Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Vaikor 22-02-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
A zauwazylem na nowym serverze ze Vendetta Wymiata :P 3/4 morgany poszlo na Xerene i Tengu pauje wpadli kumplowi na larvy i "Leave or Hunted" on wychodzil ale go trapneli w waskim Korytarzyku i Za***ali, Vaikor grasz na Xerenie?Napisz na pw nick jak grasz ;]

Sorki ale tam nie gra :o

Zuno Ryder 22-02-2006 16:29

W ostatnim czasie kilka ladnych adv bylo :):dance: W tengu of course ;]

Xomerek 22-02-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
A zauwazylem na nowym serverze ze Vendetta Wymiata :P 3/4 morgany poszlo na Xerene i Tengu pauje wpadli kumplowi na larvy i "Leave or Hunted" on wychodzil ale go trapneli w waskim Korytarzyku i Za***ali, Vaikor grasz na Xerenie?Napisz na pw nick jak grasz ;]

Hmmm....Skoro Fire i Tengu wciągneło cały server do wojny...A 3/4 Poszło na new server.... to kto został?! :o

Morgana jest całkowicie opustoszała o,O

Your's
Xome 'Pykam na pustej Morganie':o

Frolik 23-02-2006 09:34

@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza :Dnie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz ;)smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire ;)zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz :Pjedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp :D:Dludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu:PFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P
Criss :*:*

Xomerek 23-02-2006 11:53

Oni porobili chary tylko po to, żeby na Xene~ zrobić małe zamieszanie...
Czytuję:
"Im just here to make your stay worse" :)

W końcu po co trzepać dp siting jak można się bawić na innym servie?? ^^

Your's
Xome :cygaro:

Frolik 23-02-2006 12:57

dokladnie ;) tez tam sie dobrze bawie :D:Dale gdy trzeba jestem gotow do zalogowania na morgane :D

Radament Hellfire 23-02-2006 13:09

...

E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.

Hail FIRE

Storiel 23-02-2006 14:10

Najs

Samek Emberius blz :P Osamek wkrec mnie do Vendetty bo tez chce poexpic na larvach a nie padac na larvach przez vendette na xerenie xD :*

Cortez Blackheart 23-02-2006 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.

Hail FIRE

Lol, ja pamietam ze przed ta wojna to glownie Druugan PAowal i Zaznos, a Nizahe oczywiscie tez tam nie byl aniolem... delikatnie mowiac... - ale uwazam ze stwierdzenie, iz po stronie Nemesis byli tylko "ci" dobrzy jest zupelnie bledne i wrecz naiwne...

A jezeli chodzi o PAowanie Druugana i Zaznosa to nie wiem o tym z opowiadan tylko odczulem to na wlasnej skorze.

Frolik 23-02-2006 16:42

teraz vandetta ma wojne Vandetta + Krew vs demnticus
po wojnie sie wbije...i jakos mi swoj nick podaj albo odezwij sie in game ;)pzdr ;)

Storiel 23-02-2006 18:25

hmm

Ok odezwe sie nawet jutro :S a wojna to jest od dzisiaj chyba dopiero nie?

Tirensa 24-02-2006 12:50

No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!:]

Raul 24-02-2006 16:18

Vaikor czyżbyś robił podobną "akcję" co Cosa~, czy może naprawdę przejrzałeś na oczy? ;]

Getur Divsion 24-02-2006 21:58

Wiesz co Osramek :D i gajtorek :D
powiem wam jedno

"żal mi was":confused:

Vaikor 24-02-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Vaikor czyżbyś robił podobną "akcję" co Cosa~, czy może naprawdę przejrzałeś na oczy? ;]

Tak, robie podobną akcje co Cosanostra płacąc i zaporzyczając sie na 150k :faceoff: X(

EDIT: Ddałem dzisiejsze fragi z obu stron.

Volltio 25-02-2006 01:40

Lord Mortul
Feb 25 2006, 00:04:53 CET Killed at Level 95 by Ahazin and by Craxim

Vaikor 25-02-2006 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volltio
Lord Mortul

A czemu nie napisałeś i Eltrasa pisząc to tutaj? :p

Zuno Ryder 25-02-2006 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volltio
Lord Mortul

Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha

janou 25-02-2006 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frolik
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza :Dnie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz ;)smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire ;)zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz :Pjedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp :D:Dludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu:PFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P

HAHA xD

btw, fajny podpis na forum xD

Osamek:***

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire

Hail FIRE

jakos przez twen caly czas co Fire rzadzilo ssytuacja sie pogorszyla na servie xD polowa oosb co grala opuscilo serva przez fire xd ale ok nie wnikam xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!:]

Plx dacie mi inva..??!!! PLX!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha

xD zebys wiedzial xD hi rox man

Raul 25-02-2006 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frolik
Fire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P

Za to Tengu zawsze biega i expi, nawet wtedy gdy Russel, Nizahe, Anan, czy Shopi są online. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54.