![]() |
Tez mi sie zdażyło że taki typo mówil do mnie Sell Mace for you this thief :p
a ja do niego What? a on hunted :evul: a potem na main dostal hunta na rook i po sprawie xD :evul: :evul: :evul: |
Troche ciekawych odzywek z Xanterowskiego Rookgaardu :)
08:19 Elverin Kenheen [2]: sell 5 golds 08:17 Seba Drutek [2]: plixxxxx uhh ihh 14:21 Haku of Xantera [1]: zbierm ekipe na rat kesta kto pujdzie ze mnom? 09:15 Bartek Pogromca Morza [7]: pl 09:15 Pan Francuz [6]: nie 09:15 Bartek Pogromca Morza [7]: aha to IM SORRY Po pewnej chwili pisze do mnie... 09:15 Bartek Pogromca Morza [7]: bendzimey kolegami 09:15 Pan Francuz [6]: nie 09:16 Bartek Pogromca Morza [7]: ho na trola Narazie tyle bo jakoś noobki z Xantery odeszły w dal... :P |
Ja do newba czy noobka powiedziałem że mam 100gp a on nie ma więcej,on wzią i położył 900gp podemnie ja wziołem i pogratulowałem mu że miał więcej:D :D
|
WOW, ale z ciebie rzeźnik.. owaliles go na całe 900 GP !! (słownie, DZIEWIĘĆSET) !! Będziesz moim kumplem ?
|
Raz sobie stałem na targowisku na rooku i czytam co piszo na trade a tam
DAM CIPK.... ZA ITEMKI (ROOK)8o |
Noob plx!
Moim harem idę sobie do Training Rooma. Otwieram drzwi patrze a tutaj noobek krzyczy:
PLZ OPEN!!! I PAY!!!!!! Ja na to: Ok. 50 gp. Żuca 50 gp na ziemie. Ja biorę i mowie że jak da 50 gp następne to mu powiem jak bez klucza wyjść. On się zgodził i rzuca następne 50 gp. Schodze na duł on za mna. Idziemy w prawo. Mówie: Wejdź w ten teleport wyglądający jak pioruny. Włazi..... Polewka 1. Mowi: PLZ!!! JAK CHCE WYJŚĆ!!!!!! Wejdz jeszcze raz! Ok. Włazi..... Polewka 2 K***a!!!! Zapomniałem jeszcze o jednym! Musisz magiczny napój wypic! Ide. Zabijam Buga i nabieram Slime. Daje noobkowi on to pije i deda.... Polewka 3. Muhehhe :D xD Bylo w nim około 30 gp, combat kinife, leather legi i pochodnia :D |
Ja pamietam jak raz na Antice z kumplami z rodzinki w Mino Hellu robilismy loot baga :P. Loot wazyl ok. 2k oz. Wiec musielismy zrobic to poprzez zucanie nim ^^. Kiedy wychodzilismy z 1 loot bagiem i chcielismy wziasc reszte to jakis n00bek sie tam lognal i nas opierdzielil :P. Mialem lacha z kumpli ze o tym nie pomysleli xD.
|
a mi kawalek miesa za 100gp :D
|
To ja na depo charze przerzucłem itemki, żeby nie nosić ze sobą. No i depo charze miałem outfit dyni po hallowena koleś 4lvl do mnie "Hey GM", następny zaczą mnie wyzywać, że źle wygładam a on zostaw go bo cie zbanuje. n/c
|
Mi sie zdarzyła taka sytuacja, że typ spzredaje mino leather. Podbijam do niego offer a on do mnie 20 gp 8o . zdziwilem sie z leksza i nawet dalem mu 40 a on do mnie : I love U xD.
|
jak ja lubię takich kolesi :D ale niektóre noobki są odwrotne:
Ja:Buy honey comb NooB:sell ja: 40gp? Noob: lol? 600gp |
Koleś mi rzucił 5 bear pawów pod nogi powiedział ,że mam łapać a potem płakał i biegał za mną ,że chce je spowrotem.
|
HAHAHaH
Ale se beke mialem z kolesia jak pisał że chce kupic carlin sworda i ja że ok i trade i dalem na trade cluba a on 100 gp i on klikną accept :D :D :D :D
KOLES DAL MI 100GP ZA CLUBA:cup: :cup: |
;p
Ja normalnie Zpadam Z Krzesla jak Koles Sie Pyta Toma po Polsku Gdzie Sa Train Monki 8o 8o 8o 8o 8o (pewnie Zaduzo w Ots'y Pykal...)
|
Ban
http://img502.imageshack.us/img502/6095/uo0004wy6.png
Za to ze mialem Game Master w real name na tibia.com |
Cytuj:
|
A ja dzisiaj sie wymienilem lopate za cooper shield i sprzedalem je za 120 a lopata w sklepie 20 :O
|
A ja dzis otrulem 5 osob i siadla katana xD
|
12:38 Bij Ogonie [6]: twoja stara to cipiara a twuj stary bez fujary a ty jestes jak wuzek z biedronki wsadzasz 2 zeta i pchasz ile chcesz
12:38 Kapitan Twoja Stara [14]: Selling Chain armor! 12:40 Kapitan Twoja Stara [14]: Selling Chain armor! 12:42 Bij Ogonie [6]: twoja stara to cipiara a twuj stary bez fujary a ty jestes jak wuzek z biedronki wsadzasz 2 zeta i pchasz ile chcesz 12:43 Kapitan Twoja Stara [14]: ?????? co cie w domu bija? w dodaktu te nicki xD |
Kiedyś sprzedawałem gs'a (giant spidera) mówiąc sell gs ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |