![]() |
niepokozaczymy niestety razem bo juz dalem sobie spokoj z nebula po wojnie z phy...
Pierwsze cala ekipa koqu mele wicka itd pozbierali nas do rebirth zebysmy im pomagali w wojnie potem juz o wszystkich zapomnieli najwidoczniej uznali ze wojne wygrali sami jak shargas seyko itp zaczeli PA nawet niekiwli palcem zeby nam pomoc a zabic ich tez niepozwolili Teraz jak widze ze jeszcze ich do ordo przyjeli i maja zamiar razem z nimi zabijac osoby z ktorymi razem sie phy z serwa pozbywali to juz napewno niewroce niestety sie zawiodlem na pewnych osobach ...conajwyzej moge sobie pokozaczyc na forum i powspierac was duchowo :P |
@up
widzisz czas ludzi zmienia tylko w calej tej akcji smieszy mnie to ze twierdzisz ze na nebuli nie grasz skoro nie grasz to skad masz pojecie co tam sie dzieje i na jakiej podstawie walisz komentarze kto jest dobry a kto zly w tej wojnie ? to tak samo jak ja po 2 letniej przerwie byl wrocil na rubere i zaczol nadawac bo kiedys bylo inaczej ;E |
niegram ale mam jeszcze konto na nebuli i kilku znajomych od ktorych wiem co sie dzieje pozatym jest jeszcze forum......
Nikogo nieocenilem w moich wypowiedziach (poza kilkoma cieciami ze stars) napisalem moze cos o koqu itd. ale dla nich i tak respect bo za czasow kiedy gralem niespotkalem sie zeby bili kogos za free albo okradali |
Cytuj:
Cytuj:
|
Scythe 1 - Ordo Fidelis 0
Aug 29 2006, 13:22:04 CEST Killed at Level 104 by Celandia |
Gratz Fraga na Majqu :P. Mam nadzieje ze wygracie wojne, a to dlatego, ze starzy znajomi mowia mi: "Masa zaczal wojne bo nie ma kasy" ... nie wiem komu wiezyc ale uwazam ze raczej osoby ktorym kiedys ufalem by mnie nie oklamaly
|
Hmm jakby nie mial kasy huntowal by pojedyncze osoby, Jak wiesz na wojne jest duzy naklad pieniezny, sdki mfy itd. I czesot ejst tak ze przegrana stronja po prostu odchodiz a nie placi. Takze te stwierdzenia sa bledne.
Kolejna sprawa to taka ze sorc kupe kasy zarabia na dragonach. np ja wyciagalem 100k/lvl takze watpie ze masa wybralby wojne jako sposob na zarobienie kasy:) Mozenie ejst jakis bogaty jak vura ale uwierzmi ze na granie mu wystarczy |
Cytuj:
Hail SCYTHE |
Cytuj:
pochwal sie czemu z furo poleciales, lol |
Cytuj:
Najlepszą metodą na debilstwo jest ignorancja. :D |
Cytuj:
|
@Up
:) Widze że gówno wiesz o mojej przeszłości. |
Scythe 2 - Ordo Fidelis 0
Aug 30 2006, 09:08:04 CEST Killed at Level 124 by Arthas of nebula and by Vura Soth |
@up
dokładnie kasztanku :] I oczywiście pozdro dla internetowych napinaczy. |
Cytuj:
2-0 dla Scythe SCYTHE FTW1!!111! -.-' czekam na open battle =D |
Kaziu zabijaka (22:17)
22:13 You see a dead human (Vol:10). You recognize Lipek Aldix. He was killed by Friida Oby tak dalej a wygracie z tymi dupkami :P |
Scythe 3 - Ordo Fidelis 0
Aug 30 2006, 22:12:41 CEST Killed at Level 93 by Arthas of nebula and by Friida |
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)
@EDIT moze wyobraznie mam bujna ale znow sie okazalo ze kolega klamal :P |
Według mnie na żadne open battle się nie zanosi, ponieważ nadal Scythe jest tak jakby w mniejszości.. Najprawdopodobnije będą masslogi ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |