![]() |
Cytuj:
@dead taifuna Nie ogarniam was ;s Naprawde was interesuje czyji¶ dead? offtop: ma ktos bohy na kredo sprzedac ;> |
chłopaki... nie kłócić się xD
najlepiej wszyscy się zrokujcie i pogracie sobie ze mn± na Rook-u ;-) |
Tez macie lagi/kicki? Czy tylko mój net płata mi psikusy?:|
|
Ja mam lagi i Freezy:(
|
@Sonik'ex
1. Undead de'Vrie tak na marginese ;p 2. Jeste¶ niegrzeczny...;) n/c. Pewnie kwestia wieku. @kostooch Hrrrr, a kto powiedział, że nie mam tutaj chara ;p @all TD jego tempo jest imponuj±ce... Na wl tylko mf. Czasem ciężko czyta się to forum- ale "miło" zerkn±ć na to kto gra. Undi |
Wlasnie co z tymi lagami? :/ Jak sie pytam kumpli to tylko uzytkownicy neostrady maja (tym ja) ;s
|
Nie jestem uzytkownikiem Noe~ i tez mam lagi:P
|
|
piscie
tak w ogule oco wam chodzi ??? morzecie mi powiedziećX( :o B)
|
Cytuj:
Tak na marginesie to w*****ające sa e lagi troszke... to samo na beryli... |
Tradycyjnie na wakacje spierdolil sie jeden z routerow tepsy. Ciekawe, kiedy racza ruszyc dupy i go naprawic.
|
Cytuj:
|
Hellojestem nowy na Furorce :P
@ khazul niezla kolejka:P topic Ja jakos mieszkam w ankh i nie mam lagow. ( lacze multimedia). Te lagi to pewnie macie w miastach albo okolicach, w koncu tam pelno osob siedzi. |
@up ^^
Lagi, frezy to nie to samo co ilosc FPS........ |
Btw. wiecie za co Laaco ma bana?
http://i112.photobucket.com/albums/n...eganob0001.jpg Screen z Tibia.com ^^" |
omg nowy owner to widac zawodowiec.. zeby na forum tibia.com pisac, ze jest sie nowym ownerem .... // own3D
Banished: until Aug 12 2006, 09:44:13 CET because of account trading |
Gz dla nowego ownera, a stary musi teraz miec niezla beke z nooba.
20:29 You see 2 elephant tusks. They weigh 20.00 oz. ^.- pierwszy slon dzisiaj zabity i odrazu spadly ;D |
Cytuj:
|
Wła¶ie nic mi o tym nie wiadomo =/ Moze ktos z low lvlowych graczy bedzie wiedzial cos na ten temat? -.-
|
Anni~
Kolejny Anni~ Na Furorze się nie powiódł.Wykonywali go Kris The'Minetmaster,
Ajomi,Zull Lucyfer,Vick Minos. Nastepnym razem sie uda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |