Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Silvaeris 19-09-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 995095)
Chodź to ci pokaże

Tzn co ? Kupisz kolejna postac i bedziesz mnie nimi na mc gonil ? :baby:

Lockhart 19-09-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 995492)
eee sorry Lockhart, ale z twoich postów niewiele wynika, i czasami nie wiadomo co masz na myśli..anyway pozdro

no raczej nie staram sie powiedziec wszytskim co mam do powiedzenia i wyjasnic sprawy jakie mam do wyjasnienia lepiej to niz beznadziejnie sie klucic ....:confused:

Szczuru.pl 19-09-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 995492)
eee sorry Lockhart, ale z twoich postów niewiele wynika, i czasami nie wiadomo co masz na myśli..anyway pozdro

off:
Ja tam bym ich nie pozdrawiał, szczerze, gardze tymi "kibicami" :P jak dla mnie to tylko pozerzy pozujący na kiboli ( gnoje po 13-14 lat xD) a na GKS czasami sie jezdzi , to przynajmniej troszke football nie kopanina ;)

@ topic
dokładnie, nierozumiem cie szczuru, z każdym postem viluma masz coś do powiedzenia (najczęściej głupiego :P) i "nurasz" (tak ci sie wydaje) versa i viluma, a tym czasem to oni i ich gilida robią next fragi, a np zdjęcie Latuza przez Versa jest nielada sztuką i ma się czym pochwalić, ty natomiast pokazujesz na forum jaki jesteś PG i mastah , a w rzeczywistości nie możesz się niczym pochwalić i nie mów że są Chickens... Zwycięzców się nie rozlicza! :)

No właśnie przed chwilą widziałem armię Okhrany w Venore na statku. I z rozmowy sie dowiedziałem tylko że Emzy jest gejem i chce ze mną uprawiać seks :|

Nie mam sie czym pochwalić bo nie miałem okazji ;) ale wierz mi na każdej otwartej bitwie będe jeśli bedę przy kompie ;) a dla mnie nie ważne są sukcesy ale to że ja z Seqiem i Moritą możemy sobie spokojnie expic podczasz gdy Okhrana gra se w karty na statku z kapitanem ;)

PaweLLo141 20-09-2006 06:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 995357)
Czyżby słynna Lafiona? :>

... Lol hehe.. lafione to moze i ty masz .. bo ja nie
A jak tam Sfora atak kiedy next pekowanie??
Pozdro :)

SeQ_PL 20-09-2006 07:42

Od czasu kiedy Emzy na statku w Edron chcial mnie wymacac za noge wziolem sie za exp.

http://img215.imageshack.us/img215/1552/uo0137nh0.jpg

Kochamy Emzy'iego!

Blood Romeragura 20-09-2006 09:18

Lockhart mozesz wyjsc z tego tematu??? oprócz mowienia " chlopak ma 100% racji " albo " Hail Okhrana " to nic nie wnosisz do tego tematu :(

PaweLLo141 20-09-2006 14:40

Jakaś akcja miała być ale nieudana ..
Narazie
14:37 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Spira Thainheart. He was killed by Stora Sara.
Master Vilum
Sep 20 2006, 14:38:38 CEST Killed at Level 80 by Latuz
I gratz dla Seqa
14:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kaiser Glider. He was killed by Seq The Master.

Kriegsreisender- Sep 20 2006, 14:36:10 CEST Killed at Level 115 by Latuz
and by Joel Backman

Blood Romeragura 20-09-2006 14:57

Śmiech Na Sali :D Vilum i co teraz nam powiesz??

Master Vilum 20-09-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 995932)
Śmiech Na Sali :D Vilum i co teraz nam powiesz??

CO wam powiem? Ze padlem to chyba oczywiste?:> ale to nie trudno zabic 140+lvlami moj skromny lvl 80:) No teraz 79 xD

Martinesz 20-09-2006 15:08

Ktoś wie coś wiecej? jak padli itp? ;p

11:10 we fragach?

pozdro

Blood Romeragura 20-09-2006 15:09

ale co wy chcieliscie robic ze was tam az tylu padlo? xd

PaweLLo141 20-09-2006 15:11

No kregi~ był w trapie na dwarf bridge i poszli ratować kolege i się nie udało :(

Kolos from rodos 20-09-2006 15:28

:(

no bywa i tak ;( szczęscie nie dopisało :( life is life :/

btw : expicie sobie (Seq,Szczuru,morii) , a to że nie jesteście niepokojeni przez okhrane to ( tak mi sie wydaje przynajmniej ) dlatego , że w podczas próby trapu, może ich zaatakować Unit..zbędne ryzyko, jeśli będą chcieli, rozliczą się z wami po wojnie... ( to moje zdanie,mogę sie mylić ;) ) pozdro all

Blood Romeragura 20-09-2006 15:41

@up

Kolos from rodos a gdy by babcia miała wąsy to by był dziadek -.-

Szczuru.pl 20-09-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 995982)

btw : expicie sobie (Seq,Szczuru,morii) , a to że nie jesteście niepokojeni przez okhrane to ( tak mi sie wydaje przynajmniej ) dlatego , że w podczas próby trapu, może ich zaatakować Unit..zbędne ryzyko, jeśli będą chcieli, rozliczą się z wami po wojnie... ( to moje zdanie,mogę sie mylić ;) ) pozdro all

Po wojnie to oni bedą wszyscy na roku, więc bedą mogli tylko pisać pozdrowienia z wyspy noobow więc czego sie mamy bać? ;)

Martinesz 20-09-2006 16:25

hahah te crematory pomagaja unitom, a skoncza jak validus. :P
dobrze se genk, vers sie wycofali bo by padli jak psy ;p unit posiada niezłe sd power + jeszcze ass lickerów, to wychodzi naprawde nieźle. ale looz. gogo Okhrana ;P

SeQ_PL 20-09-2006 16:41

No wiedz pisze to pierwszy i ostatni raz.

Dlaczego pomagam bic okhrane? Otuz pewien koles naklamal na moj temat. Kobylek napisal zebym go zostawil ja napisalem ze nie. On zaczal jezdzic mi i Moricie. To nie pozostalem mu dluzny i zaczelismy sie wyzywac. Potem boski Emzy powiedzial oficjalnie ze mam hunta na 150k. Otoz to cala historia i nie zamierzam placic. Jak to powiedzialem koziemu ze nie chcialem sie mieszac ale jesli Emzy potrzebuje wiecej wrogow to ok.

Torpedo 20-09-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 995982)

Po jakiej wojnie??oO Wojny w wypadku titani to rzecz na porzadku dziennym. A Unit przy takiej sile nie da sie wykurzyc nigdy...

Blood Romeragura 20-09-2006 18:02

Unit był , jest i będzie :) legendy sie nie da pokonac

Szczuru.pl 20-09-2006 18:40

Dokładnie chlopaki. To ludzie sukcesu i chwała im ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.