![]() |
Kasztaniaczek dzięki za rade.
P.S. Też jestem fanem Milanu, bo to najlepszy klub na świecie.:D:] |
Mam pytanie: czy damy rade zabić hydrę w teamie:
Ja 40 ek eq: royal helmet, crown armor, knight legs, platinum amulet, vampite shield oraz bright sword oraz dwóch druidów lvle coś około 34. Down@: dzięki za odpowiedź. |
@Up: Skille masz i dobre, ale jeżeli masz blokowac to sobie weź kilka bp Uh bo co hit sie bedziesz musiał uleczac. Albo jakiś druid po Uha. Będzie waste.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dragona pokonasz napewno powinno zejsc 4-6 uhy zalezy od szczescia :P no i oczywiscie 2 reczna bron i mozesz sword ringa zalozyc :) jak masz Wyverna mojego sora z 60 level eq vampk shield boh b robe p legi i crus helmet hitala z lapy po jakies 50 ;) gorzej z magi ale mysle ze podobnie jak dragon ale wez lepiej wiecej uh ;) Vampire jest chyba duzo latwiejszy tylko ssanie zyca moze byc gorszej ale mysle ze tutaj max 5 uh powinno starczy :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Widać od razu, że pan up nigdy knighta nie miał, bo na draga może ci o wiele więcej na tym lvlu zejsc uhów. na wiverne mniej, na vampa najmniej ale sie trzeba szybko leczyć. Teraz moje pytanie czy z knightem skile 71/70 eq rh, c arm, k legi, p ammy, vvamp shield i bs zblocze hero i czy ubije solo necro (tj. wiem, że ubije ale jakie straty i jak duże zagrożenie dedem)
|
nie wiem czy ty widzisz ze ja podalem swoj przyklad tlyko ze ja WYverne zabilem dosc szybko a knight nie wiem jak sie z tym bedzie meczyc bo nie za bardzo wiem obrone wyverny ale jesli wprowadzilem w blad no to sorki ;( ;(;(
|
Na wyvern knight ma duzo gorzej niz Sorc/Druid , na skills 70/70 nie powinno ci wziac to duzo zycia , lecz zdazaja sie przypadki , ze idzie 1/2 uh
|
czy 33 sorcem w P-secie z bohami i woi, dam rade na tombach? Mysle o masowym expieniu? Bedzie waste? Ktory Tomb? Co kupic?
|
Czy 3 sorce, 10, 13 i 15lvl zatłuką orka berserkera?
|
Cytuj:
szybko biega, jak dojdzie do Ciebie walnie CIe za 60-80 ze 2 razy i masz red i ded. |
Witam! Mam sorca na 25 lv 28 mlv. Armor w sumie wynosi 25 a tarcze posiada 26 defa. Rózdzka wand of plague. Czy takim charem mogę spokojnie polowac na orc szamanow?
Jakich taktyk uzywaja? Poza tym chciałbym wiedziec dlaczego nie mogę zobaczyc mapy repanu i obrazkow do questow z tibia.pl. Może mi to ktoś wyjsnic. Dzięki i pozdro |
Cytuj:
Weź też jakies fb-gfb na weze bo jak zablokuja no to dla niedoswiadczonego czarodzieja moze sie to różnie skończyć... a co do huntu na nich jest to malo oplacalne bo koszty na niskim levelu sa nie proporcjonalne co do lootu ( i tak duzo z niego nie wylotujesz wiec ogolnie sie nie oplaca) |
Na którym lvlu Druidem, będę mógł zabić Berserkera? (Nie masowo, tylko jak zlurują itp.) Na razie eq mam: p.set ,Dvaren shield, Dark helmet, Leather boots. I czy powinienem je w takim wypadku zmienić?
|
Cytuj:
Moje obliczenia wskazuja ze levele ponizej 15 levela beda padac. Chodzi o to ze musisz sie leczyc za okolo 200 hp (exura gran, vita, uh). Mozna tez uzyc czarow Mana shield albo Invisible(nie diala na Orc Lidery). Runy sd tez moga sie przydac. |
Siema Czy dam rada dragowi: paladyn p-set crown helmet buty 1 arm
20 lvl ;] na solo i jak tak to gdzie jest resp dla mnie mieszkam w thais. Uciekac czy tylko stac skosem do niego i walic boltami? |
Cytuj:
no i musiałbyś się cały czas uhać. |
up@
Nie lepiej jak kupi manafluidy i z exury vita się leczy się? Cytuj:
O,,,,,,,,,,, ,,\,,,,,,,,,, ,,,,,\,,,,,,,, ,,,,,,,,\,,,,,, ,,,,,,,,,,,\,,,, ,,,,,,,,,,,,,<> O-ty <>-dragon \-tor lotu bolta Edit@ Cytuj:
A co do mapy "repanu" to możesz poszukać w goglach(tylko wpisz "mapa respawnu") Cytuj:
Cytuj:
|
Czy oplacalne bedzie expienie na dragach- 33lvl tempest rod, c set+ croco boots, c chield. W gre wchodza hmm, rozdzka moze explo... mlvl ~30.
Ze zabije to wiem ale jak wyskocza 2 to czy sie odratuje xD |
Mam pytanie: jakiego najlepszego potwora blokne moim knightem 41lvl 5 mlvl skille 73/72 eq: rh, c arm, k legs, bootki<lol>, p ammy, vamp shield, oraz jakie potwory moge blokać z zyskiem ( nie pisać guardy i nic z tych rzeczy myślę o "elitarnych" monsterach). Z góry podziękowania za wszystkie porady.
@Down: dzięki za radę. Byłem na GS'ach nieraz jako bloker na crus helmet quest i jakoś zawsze się zwracało ( nie licząc tego na 35lvlu, gdzie sam nagrode zbierałem). Zastanawiałem się też, czy nie blokne hero tak dla sportu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |