![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak to nie ma co oni sobie jaja robio muszo byc :evul:
|
Cytuj:
|
czyli co? przypuszczalnie jutro update? :D oby słowa z newsa "PRZYPUSZCZALNIE za jakis tydzień" sie sprawdziły
|
a może dzisiaj w nocy go zrobią żeby większości ludzi nie przeszkadzać w graniu za dnia. (No i była by niezła niespodzianka na dzień dobry):D:D:D
|
Cytuj:
|
Zakład
daje dyche ze jak to sie stanie w ciągu 24 h to napewno jutro od 11 :]
|
spoko... zagadaj do mnie na gg to podam nr konta na który mozesz wysłac pieniadze! :D
|
wchodzisz w to :]
hehehe no to zobaczymy kto będzie kase przesyłął :D jak tak niebędzie to dam ci hmm 500 gp oki :cup: |
Cytuj:
|
chodziło mi o to ze przypuszczalnie czyli nie do konca pewnie, moze zle napisałem, moze ty zle zrozumiałes - niewazne :D chodziło mi o to zeby update był jak najszybciej! :D (czyli tak jak ty!!)
@ drakon pierwszy :D chcesz sie o 1K założyc? :D i zalezy na jkim servie (mzoe byc i o 500 gp jak chcesz, ja tylko podbijam stawke!) |
"Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze PARE dni do update:>)"
Cytuj:
Chchcesz to mozemy sie zalozyc :):)Ale szkdoa ze update wtedy za pare dni bedzie :(:( |
Cytuj:
|
No to chyba wtopiłeś zakład:D update za kilka dni ejszcze!:D 8o
I am winner! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
nie bondz tego pewien ja powiedzialem ze jesli w ciągu 24 h to o 111 dzs
jak nie w ciągu 24 h to nieprzegra;lem |
Jest 13:18 a upgetu ni widu ni słychu :p
|
Juz nie moge sie doczekac upadete :D robie sobie wlasnie maga na ta okazje :D,ale troche zniechęca hmm od 25 levela :confused:
PS Sir Patologia napisał : Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc. a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/ |
Cytuj:
@ zakład :evul: :D za dwie godzinki wygram zakłądzik, chociaz wolałbym przegrac, ale zeby update dzisiaj był! |
Wedlug mnie Cipsoft dobrze obyslil to ze facc moga garc bo to pozwoli ludziom poznac sie na grze i jak sie im spodoba to oczywiscie kupuja pacc a jak sie nie spodoba przestaja grac nikt nie kupi pacc jak zobaczy screeny z tibi!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |