Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Jinikao 23-11-2006 23:06

x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.

Guardian anubite 23-11-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1094986)
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.

Myslisz ze kh by ich z wandow walilo ze minuta zleci czy co.. bo w ciagu minuty to oni do nich z mostku dojdą 3 razy.... pomysl potem pisz

Kajn 23-11-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro (Post 1094860)
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc :( trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!

Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl

chickens

Gemaro 23-11-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1094986)

MAsz RACJE:P teraz czase bardzo szybko wyrzuca :P ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac:P ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga :P
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D

Guardian anubite 23-11-2006 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1095050)
Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl

chickens

W sumie w nemesis są dużo starsi gracze co znam:) oni chyba wolą popykac normalnie niż walczyc chociaż moze sie myle;p Nie każdy lubi wojny;p

Bilduulach 24-11-2006 08:12

Szkoda że padliście ale bywa.Corso czemu najpierw napisałes że zabiłes ich noobcharli, a potem że jakiś 30 lvl? :baby: .Co to za pking wczoraj sobie użądzili Knight Chad Klik i jego rl?

Rev'ico 24-11-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro (Post 1095052)
MAsz RACJE:P teraz czase bardzo szybko wyrzuca :P ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac:P ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga :P
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D

tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D

Guardian anubite 24-11-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1095280)
tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D

No ogień wszystko wyjaśnia.. trzeba było tak odrazu :D:D

Jinikao 24-11-2006 13:55

@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??

@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:)

Guardian anubite 24-11-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1095331)
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??

@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:)

Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...

Rev'ico 24-11-2006 17:08

Dobra dziewczynki nie kłućcie się ;* :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jinikao 24-11-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1095341)
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...

nie zmiena to faktu ze mnie obraziles a ja mialem racje, a nawet jak by byli gdzie indziej, np kolo towera to tez by sie bardziej oplacalo xlog

Rev'ico 24-11-2006 20:50

@up racja , a ja uwazam ze guardian powinien Cię przeprosic B)

Szkut 24-11-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro (Post 1094860)
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc :( trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!

Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls

Vatariel 25-11-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1096378)
Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls

No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...

Klucio 25-11-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1096664)
No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...

Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite :D (nie obrazając knightów) xD

pzdr...:baby: :baby: :baby:

Rev'ico 25-11-2006 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1096854)
Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite :D (nie obrazając knightów) xD

pzdr...:baby: :baby: :baby:

taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD

Brudinho 25-11-2006 12:36

[quote]taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda/quote]

E bo pal nie ma blokować tylko s*******ać :P trzymać na dystans, wielkość shielda zależy też od rodzaju naszego skillowania ja np skill na rotach/ghoulach wbiłem 63 shielda.

Cytuj:

Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp
W dobie dzisiejszych botów, pvp można określić jako umiejętność zakładania trapów przeciwnikowi, bądz ucieczki przed przeciwnikiem.

Patrick II 25-11-2006 13:01

^.-

:baby: Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa :D

Chec Walki?
Chec Zemsty?
Chec Kozactwa?

Czy Coooooooo?

Klucio 25-11-2006 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1096914)
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD

Ja tam skillowałem i mam 64 shielda :D ale z reguły nie nosze ze sobą tarczy... tak czy tak co ci da tarcza jak cie zaczenie napierac 100+ sorc... jak w moim przypadku -.-...:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11.