![]() |
28.09.2006 open battle Edron
narazie po 10minutach 1wszy frag dla RoMkow Xarcus Sep 28 2006, 17:50:59 CEST Killed at Level 86 by Paco Ashenvale |
Cytuj:
/Jojo |
19:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sandersson. He was killed by Fast'molt. |
@Jojo
Pff, a co ja musze znac kazdego noba ktory gral na Aurea? Smiech. Pozatym jaest chyba wiadome, ze nie kazdy go zna, wiec jak sie pisze na forum publicznym to wypadalo by napisac 'co jest'. Wiec STFU. |
Cytuj:
2. A co chcesz jeszcze wiedziec? Jak zginal? Ja tez go nie znalem i naprawde mi wystarczy fakt, ze nie zyje. 3. Nie rob wielkiego halo, gdyz wg mnie jest to obraza kogos. Co do wydarzen dotyczacych bezposrednio Aurery: 1. Padl Xarcus i Sandersson. 2. Razer Shark dolaczyl do grona "I'm retired asslicker". ~Eny. |
Ma ktos filmik z wojny ?
|
Hmm... kupilem Rakanubakakbi od Michala (1st owner...)
Gralem Rakanem przez pewien czas... potem go ,,porzucilem'' Zginol w wypadku samochodowym... [*] niech spoczywa w spokoju |
Cytuj:
|
@Kidlex
To byla ta wielka niespodzianka ktora szykowal rom?; o Wczoraj na rajdzie piratow z bossa Brutus Bloodbeard wypadla mi jakas czapka You see Brutus Bloodbeard's hat. It weighs 12.50 oz. wie ktos do czego to? |
Dobra Kidlex, nie ogarniasz, nie uczestniczysz w wojnie, i wogóle jesteś mało fajny, wyjdź stąd ^^
|
Cytuj:
Wogole chyba wole paco ashenvake od ciebie ;/ Kup se postac na innym swiecie i tak truj im dupe |
Raks ja wiem i chetnie bym ja od ciebie wziol:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kidlex Ty, powiedziałem Ci już coś? Do budy ... /Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23:03 You advanced from Level 89 to Level 90.
jakims dziwnym trafem :o |
Gratzy ;P Ja dziś niestety musiałem znów 95 dobijać :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |