![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
tutor jest od tego |
Nie no sorry. Z resztą jak już wspomniałem w poście poprzednim, nie przejżałem całego forum, i wyszlo jak wyszlo. Sorki jak coś. :)
|
Heh...Przeczytalem wszystkie strony tego tematu i tylko pare osób wniosło tutaj coś ciekawego..A reszta tylko pisała o tym ze to nie istnieje..Skad wiecie może naprawde da sie zrobic tego qesta...Ten temat jest od tego zeby rozwiązywac te tajemnice a nie pisac..."ten qest nie istnieje""to zart cipsoftow" I nie myślcie sobie ze chce sie w ten sposób wywyższyc
|
odp na qwszystkie wasze pytania
więc!
mino maga da się zabić!!!... widziałem na własne oczy jak przynieśli do trade rooma ciało mino maga i hijen. co do ghoula... nie da sie go zabic. co do spike sworda... da się to zrobic... trzeba zebrac wszystkie kości z ciała... które wypadają z różnyhc potworów.. np. troll ork. :cup::):cup: zadowoleni?. |
Hurra! \o/ Odkryłeś Amerykę.
Nie, nie jesteśmy zadowoleni. |
Co?
Cytuj:
Cytuj:
Miło było ale muszę kończyć, więc? Więc... więc kończę... :P Papa :cyclops: |
Golden Key
A tak, co do Mino-Maga jeszcze. Na kilku filmach, znalezionych na You-Tube, była pojawiła się nazwa klucza, tego od Mino-Maga, "Golden Key". Przysiągłbym, że dany klucz widziałem. Oczywiście wszystkie filmy na You-Tubie zostały zrobione na OTS-ach. Ale ja widziałem taki klucz na rooku realki. Serio.:evul:
Papa |
Cytuj:
|
Tajemnice na roku??
Tak na przyklad kiedy rook powstawal tajemnica byly questy ^.- |
Cipsoft praktycznie wszytko na Rooku zrobił dla klimatu a nie dla questów które nie istnieją :X(
Tas |
Cytuj:
Po drugie, chyba nie masz BLADEGO pojęcia o Rookgaardzie. Rozejrzyj się, wszystkie questy mają jak to nazwałeś "klimat" (czyli podłoże fabularne), a to co klimatyczne w 90% jest związane z questem (język orków, pick, notatnik Amber itp. itd.) Dotyczy to 99,5% questów, którymi zajmował się Knightmare. |
@up
Ech... Stary dobry Klocek... Nigdy się nie podda ^^ @Tas Czy* mi się wydaje, czy ty chcesz być evul pro fajny? * Wiem nie zaczyna się zdania od "czy, że itp". Pozdrawiam =] |
wyjaśnienie
otóż:tarantula to matka pająków w poison cave (Amber przywiozła jajo tarantuli z Maina),mino mag strzeże Mintwallin (teleportu do owego miasta) ,spike sword jest dla ozdoby,ghoul był częścią katana room quest a tunel z Rooka na Maina nie istnieje, jedynie widziałem fake że można przejść z Fibuli na Rooka:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
|
Ta naprawdę??...teraz jesteś pro user no jak by nie patrzeć...
Żal mi takich ludzi...dalej nie będę tego komentować bo szkoda zachodu...co najmniej 5 razy poruszane w TYM temacie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto Ci to powiedział? Pierwsze słyszę, może jakiś dowód na to hmm? |
;]]
Powiem tak ... czytać mi się nie chce ale Na Rooku po nowym UpDate jest Tarantula :d Spróbuje fotosy zrobić
|
~Up.
Ale my doskonale wiemy, że na Rook'u jest tarantula, nie odkryłeś Ameryki, przykro mi. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |