Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Rankor 19-11-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1087494)
Powyzej swojego posta masz liste fragow Arcanium i powiedz mi kogo to Laubau sfragowal po swoim dedzie?

A Ty jestes glupi czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Fragowanie zsfragowaniu nierowne. Liczy sie to, ze wrocil i pareset dmgu doszlo do puli.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro
2 evul killers ROFL!

=o

maddie 19-11-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1087303)
Chlopie myslisz ze bysmy sie przebili ??
Widzailes ile tam bylo noobow i lokowali przejscie gdzie jest tylko 1 kratka.

o godzine 23:55 czyli 5 minut przed tym jak padl Dwadwa, byly tam moze 3 albo 4 nooby, a reszta to Arc.. w przejsciu stal Mailstorm i jeszcze ktos, cala reszta bila Dwadwa [tak mi sie wydaje...]

Cytuj:

A po 2 to 1 bitwa juz byla i wszyscy padli to jest kolejna wrocilismy na pole bitwy.

chyba obaj dobrze wiemy ze nie o to mi chodzilo.. postawa Laubau dowodzi ze tylko Polacy panicznie boja sie stracic level...

Cytuj:

A jak jestes taki madry to zrob 130 sorka i wyskocz z arc na opena to pogadamy

nie jestem 'taki madry' i glownie dlatego nie biore udzialu w wojnie.
szkoda mi was..

Kiełek 19-11-2006 14:44

Według mnie to Prolacks dostali "lekkie" baty... ale Arc i ten ich C@fe team, czemu Szwedzi są tacy zgrani a my nie?

Swoją drogą...

Cytuj:

Stilerr, will be deleted at Jan 18 2007, 13:37:38 CET
Haker 3:0 Stilerr
:cup:____:baby:

Dexusah 19-11-2006 15:06

Szkoda ze hacka dostales , a co do wojny to juz raczej koniec

Naro 19-11-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1087518)
A Ty jestes glupi czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Fragowanie zsfragowaniu nierowne. Liczy sie to, ze wrocil i pareset dmgu doszlo do puli.

Hmm ale sie osmieszyles chlopaczku (sorka ale jak widze ze masz tylko 15 latek i potrafisz tylko pyskowac). Maddie powiedzial(a) ze Laubau "fragował" po swoim dedzie - jak Ty myslisz ze fragowanei to tylko strzelanei z sd i dodawanie pareset dmg to mnie rozjebales.... Czyli wg ciebie kazdy sd to frag czy jak? A jak sie strzela z hmm to co jest? Moze polfrag? A explo to neich bedzie war related frag co? :D

Chciałbym Ci tez podpowiedziec mistrzu czytania ze zrozumeiniem ze nigdzie nie napsialem ze Laubau nie pobiegl drugi raz, zauwazylem tylko ze nikogo po dedzie nie fragowal i tyla. Pozdrowki dupku ;)

Karolek98 19-11-2006 15:40

hehe, wiedzialem ze to sie tak skonczy, nic dodac, nic ujac :)

Rankor 19-11-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1088000)
Hmm ale sie osmieszyles chlopaczku (sorka ale jak widze ze masz tylko 15 latek i potrafisz tylko pyskowac).

Wohoho, wszyscy wokolo sie smieja bo Rankor powiedzial, ze nie umiesz cztac tym samym osmieszajac sie, scarry - isn't it? Moznaby nawet to olac dostaliscie w dupe i nie powinienem miec nic wiecej do powiedzenia ale do ciebie nie dociera, ze fraguje cala druzyna a to czyj nick sie pojawi na deathliscie to sprawa drugorzedna Mr. Ithinkimsof^ckinsmart.

Banditos 19-11-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1088084)
Wohoho, wszyscy wokolo sie smieja bo Rankor powiedzial, ze nie umiesz cztac tym samym osmieszajac sie, scarry - isn't it? Moznaby nawet to olac dostaliscie w dupe i nie powinienem miec nic wiecej do powiedzenia ale do ciebie nie dociera, ze fraguje cala druzyna a to czyj nick sie pojawi na deathliscie to sprawa drugorzedna Mr. Ithinkimsof^ckinsmart.

Naab no plx ;/

Btw.
Jestem ciekaw czy Prolacks podniesie sie tym ciosie zadanym przez arc wczoraj?

maddie 19-11-2006 21:57

moze lepiej dajmy spokoj roznicy miedzy fragowaniem/sdkowaniem i reszta shitu bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia.

chodzilo mi o to ze Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i dalej walczyl, a jak juz Rankor zauwazyl, fraguje druzyna, nie konkretna osoba..

czy Prolacks sie podniesie ?
hmmm
Anas pisal mi dzisiaj ze nikt sie nie wyplaci, wiec najprawdopodobniej maja zamiar walczyc, z tego co wiem, sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da...

myanato 19-11-2006 23:20

Zapraszam na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1449453

poznacie cala prawde o Chrisie'Ronaldo

Bandzioch 19-11-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1088933)
sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da...

Jak to nie?? Moża było poprosić o pomoc Mocnego Smoka. On uzył by swojego lvl 50+ i powszechnie znanego pvp i w różowym outficie wytrzaskał by połowe arc. B) wtedy wygraną wojne zawdzięczano by własnie jemu i to byłby dopiero upadek...

Trai'ler 20-11-2006 00:18

@kiełek

jak byś mógł to napisz mi kim byłeś dla stilerra ; <
bo mój kumpel również grał tym badziewnym charem ... xd

pozatym Stilerr - 31 level x)

@topic

jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ?

eloelo520 20-11-2006 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1089280)
jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ?

zaczna sie niedlugo wyplacac :D

Trai'ler 20-11-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1089312)
zaczna sie niedlugo wyplacac :D

to chyba już prawdopodobne :D

tylko kiedy to wszystko się skończy ?

Offtop czy da się usunąć swoją wiadomość bo nie widze tu takiej opcji ;<

@down

SoV , sca ? D-helmet ? Mpa ? Coś napewno znajdą ;d tylko ciekawe kto zapłaci ...

Dexusah 20-11-2006 14:08

ciekawe tylko skad wezma po 1kk

ZwirekM 20-11-2006 17:05

heheh i znowu sie zbijacie :P tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp :) mam filmik niedlugo dam :P

A co do wojny ZAL ;[

signed
/Mocny Smok

ripper 20-11-2006 17:52

Cytuj:

tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp
I 15 sorca na rotach! uber.

Bandzioch 20-11-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1089935)
I 15 sorca na rotach! uber.

Potem pewnie polecieli do Ghoustlandu na mas Ghoul hunt. Mocny pewnie bloczył. Ile bp uha zeszło?? B)

Banditos 20-11-2006 20:17

Prolacks raczej sie nie wyplaci bo nie ma czym chyba

Ale mam nadzieje że zaczna robic sneak ataki i jak cos kaski przyjdzie to cos lepszego z czasem :)
Nie można się poddac :P

IridiaCarlinPk 20-11-2006 20:45

jak sie wyplaca to arc bedzie mialo kasy na aole,runy i blessy na pare(nascie?) dobrych miesiecy i tylko zaczna expic i umocnia swoja postawe na tym serwerze bo wiadomo ze jak bede miec wieksze lv to i silniejsci bo zgrania im nie brakuje.
no i przy expie tez beda sie wzbogacac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.