Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Myxer 06-12-2005 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ruwedanu
Ehh.... update chyba jednak bedzie dzisiaj albo jutro bo.... zaczela sie seria masakrycznych mass lagow :P .Wy tez to zauwazyliscie?

Ja tam nie wiem bo narazie w Tibie nie gram... BUUUUU ;( Czekam na nowe Servery a jak nie to bede gral na Morganie :(

Sir Patologia 07-12-2005 08:08

Cytuj:

a jak juz mowilem outfity by sie ptzydaly
Zasmuce cię na wersji która jest na test servie nie ma owych outfitów.

Drakon Pierwszy 07-12-2005 09:15

jak to nie ma co oni sobie jaja robio muszo byc :evul:

wivivol 07-12-2005 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Jackson
Czy ktos sie orietuje jak bedzie leciec hp knightowi i jak bedzie mana leciec i ile trzeba spalic many na m lvl????

TO BYŁO JUŻ PISANE... TYM RAZEM STWIERDZAM IŻ JESTEŚ UPOŚLEDZONY.

pawepek 07-12-2005 15:23

czyli co? przypuszczalnie jutro update? :D oby słowa z newsa "PRZYPUSZCZALNIE za jakis tydzień" sie sprawdziły

Lukiner 07-12-2005 15:43

a może dzisiaj w nocy go zrobią żeby większości ludzi nie przeszkadzać w graniu za dnia. (No i była by niezła niespodzianka na dzień dobry):D:D:D

Vanhelsen 07-12-2005 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukiner
a może dzisiaj w nocy go zrobią żeby większości ludzi nie przeszkadzać w graniu za dnia. (No i była by niezła niespodzianka na dzień dobry):D:D:D

tyle, że ~50% graczy jest z Ameryk...

Drakon Pierwszy 07-12-2005 15:53

Zakład

daje dyche ze jak to sie stanie w ciągu 24 h to napewno jutro od 11 :]

pawepek 07-12-2005 16:25

spoko... zagadaj do mnie na gg to podam nr konta na który mozesz wysłac pieniadze! :D

Drakon Pierwszy 07-12-2005 16:56

wchodzisz w to :]
hehehe no to zobaczymy kto będzie kase przesyłął :D
jak tak niebędzie to dam ci hmm
500 gp oki
:cup:

Sir Patologia 07-12-2005 17:01

Cytuj:

oby słowa z newsa "PRZYPUSZCZALNIE za jakis tydzień" sie sprawdziły
Ja bym chciał aby się sprawdziły bo tydzień od tego news jest jutro. Ale jak ty chcesz żeby później to proszę bardzo chyba jesteś sorkiem albo drutem :)

pawepek 07-12-2005 17:43

chodziło mi o to ze przypuszczalnie czyli nie do konca pewnie, moze zle napisałem, moze ty zle zrozumiałes - niewazne :D chodziło mi o to zeby update był jak najszybciej! :D (czyli tak jak ty!!)

@ drakon pierwszy
:D chcesz sie o 1K założyc? :D i zalezy na jkim servie (mzoe byc i o 500 gp jak chcesz, ja tylko podbijam stawke!)

Lord Antrak 07-12-2005 18:15

"Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze PARE dni do update:>)"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon Pierwszy
daje dyche ze jak to sie stanie w ciągu 24 h to napewno jutro od 11 :]

Chchcesz to mozemy sie zalozyc :):)Ale szkdoa ze update wtedy za pare dni bedzie :(:(

Knight Patryk 07-12-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Sanczo
ja gralem na selenie ale to byla moja pierwsza postac i troche skopalem skile teraz co nieco wiem i jak powastala neptera myslalem nad zmiana ale wolalem grac z kumplami teraz sam gram na nepterze i mam pytanko kto z was jeszce na niej gra ? z gory thx za odp.

skilli nie da sie skopac zawsze da sie je naprawic:)

pawepek 08-12-2005 06:20

No to chyba wtopiłeś zakład:D update za kilka dni ejszcze!:D 8o

I am winner! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Drakon Pierwszy 08-12-2005 08:53

nie bondz tego pewien ja powiedzialem ze jesli w ciągu 24 h to o 111 dzs
jak nie w ciągu 24 h to nieprzegra;lem

Bakteriusss 08-12-2005 12:25

Jest 13:18 a upgetu ni widu ni słychu :p

Dominikk 08-12-2005 13:18

Juz nie moge sie doczekac upadete :D robie sobie wlasnie maga na ta okazje :D,ale troche zniechęca hmm od 25 levela :confused:

PS Sir Patologia napisał :
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.

a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/

pawepek 08-12-2005 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominikk
PS Sir Patologia napisał :
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.

a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/

Słuchaj! Rozumiem, tez tak myslalem jak byłem facc (teraz ejstem premmy <itbia.pl rox!>) ale zrozum, chcesz miec to samoc za darmo za co inni płaca? a jak nie masz pracy to oszczedzaj, ja tez nie ejstem dorosły, zamiast wydawac na chipsy i orzeszki odłóż sobie a po jakims czasie uzbierasz!

@ zakład :evul:

:D za dwie godzinki wygram zakłądzik, chociaz wolałbym przegrac, ale zeby update dzisiaj był!

Lord Antrak 08-12-2005 15:45

Wedlug mnie Cipsoft dobrze obyslil to ze facc moga garc bo to pozwoli ludziom poznac sie na grze i jak sie im spodoba to oczywiscie kupuja pacc a jak sie nie spodoba przestaja grac nikt nie kupi pacc jak zobaczy screeny z tibi!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29.