![]() |
Draz mam pytanie jak to jest ze ty i urbexx teraz tak zadko jestescie online ???????
Urba dzis widzialem jak kumpel u mnie gral ale ciebie mam juz od dawna w vip list i bardzo zadko ostatnio bywasz Przepraszam jesli juz byl taki post ale nie chce mi sie czytac wszystkich stron xD :P |
Czy mi sie wzrok popieprzyl od tego siedzenia przy kompie czy Cors Ent jest w Wanted?? OCB?
|
Cytuj:
|
Silent Force sie rozpada..to znaczy ze meeting sie udal !!!HAIL WANTED~!!!! :cup:
|
Cytuj:
|
Name: Cors Ent
Guild membership: Victim of the Wanted LOL ktos mzoe wyjasnic??:P:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sam nie wracaj X( :evul: najlepiej niech sie wypowiedza osoby które przeszly na strone wanted
|
Cytuj:
Czyli jednak nie mozesz pokazac gdzie to jest napisane?? Bo ja bym bardzo chetnie sobie to przeczytal... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rzucasz sie na kolesia i piszesz ze problem ktory podjal juz gdzies jest opisany... wiec sie pytam gdzie?? A Ty zamiast normalnie powiedziec rzucasz sie tez na mnie... Troche nadpobudliwy jestes chlopie a to nie dobrze :baby: |
Cytuj:
PS.Otworz lepiej te forum B) |
Cytuj:
Zamiast napisac, ze w Twoim poscie byl blad to zaczales go wyzywac od uposledzonych. W tym momencie to Ty wychodzisz na tego slabiej rozwinietego. "Szkoda mi Ciebie" |
Cytuj:
Cytuj:
|
:p
Cytuj:
I dalej nie rozumie :baby: |
Dobra wiem pomylilem sie sorki...ale staram sie naprostowac i pisze dlaczego Cors etc przeszli do Wanted
|
No ale jak widzisz nie miales racji wiec prosze nastepnym razem nie jedź po mnie:):) Niekiedy trzeba umiec sie przyznac do błedu:]
|
a nie mowilem ze wanted wygra bo cors wkoncu bedzie z innymi wanted i kto ma zawsze racje ja! :)
|
Cytuj:
Twoim zdaniem Cors poszedł do Wanted i KONIEC! cors jest w Wanted i Wanted wygrało całą wojne bo poszli do nich ludzie z Silent Force i nie ma po wojnie bo tam twierdzi osoba która wypowiedziała się wyżej. Człowieku o czym Ty w ogóle mówisz? Zero zaangarzowania w tą wojne i pieprzysz jakieś głupoty na tym forum. Cors poszedł do Wanted? Poszedł no i co z tego , chcecie wiedzieć dlaczego? Zapytajcie się dlaczego, a nie gadajcie że już jest po wojnie. Wojna jest i może się skonczy może nędzie zawsze. Czas pokaże. Pozdrawiam Nosso~~_/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |