![]() |
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chickens |
Cytuj:
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D |
Cytuj:
|
Szkoda że padliście ale bywa.Corso czemu najpierw napisałes że zabiłes ich noobcharli, a potem że jakiś 30 lvl? :baby: .Co to za pking wczoraj sobie użądzili Knight Chad Klik i jego rl?
|
Cytuj:
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D |
Cytuj:
|
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??
@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:) |
Cytuj:
|
Dobra dziewczynki nie kłućcie się ;* :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
@up racja , a ja uwazam ze guardian powinien Cię przeprosic B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr...:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
[quote]taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda/quote]
E bo pal nie ma blokować tylko s*******ać :P trzymać na dystans, wielkość shielda zależy też od rodzaju naszego skillowania ja np skill na rotach/ghoulach wbiłem 63 shielda. Cytuj:
|
^.-
:baby: Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa :D
Chec Walki? Chec Zemsty? Chec Kozactwa? Czy Coooooooo? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |