![]() |
Cytuj:
|
W ostatnim czasie kilka ladnych adv bylo :):dance: W tengu of course ;]
|
Cytuj:
Hmmm....Skoro Fire i Tengu wciągneło cały server do wojny...A 3/4 Poszło na new server.... to kto został?! :o Morgana jest całkowicie opustoszała o,O Your's Xome 'Pykam na pustej Morganie':o |
@Xomerek
Poszli na new ale nadal walcza :Dnie sa retired...porpostu sie loguja na morgane nabija lvle wracaja na xerene a potem wieczorkiem szykuja sie na jakas bitwe ale oczywiscie Fire kiszing in pz ;)smieszne byla akcja 3 dni temu w Ab stoje se aliegancko w domq i juz biegnie ekipa ogrodnicza 10+ fire ;)zaczeli wyzywac i prosic zebym wyszedl z pz :Pjedyny Svitek madry sie domyslil i powiedzial ze i tak nie wyjde i lepiej isc se..no to poszli..dalem msga do solle po jakims czasie (krotkim) lognelo sie tengu,przed dp stalo jeszcze paru fire to wiec wyrwalem z domku wychodze i tawog i reszta pyk i jzu w dp :D:Dludzie jak to widzieli to sie zalewali ze smiechu:PFire jest twarde jak nie ma tengu online a w szczegolnosci moj ukochany Volltio i mniej ulubiony Gejtur :P:P Criss :*:* |
Oni porobili chary tylko po to, żeby na Xene~ zrobić małe zamieszanie...
Czytuję: "Im just here to make your stay worse" :) W końcu po co trzepać dp siting jak można się bawić na innym servie?? ^^ Your's Xome :cygaro: |
dokladnie ;) tez tam sie dobrze bawie :D:Dale gdy trzeba jestem gotow do zalogowania na morgane :D
|
...
E... wojna AVIS vs NEMESIS to bylo cos wszyscy co chcieli pokoju to byli za NEMESIS teraz walcza ze soba gildie o podobnych pogladach w obydwu gildiach sa PA. Ale ja wole zeby wygralo FIRE. Jest w niej wiecej w porzo ludzi. PA nikt nie usunie z zadnego ze swiatow, jednak TENGU poza kilkoma wyjatkami za duzo gorsi od FIRE.
Hail FIRE |
Najs
Samek Emberius blz :P Osamek wkrec mnie do Vendetty bo tez chce poexpic na larvach a nie padac na larvach przez vendette na xerenie xD :*
|
Cytuj:
A jezeli chodzi o PAowanie Druugana i Zaznosa to nie wiem o tym z opowiadan tylko odczulem to na wlasnej skorze. |
teraz vandetta ma wojne Vandetta + Krew vs demnticus
po wojnie sie wbije...i jakos mi swoj nick podaj albo odezwij sie in game ;)pzdr ;) |
hmm
Ok odezwe sie nawet jutro :S a wojna to jest od dzisiaj chyba dopiero nie?
|
No i wreszczie invit do Fire!
Hail Fire!:] |
Vaikor czyżbyś robił podobną "akcję" co Cosa~, czy może naprawdę przejrzałeś na oczy? ;]
|
Wiesz co Osramek :D i gajtorek :D
powiem wam jedno "żal mi was":confused: |
Cytuj:
EDIT: Ddałem dzisiejsze fragi z obu stron. |
Lord Mortul
Feb 25 2006, 00:04:53 CET Killed at Level 95 by Ahazin and by Craxim |
Cytuj:
|
Cytuj:
Naprawde nie wiem ja ty trafiles do fire... jak powiedzial Osamek... twoje pvp rzadzi hahaha |
Cytuj:
HAHA xD btw, fajny podpis na forum xD Osamek:*** Cytuj:
Cytuj:
Plx dacie mi inva..??!!! PLX!! Cytuj:
xD zebys wiedzial xD hi rox man |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |