Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Pepit 28-08-2006 12:47

niepokozaczymy niestety razem bo juz dalem sobie spokoj z nebula po wojnie z phy...

Pierwsze cala ekipa koqu mele wicka itd pozbierali nas do rebirth zebysmy im pomagali w wojnie potem juz o wszystkich zapomnieli najwidoczniej uznali ze wojne wygrali sami
jak shargas seyko itp zaczeli PA nawet niekiwli palcem zeby nam pomoc a zabic ich tez niepozwolili
Teraz jak widze ze jeszcze ich do ordo przyjeli i maja zamiar razem z nimi zabijac osoby z ktorymi razem sie phy z serwa pozbywali to juz napewno niewroce
niestety sie zawiodlem na pewnych osobach ...conajwyzej moge sobie pokozaczyc na forum i powspierac was duchowo :P

djmtv 28-08-2006 16:02

@up

widzisz czas ludzi zmienia
tylko w calej tej akcji smieszy mnie to ze twierdzisz ze na nebuli nie grasz
skoro nie grasz to skad masz pojecie co tam sie dzieje i na jakiej podstawie walisz komentarze kto jest dobry a kto zly w tej wojnie ?

to tak samo jak ja po 2 letniej przerwie byl wrocil na rubere i zaczol nadawac bo kiedys bylo inaczej ;E

Pepit 28-08-2006 16:38

niegram ale mam jeszcze konto na nebuli i kilku znajomych od ktorych wiem co sie dzieje pozatym jest jeszcze forum......

Nikogo nieocenilem w moich wypowiedziach (poza kilkoma cieciami ze stars) napisalem moze cos o koqu itd. ale dla nich i tak respect bo za czasow kiedy gralem niespotkalem sie zeby bili kogos za free albo okradali

Webi 28-08-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepit (Post 959702)
(...)Nikogo nieocenilem w moich wypowiedziach (poza kilkoma cieciami ze stars) napisalem moze cos o koqu itd. ale dla nich i tak respect bo za czasow kiedy gralem niespotkalem sie zeby bili kogos za free albo okradali

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepit (Post 959383)
Pierwsze cala ekipa koqu mele wicka itd pozbierali nas do rebirth zebysmy im pomagali w wojnie potem juz o wszystkich zapomnieli najwidoczniej uznali ze wojne wygrali sami
jak shargas seyko itp zaczeli PA nawet niekiwli palcem zeby nam pomoc a zabic ich tez niepozwolili
Teraz jak widze ze jeszcze ich do ordo przyjeli i maja zamiar razem z nimi zabijac osoby z ktorymi razem sie phy z serwa pozbywali to juz napewno niewroce
niestety sie zawiodlem na pewnych osobach ...conajwyzej moge sobie pokozaczyc na forum i powspierac was duchowo :P

Wymaga komentarza?

August 29-08-2006 13:54

Scythe 1 - Ordo Fidelis 0

Aug 29 2006, 13:22:04 CEST Killed at Level 104 by Celandia

Dregar 29-08-2006 13:57

Gratz Fraga na Majqu :P. Mam nadzieje ze wygracie wojne, a to dlatego, ze starzy znajomi mowia mi: "Masa zaczal wojne bo nie ma kasy" ... nie wiem komu wiezyc ale uwazam ze raczej osoby ktorym kiedys ufalem by mnie nie oklamaly

Webi 29-08-2006 16:06

Hmm jakby nie mial kasy huntowal by pojedyncze osoby, Jak wiesz na wojne jest duzy naklad pieniezny, sdki mfy itd. I czesot ejst tak ze przegrana stronja po prostu odchodiz a nie placi. Takze te stwierdzenia sa bledne.
Kolejna sprawa to taka ze sorc kupe kasy zarabia na dragonach. np ja wyciagalem 100k/lvl takze watpie ze masa wybralby wojne jako sposob na zarobienie kasy:) Mozenie ejst jakis bogaty jak vura ale uwierzmi ze na granie mu wystarczy

Maksim 29-08-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 961229)
Hmm jakby nie mial kasy huntowal by pojedyncze osoby, Jak wiesz na wojne jest duzy naklad pieniezny, sdki mfy itd. I czesot ejst tak ze przegrana stronja po prostu odchodiz a nie placi. Takze te stwierdzenia sa bledne.
Kolejna sprawa to taka ze sorc kupe kasy zarabia na dragonach. np ja wyciagalem 100k/lvl takze watpie ze masa wybralby wojne jako sposob na zarobienie kasy:) Mozenie ejst jakis bogaty jak vura ale uwierzmi ze na granie mu wystarczy

Masa po prostu nudzi sie, niedlugo wyjeżdża do szkoły i chce ustawić swoich kolegów. :)

Hail SCYTHE

Bjoern Shu 29-08-2006 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksim (Post 961321)
Masa po prostu nudzi sie, niedlugo wyjeżdża do szkoły i chce ustawić swoich kolegów. :)

Hail SCYTHE

suuuuuper ty jestes taaaaaki fajny, serio..
pochwal sie czemu z furo poleciales, lol

Maksim 29-08-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 961394)
suuuuuper ty jestes taaaaaki fajny, serio..
pochwal sie czemu z furo poleciales, lol

Najlepszą metodą na debilstwo jest ignorancja. :D

Bjoern Shu 30-08-2006 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksim (Post 961549)
Najlepszą metodą na debilsto jest ignorancja. :D

HEHEHE i najlepsza metoda na kradziez jest wyrzucenie delikwenta z serva tak jak to uczynili z toba ;(

Maksim 30-08-2006 08:09

@Up

:) Widze że gówno wiesz o mojej przeszłości.

August 30-08-2006 09:22

Scythe 2 - Ordo Fidelis 0

Aug 30 2006, 09:08:04 CEST Killed at Level 124 by Arthas of nebula
and by Vura Soth

Elmer 30-08-2006 09:55

@up
dokładnie kasztanku :]

I oczywiście pozdro dla internetowych napinaczy.

Bjoern Shu 30-08-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksim (Post 962193)
@Up

:) Widze że gówno wiesz o mojej przeszłości.

;((((((
2-0 dla Scythe
SCYTHE FTW1!!111! -.-'
czekam na open battle =D

Dider Z Rivii 30-08-2006 22:29

Kaziu zabijaka (22:17)
22:13 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lipek Aldix. He was killed by Friida

Oby tak dalej a wygracie z tymi dupkami :P

August 30-08-2006 22:36

Scythe 3 - Ordo Fidelis 0

Aug 30 2006, 22:12:41 CEST Killed at Level 93 by Arthas of nebula
and by Friida

Dregar 30-08-2006 22:47

Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)
@EDIT
moze wyobraznie mam bujna ale znow sie okazalo ze kolega klamal :P

Naven 30-08-2006 22:53

Według mnie na żadne open battle się nie zanosi, ponieważ nadal Scythe jest tak jakby w mniejszości.. Najprawdopodobnije będą masslogi ;p

Maksim 30-08-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 964140)
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)

Masz bujną wyobraźnię :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28.