![]() |
Hmm...
12:38 You see Ubijacz ziemniakow polnych (Level 4). He has no vocation.
12:50 You see Ksiadz Krzysztof Basztabin (Level 4). He has no vocation. 15:10 You see Ruchaj Kena az sie zgarbi (Level 1). She has no vocation. Hmm...nie ma to ja nasza polska pomysłowość xD |
Widzialem goscia "Mam dzis ladne kalesony"
|
Ja mam postac LUBIE WINKO :D ;)
|
Unit zajezdza kalem morsa - titania (Unit=najlepsza gildia na titani (szwedzka))
Po kij sie gapisz - elysia Andrzejek Lepperek - elysia Zryty Ryj - elysia Pryta Knight - empera Amator taniego wina - empera Wiewiórkowy wyrzeracz orzechów - titania (nie pamietam ortografii nicku) Zabity Czystym Kilofem - furora Kaszanowaty ryj - furora Na*** Mihata - titania |
Hehe
A ja na Trimerze na rooku obok biblioteki spotkałem kolesia "Zostaw mnie ty zboczeńcu"
|
A ja widziałem:
Dziendobry Odbytnica cienka |
Ja widzialem kolesia na Askarze, który nazywał sie Pan Skarpeta 8o 8o 8o
|
Lol
Mam qumpla który ma postacie o nickach:
Pogromca Kaczynskich Pogromca Zwieraczy :D :D |
nicki ktore mnie rozsmieszyly:
Rower pana Jezusa Kalesony Różowa pantera Lubie makaron (na otsie) Uwielbiam Makaron(na otsie.... To chyba jakas gildia makaronu) I love Makaron (o lol)(na Otsie) 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Isara - Brudny
Isara - Halo grzyby |
Za***iscie rozowy zeszyt-Kyra :p
Laska dla Ciebie-Dolera Edit: Kup se televizor-Guardia |
Nie dedajcie mnie plis Thoria :D :D :D
|
Ale kretyny
ja widzialem takie:
Bucem Jestem - Valoria 8o Masowy'Masturbator - Secura :p Z*** ze wsi :] |
Wyrazenie onomatopeiczne - Refugia
Strzelsekupe - Amera Federiko Enriko Gonzales omre - amera HAHA ten ostatni to moj :P |
Zdzisiu - Hiberna
Kupa - Antica Kupek - Danubia Johny Jedenascie Palcow - Aldora to smieszne jakie znam xD |
c***u muju dzikie weze... moja postaca ale dostalem name locka ;p Eternia
|
ten ten nick to widzalem gola dupa
|
Lubie'placki-Nebula,
Mistyczny *****-Nebula name'lock Placki trwawie-Nebula :) :) :) :) :) :) :) |
Poziom polskich graczy (nie tylko ten kultury, umysłowy także)
Wkleję nieco defaulta, żebyście mogli się nieco pośmiać..nick 1 osoby dostał namelocka, drugi zaś jest rozpatrywany na tutor board.
Cytuj:
Sądze, ze także mile spędzicie czas czytając to i śmiejąc sie. Jednakże wszystkich ich textów nie wklejałem, bo się cały czas powtarzały. :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ja osobiście daję tym osobom -> :P :cup: |
Ostatnio na Titanii zczaiłem gościa "Ale mam glupie imie" 8o
|
Nick
:] na saphirze widzialem nick "ja tez lubie rosol" :D
|
ja widzialem ziomka na guardi z nickiem "Ziomek pedalek" :P
|
chyba mozna tu tez pisac rzeczy smieszne :) wiec przed chwila jedne gosciu chce sprzedac pacca na priv 9 kazdemu kto chce) i pewnie chcial aby podali mu haslo i nr konta albo weszli na jakas stronke ;) i pisze zeby z nim nie gadac i ostrzegam przed wchodzeniem na jakies stronki a ten gosciu podchodzi i mówi tu Je**** h*** bedziesz mial hunta na mainie ;) ( po 1 nie ide na maina a po 2 jestem na serwerze non-pvpv ;) ) smiac sie czy płakać
|
ja widzialem Zjem twoje guwno ale niepamientam gdzie :P
|
Najglopszy nick na rooku
dla mnie najglopszy nick na roku to
filter do kawy na świecie ( ISARA ) |
LoL
You see Najlepszy Skunks (Level 7). He has no vocation.
You see Choc Tam (Level 6). She has no vocation. You see Romek Pogromca Biedronek (Level 5). He has no vocation. You see Pasztetowy gostek (Level 1). He has no vocation. You see Fredek kozianoga (Level 6). He has no vocation. You see Szymon-Spoko Ziomek (Level 1). She has no vocation. You see Ja cie pedze (Level 6). He has no vocation. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ........................... ..#.......##....#...... ..#.....#....#..#...... ..#.....#....#..#...... ..###...##....###.. ........................... P.S. Jak bedzie wiecej to bede edytowac |
;]
Ja widziałem:
-Miotacz Gówna -Syn młynarza -Kolorowo Osmarkanyy xD |
Oto i 2 lolce <name i zachowanie>
Enstachy Motyka Filter do kawy Oba swiat Isara Byla by lista najwiekszych "noobow" to tez by sie zalapali raczej(zrobi ktos taki temat?:P) |
xD
|
kiedys widziałem
- Bagażowy Bertie czy jakoś tak (to nie było depo, bo miał dobry eq i poziom high) - Depo of Ashas'Atar - moje depo :):) - Bulson of Minetka (facet juz jest na mainie) - Posejdon Vinery (lol?) - Brasilian N00b - dobra ksywka |
Widzialem kiedys kolesia Wytworca Kielbasy (uh maker)
Gola Pupa Time to Die imeanyounoharm Pan Klocek Pani Klocek ---- sami rookstayerzy masakra co nie? ;) Ciocia Klocek Kuzyn Klocek |
smieszny jest "nie mam nerki" lub "wyjadacz konserw rybnych" :D
|
Kyra-Przybory Do Mycia Zebow
Widzialem na kyrze taki nick...
Na Arcani:Talerz Zupy, Nowe Sklepy Tesco, Morski Jezdziedz, Maska Zorro(Kumpel z rl), Wyluzowany Jamajczyk, R***aj barbi az sie zgarbi... I Wiele wiele innych xD :) |
Nowe Sklepy Tesco ownz xD
|
Ja widzialem nick :
Za***isty Kamien - Neptera Manda Ryna - Netera Czerwone Zelazko - Neptera Jablkowe Wino - Neptera Deutcheland Sieg Heil - Neptera co gorsza to depo chary kumpla :| |
Parę nicków z Cholery.. ee.. z Honery.
Zmarszczone Jajco, Namelocked, Szczur ze sciekow, Nacpany Pasikonik, Radjo Maryja.. i, kurde, nie moge se przypomnieć;p. |
Zj*b Genetycznyy(Furora)(Rozwalilo mnie :D )
Noob(Julera)(Zbanowany) Kupa(antica) Brutalny Banan Bluznierca(Aldora) W*l konia(Hiberna) |
Do usunięcia.
|
heh
Bezmaciczna Kobieta [ niepamietam na jakim serwerze] |
Najglupsze nicki na rocku: Zakladaja same Nuupki mam Rockstayera na danubi 15 level przechodzac przez miasto zobaczylem nick wychodzacy z światyni :Chlopiec zy pionowym usmiehem. niewytrzymalem i luknelem na strone i zobaczylem to:
\/ Ale czemu placzesz Cisnij zaspe Damian From Loduwka Damianek balwanek Glodny damiecki biegnie polem Moja stara of the patelnia Notoryczny miotacz kartofli Pierwsza zona apokalipsy Skorrupka of de rondelek Slizgam Mikolaja Tanczacy zy tomahawkiem Wrzuc mnie do skarpety Nikture nie cenzuralne tysz bywaly wiec ich nie podawalem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |