Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Wybraniec Ludzi 26-12-2005 17:58

Draz mam pytanie jak to jest ze ty i urbexx teraz tak zadko jestescie online ???????
Urba dzis widzialem jak kumpel u mnie gral ale ciebie mam juz od dawna w vip list i bardzo zadko ostatnio bywasz

Przepraszam jesli juz byl taki post ale nie chce mi sie czytac wszystkich stron xD :P

AnthraX_ 28-12-2005 02:14

Czy mi sie wzrok popieprzyl od tego siedzenia przy kompie czy Cors Ent jest w Wanted?? OCB?

Nosso Mc'Furry 28-12-2005 03:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnthraX_
Czy mi sie wzrok popieprzyl od tego siedzenia przy kompie czy Cors Ent jest w Wanted?? OCB?

Mhmm... Ja też chce ! :D

kruchy 28-12-2005 13:38

Silent Force sie rozpada..to znaczy ze meeting sie udal !!!HAIL WANTED~!!!! :cup:

Thero 28-12-2005 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy
Silent Force sie rozpada..to znaczy ze meeting sie udal !!!HAIL WANTED~!!!! :cup:

Musiało się dziać, nie powiem ;).

Jinikao 28-12-2005 13:58

Name: Cors Ent
Guild membership: Victim of the Wanted

LOL ktos mzoe wyjasnic??:P:P

kruchy 28-12-2005 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao

Omg czlowieku...rozumiem ze po swietach ale ze taki len jestes i przeczytac wyzej nie mozesz to big LOL...

Jinikao 28-12-2005 16:55

Cytuj:

Omg czlowieku...rozumiem ze po swietach ale ze taki len jestes i przeczytac wyzej nie mozesz to big LOL...

LOL pokaz mi gdzie wyzej pisze cokolwiek o tym dlaczego on jest w Wanted?? A jak nie pokazesz to wyjdz i nie wracaj:]

kruchy 28-12-2005 16:58

Sam nie wracaj X( :evul: najlepiej niech sie wypowiedza osoby które przeszly na strone wanted

AnthraX_ 28-12-2005 19:21

Cytuj:

Sam nie wracaj X( :evul: najlepiej niech sie wypowiedza osoby które przeszly na strone wanted

Czyli jednak nie mozesz pokazac gdzie to jest napisane?? Bo ja bym bardzo chetnie sobie to przeczytal...

kruchy 28-12-2005 19:53

Cytuj:

Czyli jednak nie mozesz pokazac gdzie to jest napisane?? Bo ja bym bardzo chetnie sobie to przeczytal...

Ty tez masz problem??Jak tak to otworz forum niech ludzie sie wypowiedza na ten temat :baby:

AnthraX_ 28-12-2005 21:38

Cytuj:

Ty tez masz problem??Jak tak to otworz forum niech ludzie sie wypowiedza na ten temat :baby:

Hehe moze tak zrobie ale watpie zeby ktokolwiek chcial sie wypowiadac na Twoj temat :]

Rzucasz sie na kolesia i piszesz ze problem ktory podjal juz gdzies jest opisany... wiec sie pytam gdzie?? A Ty zamiast normalnie powiedziec rzucasz sie tez na mnie... Troche nadpobudliwy jestes chlopie a to nie dobrze :baby:

kruchy 28-12-2005 21:55

Cytuj:

Hehe moze tak zrobie ale watpie zeby ktokolwiek chcial sie wypowiadac na Twoj temat :]

Rzucasz sie na kolesia i piszesz ze problem ktory podjal juz gdzies jest opisany... wiec sie pytam gdzie?? A Ty zamiast normalnie powiedziec rzucasz sie tez na mnie... Troche nadpobudliwy jestes chlopie a to nie dobrze :baby:

Szkoda mi ciebie...jakis jednak uposledzony jestes lekko nikt nie ma zamiaru czytac twoich postow na temat ze sie pomylilem..please go away

PS.Otworz lepiej te forum B)

Rankor 28-12-2005 22:20

Cytuj:

Szkoda mi ciebie...jakis jednak uposledzony jestes lekko nikt nie ma zamiaru czytac twoich postow na temat ze sie pomylilem..please go away

PS.Otworz lepiej te forum B)

Czy aby na pewno nikt?
Zamiast napisac, ze w Twoim poscie byl blad to zaczales go wyzywac od uposledzonych. W tym momencie to Ty wychodzisz na tego slabiej rozwinietego.
"Szkoda mi Ciebie"

kruchy 28-12-2005 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao

A wiec zeby nie bylo...bo widze coraz wiecej masek najezdza...Byl meeting w Poznaniu...wszyscy sie swietnie "bawili" wiec postanowili dolaczyc do wanted..takie sa moje przypuszczenia..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Czy aby na pewno nikt?
Zamiast napisac, ze w Twoim poscie byl blad to zaczales go wyzywac od uposledzonych. W tym momencie to Ty wychodzisz na tego slabiej rozwinietego.
"Szkoda mi Ciebie"

a mi szkoda ciebie :)

AnthraX_ 29-12-2005 00:02

:p
Cytuj:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Czy aby na pewno nikt?
"Szkoda mi Ciebie"

a mi szkoda ciebie :)

I dalej nie rozumie :baby:

kruchy 29-12-2005 00:14

Dobra wiem pomylilem sie sorki...ale staram sie naprostowac i pisze dlaczego Cors etc przeszli do Wanted

Jinikao 29-12-2005 13:11

No ale jak widzisz nie miales racji wiec prosze nastepnym razem nie jedź po mnie:):) Niekiedy trzeba umiec sie przyznac do błedu:]

dyzio-1993 29-12-2005 17:34

a nie mowilem ze wanted wygra bo cors wkoncu bedzie z innymi wanted i kto ma zawsze racje ja! :)

Nosso Mc'Furry 29-12-2005 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dyzio-1993
a nie mowilem ze wanted wygra bo cors wkoncu bedzie z innymi wanted i kto ma zawsze racje ja! :)

Mhm stary forum dla mniej doświadczonych umysłowo jest na www.tibia.org.pl. Tam znajdziesz kolegów bo połowa to nooby.
Twoim zdaniem Cors poszedł do Wanted i KONIEC! cors jest w Wanted i Wanted wygrało całą wojne bo poszli do nich ludzie z Silent Force i nie ma po wojnie bo tam twierdzi osoba która wypowiedziała się wyżej.

Człowieku o czym Ty w ogóle mówisz? Zero zaangarzowania w tą wojne i pieprzysz jakieś głupoty na tym forum. Cors poszedł do Wanted? Poszedł no i co z tego , chcecie wiedzieć dlaczego? Zapytajcie się dlaczego, a nie gadajcie że już jest po wojnie. Wojna jest i może się skonczy może nędzie zawsze. Czas pokaże.

Pozdrawiam
Nosso~~_/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32.