![]() |
Name: Litin Kaire
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 214 Expisz jednak? ; oo |
Mam laptopa brata z neo, więc moge :>
O to co się dzieje jak nie mam lagów: 21:42 Loot of Zugurosh: 36 gold coins, golden boots, rusty legs, 76 gold coins, demonic essence, 3 talons, a great mana potion, 12 platinum coins xDD |
Ty farciarzu :D, ja sprzedałem chara, a teraz mam z powrotem, bo ziom nie miał kasy, tylko że mam 6 lvli więcej XD
Na Inquisition ciśniesz? ; oo O LOL G BUTY NA CANDII TEŻ JUŻ SĄ? |
Cytuj:
udało mi się ^^ wystarczyło zamiast "tracer" wpisać 'traceroute", ale i tak takie dziwne coś wyszło : 1 nic 2 89.228.6.81 (89.228.6.81) 38.138 ms 38.960 ms 39.475 ms 3 89.228.2.5 (89.228.2.5) 41.482 ms 42.315 ms 42.592 ms 4 Tenge2-3.cr3.FRA3.content-core.net (80.81.193.32) 64.722 ms 65.711 ms 65.488 ms 5 Tenge1-1-57.cr2.NBG1.content-core.net (212.123.123.194) 70.027 ms 71.270 ms 69.121 ms 6 p2-92.rtr2.colo1.NBG1.content-colo.net (212.123.123.243) 70.514 ms 40.270 ms 44.773 ms 7-30 nic. i o co w tym chodzi? |
Na candi są już 2 pary g bootów :]
|
O lol, to graty, wyślesz cama jak masz?
Zego ja chciałem mieć 1000 post w tym temacie :< |
Cama nie mam, moge jedynie odesłać do tematu Silent Force thread [Candia] - tam znajdują się ssy z wypraw :>
http://forum.tibia.pl/showthread.php...t+force&page=8 OGARNIJCIE TE LAGI ;X |
Jaka frekwencja xD
Ja mam za 4 dni powrót do rzeczywistości bo narazie jestem na neostradzie w domu u rodzicow i wszystko chodzi cudnie xD ale!! 29 przychodzi do mnie technik :) |
A do mnie 1.02 przychodzą techincy z Vectry <3
Już nie mogę się doczekać ! |
zal kumpel z multimedi zrobil otsa pisze on do mnie zebym weszedl a ja do niego pisze do niego ze niewejde bo lagi mam, e tam sprubuje se wchodze na jego otsa patrze 0 lagów wchodze szybko na rl chujnia lagi sa a u niego normalnie bez lagow chodzi .
Juz jestem ciemny czy to multimedia czy chuj wie co;/ |
Cześć przedstawie swój tracert jak coś świat Menera USA non-pvp
http://images50.fotosik.pl/42/45ceaa4110726d59.jpg Nie pozostaje nic innego jak tylko sie załamać ;) |
wie moze czemu u swojego kumpla na ots niemam lagow a na innych otsach i rl tibi mam?
|
bo może ma inny port tibia ma 7171
nie które otsy mają inny np: 6661 czy jakos tak Zapraszam do oglądania naszej narodowej głupoty :/ Gosciu na dodatek wyzywa typa po polsku który nic nie rozumie ... a ten go dalej jedzie :/ i jak tu mieć szacunek do polaków :? http://i258.photobucket.com/albums/h...er1/Polish.jpg Co i tak ta łagodniejsza forma wypowiedzi :) Te dzieci coraz bardziej się denerwują jeśli piszesz do nich na swoim poziomie :) PS> ja to Gucio Obsidian |
logowalem sie normalnie pod jego ip i pod port 7171
|
kumu multimedia wylaczyla neta wczoraj (sobota) o 20 na godzinr i dzisiaj (niedziela) o godzinie 12,30 tez na godzine?
|
@up
Mi na cały czwartek i piątek do 15.00 |
Cytuj:
|
Ja jak chcem uruchomic tracert to wogole sie nie wlacza. Wpisuje tam w uruchom>tracert i nic ;/
|
Cytuj:
|
Juz wiem od czego tak muli... multimedia ma cos spierdolone jak wysyla sygnal za granice do serverow tam stawianych. Domyslilem sie kiedy sie zalogowalem bez lagow do mojego kumpla na ots ktory tez ma multimedie i ots stoi w polsce a nie zagranicą. Jednym slowem multimedia cos psuje przy wysylaniu danych zagranice.
|
Cytuj:
no bo ty nie masz tam od razu wpisać tracert tylko najpierw wpisujesz samo "cmd" bez cudzysłów a potem dopiero tracert i jakies ip badz adres po spacji ;p np Cytuj:
|
Cytuj:
uruchom/cmd otwiera się okno tam wpisujesz tracert IP edit: kolega mnie uprzedił wczesniej :P nie przeczytałem ostatniej strony :] |
|
cmd cmd cmd a nie cdm:P
|
Cytuj:
Na innych polskich OTSach też mam lagi. |
Masz lagi bo one stoja na dedykowanych serverach za granica poszukaj jakiegos ktory jest hostowany w polsce lub na wlasnym kompie.
|
Przykład: RonOTS
|
On jest dedykowany za granica...
|
Sorry, ale ja wszedłem specjalnie na taki server polski i też są lagi :<
|
Ja próbowałem na TriasOTS i też lagi.
Jak to sprawdzić czy jest hostowany w Polsce ? |
jezu gadam wa ze sa lagi na tych co sa dedykowane za granica Ronots i te inne najleprze sa dedykowane zagranica sprawdzcie jakis co jest malo osob to napewno niejest dedykowane. Jest strona na ktorej wpisujes ip i pokazuje ci w jakim miescie jest komputer o takim ip
|
Sprawdze zaraz jakiś ; )
|
Ja mam lagi na wszystkich, nawet na tych mało zaludnionych i polskich...
I nie wiem w jaki sposób te tracerty mają pomóc skoro wpisujemy dany serwer,a mi się nawet lista charów długo ładuje -.- |
to musisz miec jakis inny problem bo umnie jest ze cos sie pierdoli z danymi wysylanymi za kraj:/
|
Problem nadal jest bo na niektorych polskich serverach lagi mam ale nie takie mocne jak na zagranicznych :/ juz niewiem co jest o to tracert z polskiego serva hostowanego w polsce...
http://img88.imageshack.us/my.php?image=tracerpx5.jpg |
Wbiłem na kilka otsów i lagi.
Masz jakiegoś, na którym bez względu na wszystko nie masz lagów? |
tak pod 8.4 dram.zapto.org powiedz czy masz
|
Także lagi : ((
|
No ja od 3h już nie mam lagów :>
Przyexpiłem na rl nawet :P |
U mnie to tak wyglada...
http://img511.imageshack.us/my.php?image=tracuf0.jpg Co prawda teraz po 22 chwile było spoko, i qrwa znowu sie zaczeło ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |