Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85601)

Morgaroth 22-07-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szachu13
NOOBOM MOWIMY STOP!!!

Taaaak... , ale kto tu jest noobem ? Mam już tego dość , idę do domu... ODPOWIEDŹ TO FERUMBRAS... Pozdro... :p

ChynyDruid 22-07-2006 09:34

KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!

ChynyDruid 22-07-2006 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ChynyDruid
KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!

CIEKAWE BO MALO OSOB GRA NA TYCH NOWYCH NON PVP TO WIEC I PIENIADZE PACC SLABE ZAROBILI WIEC CZEKAJA PEWNIE ]:->sry za 2 post zamiast edit nacisnelo mi sie cytuj

dubros 22-07-2006 09:58

up i up2

N()()b

Kasinis 22-07-2006 10:25

Ludziska jestescie niektuórzy noobami A co do zagadki (Ferumbras stworzenie odwieczne i jedyna na każdym serverze ktogo zobaczy pada lub prubuje sie ratować Został zabity 2 lata temu przez 3 niesławnych magów Tym razem powruci takzwanie Zmarchwystał 100 razy silniejszy i 100 razy wiecej doswiadczony tym razem iepokona go nikt ani ja ani nikt inny)Z tego co mi wiadomo Ferumbras bedzie sterowany przez Gmów na kazdym serverze pewnie nikt go niepokona tym razem bedzie ue i smierc!!.

Malyszek 22-07-2006 10:27

Osobiście mi, Malyszek a.k.a. free account, w żadnym stopniu nie przeszkadza nadchodzacy UPdate. Outfity są całkiem fajne i nie mam nic przeciwko, żeby śmigał ktoś na pacc'u z cylindrem na głowie ;) . Co do zmęczenia też nie mam nic przeciwko. Świetnie myśli CIPsoft, żeby wyrównać szanse tych, którzy dzielą konta i tych, którzy graja samodzielnie. Grając w kawałku 8 godzin dziennie czy nawet 8 godzin w kawałku -> przerwa -> exp 3h za dnia nie przeszkadza. Stamina nawet nie zejdzie do połowy.

Kasinis 22-07-2006 10:37

Małyszek a jednak się mylisz mi przeszkadza to że musze chodzić z cylindrem na głowie a ponadto jeden szczeguł...Ci co grają samodzielnie zrobią szybciej lvlel od tych co sacherujo konto bo ci co sacherujo zawsze sie kluco

pss.Soorki za bledy.:(

siniestro 22-07-2006 11:00

Kasinis
nie moze walnac ue bo ferumbras byl i bedzie druidem ;)

Cashtan 22-07-2006 11:09

@up
Fajnie tylko ze na screenach ze starej tibi widac
You see Ferumbras (Level 145). He is a master sorcerer.

Ej wez jak nie wiesz, ani nie czytales poprzednich stron ze screenami to sie najlepiej nie odzywaj X( oufitow tez pewnie nie widziales, bo jakbys przegladal poprzednie strony to bys widzial Ferumbrasa :baby:

Zbiorek 22-07-2006 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ChynyDruid

Co ty czlowieku mowisz? Ciesz sie ze wogole zrobili te servery... Ciagle tylko facc narzeka X( Kupcie pacca a problemy znikna B)

Enrico 22-07-2006 11:54

Nowe Potwory:
- Water Elemental
- Massive Water Elemental
- Quara Predator
- Quara Predator Scout
- Quara Constrictor
- Quara Constrictor Scout
- Quara Mantassin
- Quara Mantassin Scout
- Quara Hydromancer
- Quara Hydromancer Scout
- Quara Pincher
- Quara Pincher Scout
- Pirate Marauder
- Pirate Cutthroat
- Pirate Buccaneer
- Pirate Corsair
- Pirate Skeleton
- Pirate Ghost
- Carrion Worm
- Novice of the Cult
- Acolyte of the Cult
- Adept of the Cult
- Enlightened of the Cult
- Tortoise
- Thornback Tortoise
- Blood Crab
- Toad
- Seagull (nie atakuje)
- Green Frog (nie atakuje)
- Azure Frog
- Coral Frog
- Crimson Frog
- Orchid Frog
- Island Troll
Nowe Outfity (pacc) :
- Barbarian Outfit
- Oriental Outfit
- Druid Outfit
- Wizard Outfit
Nowe Outfity po wykonaniu Questów (pacc):
- Assassin
- Beggar
- Pirate
- Shaman
Nie będzie można PK'ować przed server save

Rinnaroc 22-07-2006 12:20

WSZYSTKO O UPDATE(SCREENY, OUTFITY, POTWORY, INFO) TUTAJ:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=9980
Huntowanie pod wodą wymiata :D

Valest 22-07-2006 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc
WSZYSTKO O UPDATE(SCREENY, OUTFITY, POTWORY, INFO) TUTAJ:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=9980
Huntowanie pod wodą wymiata :D

"No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"

:(

siniestro 22-07-2006 13:08

Casthan
jak nie wiesz to nie pi erdol -.- wejdz sobie na http://www.tibia.com/community/?subt...name=ferumbras
po zabiciu ferumbrasa cip obnizyl mu lvl do 9 ale profesji nei zmienil. i wiedz ze widzialem outfity i nowy wyglad ferumbrasa takze ;) szczerze mówiąc mam nadzieje ze bedzie mozna wygladac tak lub podobnie do niego :D

Firod 22-07-2006 14:25

Petycja

Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.

W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji.

Z góry wielkie dzięki .

Wujek Nevik 22-07-2006 14:26

@up
CHyba chory jestes...

Idz ulotki roznos i zarobisz se na pacca jak ci rodzice nie chca dac...

Firod 22-07-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wujek Nevik
@UP
Jezeli masz 13 lat to spokojnie narazie ci rodzice nie dadza pieniedzy na pacc... :D
Jak juz bedizesz mial 14-15 lat to zaczna ci bardziej ufac i beda wiedzieli w co inwestujesz...
Poprostu z nimi o tym pogadaj... BO cipsoft napewno nie zaakceptuje tego...
Im nie chodzi o PRO GAMEROW... Tylko o PINIADZE

STFU...

Hmmm....Mam 15 lat jestem starszy od ciebie ale rodzice po prostu nie chcą tracić kasy jak widzą taką gre jak Tibia.Dla nich to tylko głupia zabawa.

Wujek Nevik 22-07-2006 14:45

No tak jestes starszy odemnie o 8 miesiecy ale napewno nie rocznikowo :D

@Topic
To ja juz nie wiem, ja zawsze uwazalem ze i tak mam glupich rodzicow...

hehe nie zalamuj sie... NA FACC tez sie da grac :D Tylko ze od Guardow zygac sie chce :D

Celmir 22-07-2006 15:02

Co do uptade bedzie on do D*PY i jest on PO**ERD**ONY!!;(
Co do zagadki.....Przez ostatnie upaly ludzi z CipSoftu PO**ERDO*ILO i zapodaja nam jakies K**WA MAC JE**NE AIMBOTY!!

Anhhilator po updacie w wykonaniu knighta : F1,F1,F1,F1......U have found Demon Armor/sov/sca/present.
DO DU*Y !!;(

Celmir 22-07-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firod
Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.

W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji.

Z góry wielkie dzięki .

Z góry PIE**OLNIJ sie w łep i zastanów sie co piszesz.Jak już naprawde jesteś taki biedaczek to zbierasz 120k w Tibi i kupujesz pacc od jakiejś pały.
Tibi.pl nie bedzie sie upokarzać:) Pozdro!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.