![]() |
Cytuj:
Ale tak mial hack'a. |
Cytuj:
|
Hohohohho Zaczyna sie ostro robic xDDDDDD
Na to czekalem xD |
omg ja juz nic nie wiem ;p jedni mowia ze wojna , inni ze juz po wojnie jeszcze innych jak spytasz to jest "wtf?! jaka wojna?!O.o". Kto to wszystko wyjasni bo juz sie pogubilem :P jak , o co , czemu itp.
|
nie ma wojny, jak bedzie to bedziecie wiedziec bo krew sie ostro poleje;d
|
A teraz zeby nie zanudzac :
8o Hepi niu jear 8o |
Pozdro Dla Ludzi ze Statku w AB <Buhahahahaha>
Chcialem Zobaczyc Jak zabijacie 124 EK tymi charami ale niestety nie wyszedl ~~~~~~Pozdro dla lidera tamtej akcji Drana~~~~~~~~ |
Cytuj:
|
Aldius Ostoher siedzial w statku w PZ a wszyscy Do niego zeby wyszedl (po Polsku)
A potem Dran poprowadzil Swoja Armie Ciemnosci na Deserta po kogo to nie wiem Bo juz nie mialem sily ze smiechu :D @Eti Dokladnie te hasla tez roxowaly "Za Polske Za Kraj po trzykroc...." <lol> |
hehhe aldiusa zebrali sie pod depo ab w 20 typa ubrani na bialo czerwono
wolając do niego "Wychodz !!" "Za polske" "i tak padniesz" Dla informacji ON NIE JEST POLAKIEM WIEC NIE GADAJCIE DO NIEGO PO POLSKU BO ON I TAK NIE ZROZUMIE. |
omg xD , moze poszli deserta z opstawa zrobic xD
|
Chyba im nie wyszlo bo Aldius nie mial sworda a Dran spell book xD
@Down no jego nie bylo ale Dran powiedzial all na Deserta i polecieli jak przecinaki po kogo nie wiem jak juz mowielm nie mialem sily isc |
niewiem jak wy ale ja na desercie aldiusa nie widzialem :/ tylko valirisa i aresa + cholota
|
@offtopik
nudni ejstescie wiec.. <shadow> mam dosc wodki. <Joker > Bluźnisz. |
nie karmić TROLA !! xD
|
ciekawe, ciekawe
a zarazem nudne o.0 |
A Merry Christmas to moja zonka!;]
|
fajnie by bylo gdyby aata sprzedala by konta a kupil by je shyan(first owner)
aaahh by byla jazda :D ^^bo takto to podobno aata to taki drugi tetro ktory expic only potrafi a pvp ma zjebane ;/ |
"16:02 Saint Conqueror [126]: SELLING PROTECTION" wyplacil sie czy co ;p?
|
wyplacil wplacil zaplacil juz dawno... (tak mysle)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |