![]() |
Cytuj:
|
Jak myślicie dobre posunięcie ? ;)
Próbóje kupić bramkarza z umiejętnością : słaby i specjalność szybki. Ma 19 lat i obecnie licytuje dając 4 500zł. Przypominam, że team mam w 9 lidze :P |
@up
1. Nie kupuj szajsu bo jest tani. 2. Zdobądź licencje. 3. Jeśli masz kupować bramkarza, to od razu zadowalającego imho. 4. Nie gram długo w hattricka dlatego lepiej poczekaj na wypowiedz kogoś innego. |
Cytuj:
Jezeli chcesz kupic jakiegos bramkarza to kup zadka.IMO zadek jest sam raz na 9 lige. |
Ok dzięki za rady.
EDIT: Czy używa ktoś programy z CHPP (Certified Hattrick Product Providier) ? Jeśli tak to jakie ? |
Ho=Hattrick Orgazanizer na sam początek jest dobry:)
|
Cytuj:
Jest bezplatny no i posiada pare pozytecznych opcji. |
Nie sluchaj ich intensywnosc zawsze na 100% jak masz zadta to trenuj bramkazy 9 trenerow bramkazy 1 asystent trenera a jak solidny++ to z pola i odwrotnie z tymi trenerami
|
afff wygrywalem 2-0 a skonczylo sie na wyniku 4-2 do tylu ... ;(
moge pomazyc o 2 miejscu w lidze ;/ a gralem mots(!?) 2 brami bocznego obroncy jest zle :/ ale widzowie sie ladnie spisali :) prawie 7000 |
Wygrywalem 2:0 z liderem 5:2 do tyłu. Chociaz kibole dopisali 8.5 tysiaka przyszło.Ta porażka była pewna następny mecz raczej wygram:)
|
Mój przeciwnik zagrał grę kreatywną nie widząc chyba o co w niej chodzi :). Dzięki niemu 8-0 i to chyba moje najwyzsze zwycięstwo (w lidze napewno). Dwa gole mojego lidera strzelców (razem 15) i juz chyba nikt go nie dogoni i będzie królem :D.
|
7-0 z outsiderem. 55 bram strzelonych 19 straconych w tym sezonie ; ) Za tydzień mecz z liderem, za 3 tygodnie mecz z Matkiem xD
|
12000 kibiców pojawiło się na Cute Team Arena w ten pochmurny dzień.
:> Ta połowa należała do zespołu Cute, który miał 79 procent posiadania piłki.:> Końcowy wynik spotkania: 2-2. ;/ Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach ;/ BTW: Lepiej sprzedac znakomitego bramkarza, czy poczekac az bedzie fantastycznym? |
;o
Troche moich przygód z IX.500 ;).
2 tyg. temu przegrałem z ostatnią drużyną w lidze 1:0(spadłem na 5 miejsce), zniechęciło mnie to do HT, ale cóż ustawiłem troche inny skład na następny mecz i wygrałem 5:0 :D. Następnie z tą samą drużyną rozegrałem sparing, ja rezerwowym składem, oni praktycznie tym samym którym grali w lidze. Wygrałem 4:0 i przy okazji "odkryłem" nowego napastnika. Podbudowało mnie to i zachęciło do dalszej gry. Czekał mnie mecz z Vice liderem, który odbył się dzisiaj. Moja drużyna zwyciężyła 4:2(4:0 w pierwszej połowie). Awansowałem na 4 miejsce. Co ciekawe lider przegrał 2:0 z ostatnią drużyną tabeli. W ten sposób mam jeszcze szanse na awans. Trace 3pkt do lidera, a następny mecz właśnie z nim. Ostatnio w mojej lidze "czołówka" przegrywa z outsiderami :P. ps. To mój pierwszy sezon w HT, przejąłem drużyne w połowie sezonu. |
ha, u mnie tez komplet widzow - 12k. I dobrze, dlug zmalal o polowe ;]
Anyway, takiej nerwowki to ja dawno nie mialem - w pierwszej polowie przegrywalem 1:3, a skonczylo sie na wygranej 4:3 :) W 81 minucie strzelilem 2 bramy, dzieki czemu udalo sie utrzymac pozycje lidera. Ale jak na razie to byl moj najgrozniejszy przeciwnik, w 1 rundzie to wlasnie z nim jako jedynym nie udalo mi sie wygrac. No ale nic, jak na razie w lidze ani jednej porazki i tylko 1 remis - 28 pkt, 1 pkt przewagi nad drugim miejscem (bedzie walka do samego konca, bezposredni mecz w ostatniej kolejce ;]), 6 pkt przewagi nad miejscem trzecim. Awans jest na wyciagniecie reki, ale bez wzmocnien sie nie obejdzie. Heil humz0r team \o/ |
Wszyscy mieli 12tys?
Lol, bug jakis;) |
30.05.2006 Poprawka liczby widzów
Nie jesteśmy do końca zadowoleni ze sposobu zachowywania się widzów Hattrickowych meczów. W celu poprawy ich zachowania zamierzamy lekko zmodyfikować zależności rządzące ich frekwencją. To usprawnienie będzie oznaczać więcej widzów na Twoim stadionie, jeśli kibice są szczęśliwi i mniej, jeśli są nieszczęśliwi. Ponadto widzowie będą zwracać mniejszą uwagę na to, z jakim klubem grasz. Ta zmiana wejdzie w życie w połowie sezonu, 16 czerwca. ;S |
A ile macie kibicow?
Ja bo po raz 3 mialem pelny stadion... |
Dziś odbył się pierwszy mecz mojej druzyny w hattrickowym świecie ;) W 10 minucie straciłem gola i przegrywałem 1-0. Wynik nie zmienił sie do przerwy. Ostatecznie wygrałem 1-2 ;) A moja drużyna miała 72% posiadania piłki :) Jednak dalej jestem ostatni w IX.685 lidze. Ale mam stratę 4 punktów do najbliższego przeciwnika. Akurat następny mecz gram z nim ;) Jeśli wygram mam duże szanse na powalczenie o środek tabeli przynajmniej, a w następnym sezonie może wywalcze awans ;) Bo teraz to za późno przejąłem drużynę. Narazie muszę zdobyć licencję.
|
Titus mogl bys przyblizyc statystyki Pana Kazimierz Kusznurek ?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |