![]() |
IM KNIGHT!! :cup: :miecz: :miecz: :miecz: skille mi wmiare szybko ida chociaz nudzi mnie to ciagle stanie i atk na full defie jakiegos potworka
|
Teraz gram Palkiem.
grałem już wszystkimi innymi profesjami, ale widze że palladyn jest najlepszy z nich wszystkich. Postać stworzona juz po update. I nie narzekam na nią :) |
Teraz jest sorc, ale jeszcze miesiak temu był master. Stwierdzam jednak, że druid najlepszy, poniewać ma dużo kasy, a siła magiczna taka sama jak u sorca, tylko to UE....
|
Miałem 40 lvl wszystkimi profesjami oprócz druida/ed . I najlepiej mi się grało knightem/ek i teraz właśnie nim gram
|
ja jestem sorcem i dobrze mi sie gra:):):):)
|
a ja gram palkiem mimo update bo wiem ze trza skillowac kamieniami
|
Gram Sorciem tak jak zaznaczyłem ,ale gram i Knightem
|
Sorc rox :D:D:D:D:D
|
Witam!
Ja aktualnie gram palkiem i chociaz po update sie trudno treni to i tak jest super.tylko nie wiem czym sie rozni trenienie kamykami a spearami.Czy moglibyscie mi to uswiadomic?? |
Narazie czekam na nowe swiaty i bede knightem. Marzenia o PACCu i Elite Knight ;p
|
Gram Sorcem :mag: :)
|
ja gram najtem. jest najlatwiejsza profesja i najszybciej sie nim expi. 2 minusy to: skillowanie X( i 4 magX(X(X(. wlasne mam 13 lv bo nowa postac zrobilem skille 52\52 i siedze na rotach do 60\60 potem go go 20 lv i trenie 70\70 xDxD
|
Paladin rooox 8D
|
SORC RULEZ! :cup:
|
@topic gram Knightem lecz czekam aż Kyra bedzie dla Facc to wtedy se palla zrobie :) obydwie profesie mi pasują :]
|
Ja wybrałem sorcka ale zastanawiam się nad graniem knightem
|
Czasami knight, czasami elite... ;)
|
Ja wziąłem sorca bo to według mnie najciekawsza postać chociaż zastanawialem się nad palem... :)
|
Obecnie gram knightem, niedługo będe elite (kupuje pacc i promocje). Chociaż zastanawiam się nad druidem lub sorcem :)
|
Ja zostałem Sorkiem chociaż przy Oracle o mało nie zostałem Pallkiem :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |