![]() |
Dobry poradnik na pewno się przyda.
|
trenienie kinem i palem to podstawa robisz załóżmy skile 55/55 i śmigasz na gl do 13-15lvl a potem do 20lvl na zamku koło Ab'. Ja tak nie robiłem bo mam sorca ale widziałem jak mój kolega tak robił i bardzo dobre mu szło :)
|
hmm
nigdy nie spedzalem godzin trenujac ,wolalem expic moze wlasnie dlatego mam taki level :) Zamiast trenic godzinami lepiej wbic level :P
|
hmmm... niezłe, niezłe, chyba wybiore sie na hunt!:)
|
pytanko - od jakich skili i lvla mozna bylo expic knightem na scarabach PRZED update i od jakich mozna expic teraz (zakladajac ze mam eq "ponadprzecietne")
|
Długo szukałem tak dobrego poradnika dla knightów. Moim zdaniem 9/10
Pozdro |
Poradnik świetny, ale troche nieaktualny juz, zachęcam doświadczonych:P do stworzenia poradnika dla knighta po update 8.0
|
poradnik jest bardzo fajny 7/10
|
no no no NICE :]
|
Lev
Ej.Na jaki lev najlepiej chodzić na cyklopy? :o
|
mam takie pytanko... mam 14 lvl i używam orcish axa (najlepszy 1 ręczny axe, jakiego mogę obecnie używać po update), skille 61/60, 4 mlvl. na jakim skillu i lvlu będę mógł solować draga? nie chodzi mi tu o expienie na nich, tylko o to, żeby zabić samodzielnie jednego. Lepiej używać na niego broni 1 czy 2 ręcznej? proszę o odpowiedź :)
|
LoL na lidera 2 UH.... chyba bez eq muslal bym byc...
ubijam go bez waste hp... |
żalowo naprawde żalowo ...
knightem trzeba umiec bloczyc, niestety to akurat potrafi zaledwie 20% knightow B) bic potworki to kazdy umie Pozdr (nie warto pisac poradnikow lepiej sie samemu przekonac - taka jest gra) |
Cytuj:
|
Brawo, napracowałeś się troche :p ...
|
a moze ktos by napisal swiezszy poradnik ? :)
|
bardzo dobry poradnik :)
pozdro;) |
:baby::baby: Fajny poradnik xD
Ale ja już łaze na bererkery orcki orcki shamany slimy cyce :baby::baby::confused: i fire devile xD (( HMMM ale jeszcze musze isc na deserta questa na 10 k xD )) i na familny brooch quest :P 8o Fajny poradnikczek |
lol ziom
ej to ziomal idz przez huntery do dark catedyr ja tam bylem i w 2 dni wbilem z 22 lvl do 27 lvl i sie oplaca tam siedzie :D:D:D:D
|
jestem noobem
ej jestem noobem i nieumie skilowac pomuzcie mi zeby nieby noobem jak mam skilowac plx thx z góry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |