Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Gtyk 29-06-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draculcia_1992
jest godzina 20.05 i wlasnie spotkalam w Tibi goscia przebranego za szkieleta. Twierdził że otworzył drzwi do MM i wraz z 4 przyjaciółmi zna ten sekret. Ale co dziwne wcale sie tym nie chwalił. Dopiero kiedy go zapitałam. Nie chciał mi powiedziac tego sekretu. Jeżeli ktos gra na NOVA tak jak ja to niech go ktos zapyta. Ma na imie Norus i ma 13 lvl. Przebrany za szkieleta. Moze zmienic wyglad. Powiedzial ze aby go zabic potrzebowali 20 minut i 30 life fluidów. ja mu wierze nie wiem jak wy. Tylko nie pomyślcie że to sobie zmysliłam albo że on zmyśla... tak naprawde bylo! UWIERZCIE MI:( nie dam wam dowodu... tylko nasza rozmowe:

takie jak to nazwalas PRZEBRANIE to pozostalosc jeszcze po haloween. Wtedy prawie wszyscy na rooku byli pozamieniani w szkielety itp. gosc poprostu nie logowal sie od tamtego czasu az do teraz i tyle

Draculcia_1992 29-06-2006 20:57

moja rozmowa z Norusem

Norus: we need about 20 minutes and 30 life fluids
Kubeczke: you know how open door too minomag?
Norus: yes
Kubeczke: plzz tell me
Norus: no
Norus: i have to log out now, cu
Kubeczke: plzzz
Norus: sry
Norus: bye

Glowa14 29-06-2006 20:59

Nom ja tez widzialem kolesia " przebranego " za Ghosta , wiec troche nawciskal Ci kitu o tym ze ma spike sworda ^^

Pozdro

Jarassimus 29-06-2006 21:00

A z tego co mi wiadomo właśnie po oględzinach kodu źródłowego OTS, a także "rozkmninianiu" protokołu Tibii, jest to nic innego jak cheat i wydaje mi się, że każdy sobie może zrobić outfit jaki chce. W Venore wczoraj widziałem w depo gościa z outfitem świni (serio!) - jakiś knight na 23 levelu. Kiedy z kumplem zajrzeliśmy do kodu źródłowego serwera, okazało się, że w protokole Tibii outfit postaci jest podawany jako komenda zaraz po zalogowaniu się, a także po wybraniu innego outfitu przez "Set outfit...". :-)

Ale o OTS i cheat-owaniu na tym forum sza, więc nic więcej nie powiem. :-P

Pozdrowienia.

Draculcia_1992 29-06-2006 21:06

ale...

on mi nie powiedział ze ma ss tylkoz e zabil z 4 kolegami MM bo to tylko kawalek rozmowy a raczej końcówka

Glowa14 29-06-2006 21:08

a jakby Ci powiedzial ze zrobil questa na golden buty tez bys uwierzyl ?

Palladyn of nile 29-06-2006 21:15

omg

Out fit szkieleta, vampira mumi, ghosta na roku i mainie to nic nowego;/ poprostu haloween... a jezeli kolo domu toma repsi sie taki sam kamien na ktorym lezy wilk
to moze tzreba cialo wilka tam przytargac??<- wiem malo orginalne ale warto sprubowac

PLz sprubuj ktos-.-

Glowa14 29-06-2006 21:17

ja mam ten Szkielet wilka ale nie wiem gdzie ten kamien :D

Draculcia_1992 29-06-2006 21:18

ale skoro on zna jakas tajemnice...ja mam umiar i wiem kiedy wierzyc a kiedy nie
a tak poza tym nie mozna juz zdobyc golden butów

Draculcia_1992 29-06-2006 21:20

tam...

ten kamien jest kolo domku toma miedzy latarnią a chinką

Tropical 29-06-2006 21:23

Z tą całą skromnością (czyli 1 lvlem) to może być coś. Po co jest ta dziura, którą można wyjść z miasta na 1 lvl'u? Może ta droga to jakiś szlak pielgrzymki? Ta jaskinia chyba nie jest zrobiona po to, aby noobki tam wchodziły i padały od razu. Pewnie trzeba iść tam w eskorcie, (to już było omawiane) bo na 1 lvl'u trudno tam przeżyć. Nie wiem... Trzeba coś wykombinować..

PS. Sprawdzałem, kilofem nie da się przekopać dachu Toma. A miało być tak pięknie...

Glowa14 29-06-2006 21:24

Nie da sie nic polozyc na tym kamieniu...

.. a moze my rzeczywiscie zle szukamy, bo chodzimy z tym wilkiem po kazdym NPC a moze go trzeba gdzies polozyc..... np. jak na Bright sword quescie z power ringiem jak sie go polozy to sciana znika ...

Uther92 29-06-2006 21:28

Co do tunelu...hmmm szukam ludzi to krucjaty na spike sword ja moge być 1 lv z 0 exp (to powinno coś dac ) teraz szukam ludzi do ochrony.Wy wybierzcie server na jakim mogła by sie ona odbyć mi jest wszystko jedno byle by dużo ludzi chciało isc, wtedy będzie bezpiecznie ;).

Draculcia_1992 29-06-2006 21:28

a może

a może go trzeba polozyc na plomieniu u blind orka ? cO wy na to?

Palladyn of nile 29-06-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glowa14

.. a moze my rzeczywiscie zle szukamy, bo chodzimy z tym wilkiem po kazdym NPC a moze go trzeba gdzies polozyc..... np. jak na Bright sword quescie z power ringiem jak sie go polozy to sciana znika ...

Wlasnie o czym takim mysle/\ Moze tzreva pare rzeczy polozyc w odpowiednych miejcach(nie pamietam doklandie czego sie boi kazdy NPC ale moja mysl jest taka) zeby np wilka polozyc na tym kamieniu ( moze sie jednak da) rata polozyc gdzies kolo tego NPC co sie ratow boi itd

co o tym myslicie?

Tropical 29-06-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glowa14

Ej. Skoro tak, to czy pamiętacie jak na tych obrazkach wcześniej obok Mino Maga było takie biurko? Może jak byśmy się tam dostali i położyli na biurku szkielet tego wilka...

Uther92 29-06-2006 21:30

Wszędzie tzreba próbować ale ja proponuje bardziej ze trzeba go zanieść i zostwaić gdzieś w mino hell.
@up
A jak sie tam dostaniesz ??

Draculcia_1992 29-06-2006 21:31

to nawet jest sęsowne... moze to jakis klucz...?

Draculcia_1992 29-06-2006 21:32

?

jestem ciekawa gdzie jest stonoga... on duzo wykombinował na początku a teraz? może zwątpił?

Palladyn of nile 29-06-2006 21:33

a probowal ktos urzyc wilka jako kluczado drzwi?? Pisze ze tylko magia moze je otowrzyc a wilk byl swiety dla orcow wiec moze jest magiczny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08.