![]() |
jak obronca ma wypasione graty i wypasione skille to MOZE. ale atakowac to faktycznie by musial chyba hatchetem :)
|
Cytuj:
|
wkurzają mnie nooby i h-lev też nooby które zabijają to na czym trenuje
jeden głupi kumpel który zamiast poczytać manuala biega w kółko i wrzeszczy na mnie abym zaprowadził go do miasta <tyle znaków wystarczy> |
noobki :/
mnie najbardziej wkurzają noobki które zabijają moje potwory jak skilluje :/ albo jak zjadą je do red hp i jeszcze sie ciesza i pisze ze przeciez nie zabili :(
|
mnie hakerzy .. ;/
|
mnie wkurzaja najnardziej pk ziomki sie ciesza ze maja 50 lvl i se moge bic kogo chca wkuraja tez nooby i glupie nicki w stylu sir monttis
|
omg... boze a co wam nicki przeszkadzaja... jak byscie nie wiedziali to lvl i czlowiek ktory gra ta postacia jest wazniejsze... (w tej grze )
|
Mnie Wkurzaja te Brazylijszke i szwedzikie scierwa i Lurerzy gram na świecie non pvp i tam tych frajerów jest od uhuhuhuhuh wybić ich albo zbanować
|
xd
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Warlock tez czlowiek right?
|
Chodzilo mi o gracza a nie potwora
|
Cytuj:
|
Skoro gadam o walce gracz vs gracz to po ch*j mialbym mowic za ile sie wali w wrl? Troche pomyslunku. :p
|
Stop Noobom!!!
Mi sie najbardziej nie podoba to że mówisz i only speak english a on nadal zaswiergala coś po hebrajsku.X(
|
mnie najbardziej wkurza że nie moge sobie potrenić skilli palem bo te %*@#!$ włócznie się łamią. no i trzeba je podnosić czego też już zaczynam powoli mieć dosyć...
|
Nooby, lagi, nieraz bugi, pk (czyli pi*****ona k***a), no i ta grafa niezaciekawa...
|
Thiefy oraz ludzie którzy cie blokują(szczególnie na swiatach typu non-pvp)
|
mnie wkurzaja kicki przez ktore mi sie pacc marnuje X( ;(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |