![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
szkoda mi was.. |
Według mnie to Prolacks dostali "lekkie" baty... ale Arc i ten ich C@fe team, czemu Szwedzi są tacy zgrani a my nie?
Swoją drogą... Cytuj:
:cup:____:baby: |
Szkoda ze hacka dostales , a co do wojny to juz raczej koniec
|
Cytuj:
Chciałbym Ci tez podpowiedziec mistrzu czytania ze zrozumeiniem ze nigdzie nie napsialem ze Laubau nie pobiegl drugi raz, zauwazylem tylko ze nikogo po dedzie nie fragowal i tyla. Pozdrowki dupku ;) |
hehe, wiedzialem ze to sie tak skonczy, nic dodac, nic ujac :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Jestem ciekaw czy Prolacks podniesie sie tym ciosie zadanym przez arc wczoraj? |
moze lepiej dajmy spokoj roznicy miedzy fragowaniem/sdkowaniem i reszta shitu bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia.
chodzilo mi o to ze Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i dalej walczyl, a jak juz Rankor zauwazyl, fraguje druzyna, nie konkretna osoba.. czy Prolacks sie podniesie ? hmmm Anas pisal mi dzisiaj ze nikt sie nie wyplaci, wiec najprawdopodobniej maja zamiar walczyc, z tego co wiem, sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da... |
Zapraszam na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1449453
poznacie cala prawde o Chrisie'Ronaldo |
Cytuj:
|
@kiełek
jak byś mógł to napisz mi kim byłeś dla stilerra ; < bo mój kumpel również grał tym badziewnym charem ... xd pozatym Stilerr - 31 level x) @topic jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko kiedy to wszystko się skończy ? Offtop czy da się usunąć swoją wiadomość bo nie widze tu takiej opcji ;< @down SoV , sca ? D-helmet ? Mpa ? Coś napewno znajdą ;d tylko ciekawe kto zapłaci ... |
ciekawe tylko skad wezma po 1kk
|
heheh i znowu sie zbijacie :P tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp :) mam filmik niedlugo dam :P
A co do wojny ZAL ;[ signed /Mocny Smok |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prolacks raczej sie nie wyplaci bo nie ma czym chyba
Ale mam nadzieje że zaczna robic sneak ataki i jak cos kaski przyjdzie to cos lepszego z czasem :) Nie można się poddac :P |
jak sie wyplaca to arc bedzie mialo kasy na aole,runy i blessy na pare(nascie?) dobrych miesiecy i tylko zaczna expic i umocnia swoja postawe na tym serwerze bo wiadomo ze jak bede miec wieksze lv to i silniejsci bo zgrania im nie brakuje.
no i przy expie tez beda sie wzbogacac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |