mam i nawet 0 odpowiedzi, ze ktos to zaczol robic... N/C :(
|
No ja też niezmiernie czekam:( Zero makerów. Jeżlei ktoś inny potrafi robić otfity zamawiam 2:
1. Strój pirata z sabre,najlepiej ze wszystkich stron, nie musi chodzić. Niebieskie postrzępione (jeśli ci się uda)spodnie, buty czarne, pokrwawioną, ciemną koszulę. Włosy koloru czarnego. 2. Kapitana statku pirackiego. Fajnie jakby na barku miał papuge, na oku przepaske, a zamiast nogi- drewnianą proteze. Chcę by miał białą koszulkę i brązową kamizelke. Brodę czerwoną FACCowskiego maga. Spodnie najlepiej czarne. P.S: Pomagam trochę znajomemu przy fake'u. To jego zamówienie:) |
Aha bo zapomnialem moze ktos wkleic jeszcze raz lub dac msg na ktorej strone sa postacie do fake'a o Gothic'u? ( Tego Nowszego ) Z gory THX
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |