![]() |
@up
a ja mam 500-setna odpowiedz...lal... @Topic Nadrill...dlaczego wciaz nie dajesz nastepnej czesci zua ?? Ostatni odcinek byl baaardzo dobry... next pałt or ded!huntat or die! |
@Filip Pows: imponujesz mi, tak, tak, jestes guru milionow, chce byc taki jak dorosne. Ale teraz juz spokojnie, badz grzeczny, nie wyrywaj sie, nie rzucaj kaftanem i nie slin sie, to po kolacji dostaniesz deser i ten ladny niebieski samochodzik.
@Nadrill: ten tydzien masz spokoj od moich namow, ale jak na niedziele wieczorem paska nie bedzie, przykuwam cie do sciany na tydzien. Boze, patrzysz i nie grzmisz? I na Filipa, i na Nadrilla? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy aby przypadkiem nie chciales mnie obrazić? |
masz hunta
daj mi więcej :] |
nekst fejk or chunted in majn plaks!11!11
(w dosłownym tłumaczeniu: następny fake albo zabij na mainie prosze! xD) |
Mhrook! "Giv niu parłt oł daj" a tak na serio chyba sobie dałes spokuj z fake?
|
no no ładnie ładnie ten fake jest naprawde zuy 10/10
|
Nadrill... masz szczęście, że na maple nie ma PvP, bo już byś leżał...
|
Buuu Nadrill Przestal Robic Fake`i ????
Czemu?! Hunted On Main!!! |
Ejj, weź nie spamuj, bligxs?
@down: No, ty też nie spamuj! Bligxs? |
moia hciedź feik!
Nadrill Jak mogłeś nam to zrobić?! Dupku!!! @up Spamije, bo jest smutny z tego powodu co taki np. JA |
Wiecie czemu Nadrill przestał robić "Piekielną Historię" ?? BO MA DOŚĆ SPAMOWANIA W TYM TEMACIE ! Koniec kwestii...
|
Chcecie się pożywić prawdą? Nadrill coś pisał o tym, że kończy? NIE, nie pisał o tym, więc przestanie szerzyć plotki, przestanie spamować a zacznijcie ćwiczyć cierpliwość. Może ma zaćmę umysłową (czasową, jemu przechodzi, nie tak jak wam -.-). Musi odpocząć, oswoić się ze sobą (ostatnio spojrzał w niepęknięte lustro i się wystraszył) oraz musi mieć odpoczynek od kompa.
|
Co wy na to, żeby pochlastać Nadrila? :D
|
Dawno nie zaglądałem do tego tematu i moge powiedzieć tylko jedno. Zgadzam sie ze wszystkimi ostatni odcinek jest najlepszy ze wszystkich. Czekam na kolejną część. Postaram sie tu częściej zaglądać.
|
To jeden z moich ulubionych fake czekam na nastepne czesci ;p
|
Rób next czesci jestem ciekawy co bedzie dalej :)
|
@up: Ja jestem ciekaw jednego. KIEDY ON DO CHOLERY WRZUCI MNIE DO BESTIARIUSZA?! Tyle mowienia, teraz trza paskow.
|
Parę rzeczy.
Nie zaprzestałem tworzenia fake'a. W czym problem? Wena? Zmęczenie? Problemy z netem? Nie. Jestem leniwy. :> Pomysłów mam... bardzo dużo. Jutro będzie następny pasek. Hm? Chyba następne... BTW. Już niedługo 66,666... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |