![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No właśnie przed chwilą widziałem armię Okhrany w Venore na statku. I z rozmowy sie dowiedziałem tylko że Emzy jest gejem i chce ze mną uprawiać seks :| Nie mam sie czym pochwalić bo nie miałem okazji ;) ale wierz mi na każdej otwartej bitwie będe jeśli bedę przy kompie ;) a dla mnie nie ważne są sukcesy ale to że ja z Seqiem i Moritą możemy sobie spokojnie expic podczasz gdy Okhrana gra se w karty na statku z kapitanem ;) |
Cytuj:
A jak tam Sfora atak kiedy next pekowanie?? Pozdro :) |
Od czasu kiedy Emzy na statku w Edron chcial mnie wymacac za noge wziolem sie za exp.
http://img215.imageshack.us/img215/1552/uo0137nh0.jpg Kochamy Emzy'iego! |
Lockhart mozesz wyjsc z tego tematu??? oprócz mowienia " chlopak ma 100% racji " albo " Hail Okhrana " to nic nie wnosisz do tego tematu :(
|
Jakaś akcja miała być ale nieudana ..
Narazie 14:37 You see a dead human (Vol:10). You recognize Spira Thainheart. He was killed by Stora Sara. Master Vilum Sep 20 2006, 14:38:38 CEST Killed at Level 80 by Latuz I gratz dla Seqa 14:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kaiser Glider. He was killed by Seq The Master. Kriegsreisender- Sep 20 2006, 14:36:10 CEST Killed at Level 115 by Latuz and by Joel Backman |
Śmiech Na Sali :D Vilum i co teraz nam powiesz??
|
Cytuj:
|
Ktoś wie coś wiecej? jak padli itp? ;p
11:10 we fragach? pozdro |
ale co wy chcieliscie robic ze was tam az tylu padlo? xd
|
No kregi~ był w trapie na dwarf bridge i poszli ratować kolege i się nie udało :(
|
:(
no bywa i tak ;( szczęscie nie dopisało :( life is life :/
btw : expicie sobie (Seq,Szczuru,morii) , a to że nie jesteście niepokojeni przez okhrane to ( tak mi sie wydaje przynajmniej ) dlatego , że w podczas próby trapu, może ich zaatakować Unit..zbędne ryzyko, jeśli będą chcieli, rozliczą się z wami po wojnie... ( to moje zdanie,mogę sie mylić ;) ) pozdro all |
@up
Kolos from rodos a gdy by babcia miała wąsy to by był dziadek -.-
|
Cytuj:
|
hahah te crematory pomagaja unitom, a skoncza jak validus. :P
dobrze se genk, vers sie wycofali bo by padli jak psy ;p unit posiada niezłe sd power + jeszcze ass lickerów, to wychodzi naprawde nieźle. ale looz. gogo Okhrana ;P |
No wiedz pisze to pierwszy i ostatni raz.
Dlaczego pomagam bic okhrane? Otuz pewien koles naklamal na moj temat. Kobylek napisal zebym go zostawil ja napisalem ze nie. On zaczal jezdzic mi i Moricie. To nie pozostalem mu dluzny i zaczelismy sie wyzywac. Potem boski Emzy powiedzial oficjalnie ze mam hunta na 150k. Otoz to cala historia i nie zamierzam placic. Jak to powiedzialem koziemu ze nie chcialem sie mieszac ale jesli Emzy potrzebuje wiecej wrogow to ok. |
Cytuj:
|
Unit był , jest i będzie :) legendy sie nie da pokonac
|
Dokładnie chlopaki. To ludzie sukcesu i chwała im ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |