![]() |
@suk suk
co to znaczy tylko wyrownali a nie poprawili sytlacji czyli co nadal kina to tylko bloker a sorce master kilazz ?? @down no i dobrze cip soft niezabral wam hmm i gfb poprostu je oslabil wienc mozecie ich nadal uzywac a jak chcecie niewastowac kupy kasy na nie to kupcie paccka i jest good :D |
przeszukałem erig,net i jest trochę złej wiadomości, zabrali knightom spelle hmm, gfb; tzn nie ma sensu ich używać wszystkie nowe czary dla knighta będą dla PACC =/ tak jest napisane na erigu.
|
Ogolem spiep***li sprawe bo runy byly dostepnre dla FaCC a po update paladyni i knightci nie bede mogli ich uzyc (bo co to za sens bedzie jesli obrazenia nimi zadawane bede zredukowane) bo bede mieli czary zamienne ktore znow beda tylko dla PaCC wiec co to za wyrownanie.
Update bedzie w ten piatek wczesnym rankiem lub poznym wieczorem, chyba ze znajda bugi(nie ma rzeczy nie mozliwych) i bedzie wtedy dopiero w przyszlym tygodniu. ;) Wiec kupujcie pacc i w droge ;] |
Cytuj:
|
Oj ludzie, ludzie, już dawno miało być tysiąc stron, a tu gówno?
Ps. KNajt i paladyn na faku bedzie mugl urzywac chociarz czensci czaruw???? no te czary co ma pak mi chodzi nie. |
Cytuj:
Wyjdz i nie wracaj prosze >.< Drzwi sa tam >>>>>>>>>> |
Cytuj:
|
@up i 2up nie wiem czy to wazne ale to ps. to byla ironia 8o
|
Boże .. czemu nabijacie niepotrzebnie posty.. Kiedy update będzie to będzie. Powinniście tu pisać/pytać o np.wymagania lvlowe skull staffa/k axe.
Aha..pytanie ode mnie :P Czy łuk i kusza będzie miała wymagania lvlowe?:P |
Z tego co wiem to nie będą miały, jedynie amunicja (bo przecież jest parę rodzajów amunicji a kusza tylko jedna na nie?).
|
@up
crossbow i arbalest, a do strzal to bow... Arbalest jak kazda bron z poi 75 lev |
a ja mam pytanie odnosnie aren czy trudny jest quest na nie ?? prosze o lekki QS :P ale tylko takie ogolne wskazuwki typu ile czegos zebrac albo jakie potwroki pokonac trzeba
|
Mam pytanko, przed testem krazyla plota, ze hity z wandow/rodow beda zwiekszaly sie troszke co kilka leveli, i tak na przyklad 33 druid bedzie walil odrobine mniej z Tempola niz 55 druid. Czy jest to prawda?
|
Nie to nie jest prawda z wandami ale na przyszlosc nie dziel sie z nami informacjami z piaskownicy z przed bloku ;]
|
z dnia na dzień gdy update coraz blizej, ludzie popadaja w coraz wieksza panike
|
22:41 Test server will shutdown now for some bugfixes. It will be back in about 1 hour!
|
cos jednak wylapali nono...
|
No to poczekamy trochę dłużej...
|
Mnie dręczy jedno pytanie. Czy będzie możliwość sprzedaży nowych broni u Djinna?
|
Z moich badań wynika, że:
Knight pacnie sobie te 300-400 dmg w potworka co 2 sec. Jak nie będzie miał farta, to udeży 15 w 2 sec i kicha. Sorc pacnie sobie 2 e-vis'ki w ciągu 2 sec i również może zadać 300 dmg. Ale nie udeży za 15. Ponadto jak nie chce e-vis to ma wanda, którym machnie 60 + e-vis za 150 i masz gwarantowane 200 dmg. (uwzględniam to, iż czary spontaniczne może używać co 1 sec, bo tyle trwa po nich exhaust) Sorc ma dalej utani gran hur, czego knight nie ma i mieć pewnie nigdy nie będzie. Sorc powyżej 33 lvl nie martwi się o nowe wandy bo ich nie ma a już na 33 lvl młóci z nich po 60. Na pierwszych 15 stronach powstał co poniektórym dylemat leczenia się sorców i ilości hp. sorcerer mający przykładowo 1000 hp (na oko 150 lvl) w ciągu 2 sekun może wyleczyć sobie do 2998 hp (2 razy exura vita) Druid to ma zupełni z górki, bo exurą sio wyleczy tyle samo znacznie mniejszym kosztem. Knight w tym samym czasie na porównywalnym lvl wyleczy 1000 hp max... (2500 hp ma a jeden uh na oko 1000 hp, run mozna używać co 2 sec) Ponad to Sorc w party nie naraża życia w przeciwieństwie do knighta który dostaje łomot. |
@up
a o pallku juz nie napisales :D a teraz czekajmy.... xD PS. Jesli ktos cos wie prosze o PM na temat nowego outfitu ;) |
no bedzie ciekawie ale co do podniety to prawda z kad wiecie ze tera w ten piatek moze bedzie po czerwcu ja tam sie troche ciesze bo uhy napewno pujda up xD heh ^^
|
@Krwio strone czy dwie wczesniej
Do ukonczenia questow na samą arenę wystarczy pare sztuk honeycomb i ze 3 kubki rumu/piwa/wina/miodu |
Cytuj:
|
Dobra ludzie , dajcie tutorom troche napisać zamiast tak chu*owo spamować " ,a f axe od którego lvl" chyba ze 50 postów takich było. Jak tutor uzna że to ważne to ci kur** napisze od jakiego lvl f axe.
Tak samo pierd**** ze sorców udupili , Clipsoft chyba wie co robi skoro ich tak ujebał. Jak sie niepodoba to pograjcie se w scrable albo posłuchajcie Radio Maryja. ----------------------------------------- Tak podsumowując w jednym zdaniu to co napisałem zostanie tyle- "Zamknijcie kur** ryje i dajcie tutorom pisać" I jeszcze jedna sprawa co do sygnaturek niektórych osób możecie znich wyjeb** mój tekst "22:34 Szatan Oslaf [51]: Mi to obojętne gdzie pije, musi byc tania vodka z bazaru i jakas glosna/szybka/bez melodi i o szatanie muzyka"? Jak czytałem 34 strone tego posta to zachciało mnie sie poprostu srać przez te nOOb'y i dzieci kwiaty. Pozdrowionka i AVE SATAN:evul: |
Cytuj:
Po prostu trzeba wykonać 3 zadanie, są bardzo proste. Wątpię, żeby ktoś miał z nimi jakiś problem. Cytuj:
Obrażenia zadawane przez wandy/rody są stałe i nie uległy zmianie. Za to obrażenia zadawane z visa/run czy innych czarów są teraz zależne w większym stopniu od poziomu magicznego niż od poziomu doświadczenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam pytanie, po co ludzie na TS kupują bear pawy?
|
Cytuj:
Może arena a może potrzebne na addon do nowego outfita? |
PS, info z wczoraj:
23:56 Guido on Askara [3]: no, i guess there will be no public test this time. |
no to lipa :]
Tylko czemu nie chcą zrobić tego public testa?:S |
@up
bo moze chca dac szybko update? ;] |
@Soul's
Z tego co wiem potrzebne sa do outfitu Norsewoman/Norseman. @Maxoo A po co maja robic publiczny test server skoro i tak wszyscy z róznych swiatow sie tylko napi******** :P |
- Fierce Berserk (Exori gran): Level:70 Mana:340
110 EK walił z tego po 500~ , to Seromontisowi będą wchodziły hity po 1,5k(?)~ , i bedzie mógł użyć go 4 razy , o lol... |
Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego. Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twój drugi pomysł z party to mam tylko jedno zastrzezenie...... Watpie, ze taki MDW expilbym dla kogos ^^ |
Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego. Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. :) \Edit: Kurcze sorki za dwa posty. |
mam pytanie mianowicie :
Od ktorego lvla bedzie sca?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |