![]() |
Fuck, to ja chciałem wbić 1000 posta! ;'((((
Xoo się rozkręca, a ja k***a nie mam hajsu, żeby nawet uzbroić 25 eldera -.-' OMFG! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Freevision shock - Oct 07 2007, 05:14:52 CEST Killed at Level 105 by Leorl Shar
and by Xoo Stanex Specjalnie dla Scroopiego ujebali mainami:D no w koncu sie robi ciekawiej |
Kilerroo - Oct 08 2007, 00:14:51 CEST Killed at Level 97 by a fire devil of Hugh Jessey
Jak tak dodajecie to all :D |
vilum mowiles mi, ze nie grasz juz w tibie o.O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Vilum spingowac kazdy glupi umie ;) tutaj mi chodzi o Kilera dead ;) zeby nie bylo ze mowie o Freevision~ |
Nie ma jak wpasc po henka w 3? hehe
Oct 08 2007, 22:00:43 CEST Killed at Level 48 by Xirodan |
Cytuj:
|
Ja sie nie bawie w takie rzeczy, nie daje mi to zadnej przyjemnosci zabic kogos kto nie ma nawet szansy zrobic kratki w bok ;) Ale mnie to smieszy, nie dajecie rady fair to trzeba sobie jakos pomoc ;]
|
Lol niech se pinguje, jego sprawa, on moze pinguje ( nie wiem moze ta moze nie) a wy uzywacie botów. Jedno chujstwo
|
Cytuj:
|
Dla Twojej wiadomosci ja bota nie uzywam ;) A tak skoro juz weszlismy na temat botów, to nie badz w tym temacie taki swiety. Gadam z paroma osobami od was normalnie i mowia ze tez uzywacie bota... nawet go zacytuje "to jest wojna a bot zawsze w jakis sposob pomaga"
Panie Mr. idontusingbot |
Cytuj:
to prawda bardzo duzo osob od nas uzywa bota i to chyba kazdy wie. w dzisiejszych czasach staje sie to normalne. ale moge cie zapewnic ze combo bota nigdy nie uzywalem tak sam jak ci z ktorymi walczylem |
Boty to codziennosc a wy kurwa sie o to plujecie... idiotyzm;/
|
Cytuj:
Zacznijmy od tego ze bot jest tylko nie legalny w tibi, natomiast pingowanie jest nie legalne w polskim prawie. Nie pamietam dokladnie jak to sie nazywa ale jak gdzies sie doczytam to napewno sie z wami podziele ta informacja ;) |
Komisarz wyraźnie napisał że używa, ale nie używa do combo. A nastepnie piszesz jakąś bzdurę "napewno pare osób go używa". Więc powiedz mi jaki sens jest używać combo bota, skoro ustawi go powiedzmy 4 osoby? I tak trzeba liczyć i tak. Weź się człowieku pierdolnij mocno w dekiel i zastanów nad sobą, bo płakać się chce, gdy widzę twoje mądrości.
|
Chodzilo mi o to ze moze i on nie uzywa combo bota, czytaj. Moze 4 moze wiecej, a jak w oven 2-3 osoby uzyja combo bota to odrazu ze cala gildia uzywa. Pierdolnij sie w leb ;o
A dokladnie chodzi mi o to ze udajecie takich w swietych w tej sprawie ze oven uzywa bota, wyzywanie od ng playerów a sami uzywacie ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
<tak, tak Emok encyklopedia, hanted blabla> |
Mustak juz nie chce mi sie pisac ze tez uzywamy ts/vent i wszystko mozna odliczyc (co robimy) blablabla i dla mnie juz koniec tego tematu bo kazda strona ma swoje argumenty ;P
@ Emok Zwroc tez uwage na jego fajnego bota jak na low hp wrzuca mu sie energy ring + ssa :P Aaaa moze to fast hand? xd |
Cytuj:
|
Co do grania fair-play jakos sobie nie przypominam zeby EiV gralo na zasadach kodeksu rycerskiego, wiec po jakiego Xoo z gejaszkami ma grac fair play? O_o
Jedyne wyjscie jest ich takie zeby klepac was noobcharami i jakos sukcesywnie im to sie udaje, pinguja i co z tego, jak wy uzywaliscie NG bota lub roznych nie legalnych rzeczy to bylo dobrze, powinniscie ich szanowac za to ze nawet probuja robic cos na tej titani i jakos im to sie udaje co widac na forum wasze mocne w*****enie pewnie w glowie macie juz zjarany mozg od tego napinania sie przez ILLEGAL TOOLS! Przypomnijcie sobie pierw waszy kodeks rycerski a potem zacznijcie od ich;] Walka to walka, ciosy ponizej pasa sa nie dozwolone ale uzywane;] |
Bym ich szanowal jak by cos robili ale mainami, bo jak zrobia jakiegos boat trapa noobami to co w tym jest fajnego? zabija typa i koniec. A tak to by moze bylo cos ciekawszego do ogladania niz koles stojacy a wokol niego 20 noob charów.
|
OMG scroopy jak czytam te twoje wypociny dochodze do wniosku ze jestes niedosc ze tchorzem (ale to juz wytne) to do tego jestes kompletnym id**tą
piszesz teksty typu 'kazdy glupi wie jak sie pinguje' uwazasz sie za wielkiego znawce a jestem przekonany ze ktos kto jest glupi napewno nikogo nie zpinguje po 2 od kiedy oven jest takie swiete to valor jest hakerem i tak samo jak pingerzy dziala przeciw polskiemu prawu dzieciaczku moj ty mały kazdy wie ze OVEN to boterzy mam wymieniac chary które sa w 100 % botowane ? mam Ci wklejac screeny ? mam wymieniac osoby z oven które sa kompletnymi noobami i bez bota 60 lvl jest dla nich szczytem osiagniec ? lepiej spadaj do twojej krawaciarsko wiesniarkiej wawy w ktorej mieszka 70 % ludzi ze wsi /out |
To sobie jutro zlookam jakie wsioki mieszkaja w tej wa-wie bo mnie firma wysyla na szkolenie do stolicy :D
A tak wracajac do tematu ktorego kurwa wy sie tak tzrymacie kurczowo - kazdy z botem teraz lata a wy z tego wielkie haloooooooooooo |
Cytuj:
i teraz odpowiem ci na te durne pytania: tak masz wklejac screeny, pokazywac osoby ktorych postaci sa zrobione na botach i powiedziec im w twarz ktorzy sa noobami a ktorzy nie i na koniec powiedziec kim jestes(chyba ze wszyscy to wiedza oprocz mnie) i nie jest tak ze jestem wielkim zwolennikiem ovenu po prostu drazni mnie jak ktos kogos oczernia bez pokazywania konkretnych dowodow a fakt valor to haker a raczej cracker ale co ja moge z tym zrobic pozdrawiam rodowity łodzianin VIVA ŁKS :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fraten no i co z tego ze samobojstwo? To jest gra i tu chodzi o zabawe :P Ale powiedz mi tak szczerze co z tego ze robia im straty jak oni je odrabiaja w przeciagu dnia lub dwoch? :P No i nie gadaj mi ze 15+ osob, Partyzanci + Kazadum + gildia Xoo~ + waszy supporterzy nie liczy wcale tak malo osob.
|
15 ludzi to wcale nie jest tak malo jezeli potrafi sie to odpowiednio rozegrac ;P
/Schnap |
No i next ownedo:)
Fredrik Keen:Oct 13 2007, 15:04:01 CEST Killed at Level 99 by Xirodan and by Vaxefuve |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Erilion
Oct 11 2007, 01:08:05 CEST Killed at Level 122 by Ridegov and by Topegaman |
Cytuj:
A Shnapie raczej wie troszke wiecej na temat wojen od Ciebie, takie moje skromne zdanie :P @ Shanpie Rob chara na Titanii a nie sie kisisz ciagle na tej Selence xD i odezwij sie na gg ;P |
@Scroppy, ciekawe jak ty expiłes:) co chcieliśmy po Ciebie wpaść i Fraten już był blisko, od razu dawałeś loga:)
|
Cytuj:
Cytuj:
A na gre nie mam czasu nawet na selence:P Wchodze tylko na battle. /Schnap |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |