![]() |
1000 post cickisfishafgshagoashgasoghsagoa
|
mam nadzieje ze umnie tez wyjazd wypali. Jeszcze matma i niemiec i widzimy sie w legnicy, galithar dostajesz od mojej skromnej osoby MOCNEGO KOPA NA POWITANIE! bo tak witaja sie prawowici bialostoczaninie :)
|
Cytuj:
jak juz wszyscy jada do tej Legnicy to moze i my zawitamy ? POZDRAWIAM! |
@Lucek93
@Bracia_Zdunscy mjakmilosc.br?:| |
Cytuj:
|
czyzby bohaterowie M jak Milosc zawitali na nasze forum ? 8o
|
Co macie do M jak Miłosc? Ogladam to od 11 odcinka, przegapilem z 5 xD
|
Widac nie chcial zaplacic ;) , bo to normalne ostatnio w lr zabijac kogo popadnie , widac ze kasy brak o.o
( Do smoka i kendiego , nie scierajcie sie na moj temat bo i tak juz nie czytam tych waszych wypocin ) |
Cytuj:
Nie maja kasy to pekuja na noobach z shadow gunners :P btw. Juz minuty dziela nas od rozpoczecia mistrzostw europy! DO BOJU POLSKA! |
moze zaczne butelki po piwie zbierac... 0,35 gr za sztuke a na euro pelno tego bedzie. kto wie... moze tak zarobie swoj pierwszy milion zlotych???
|
Cytuj:
|
Polska goooola! Polska goooola!
Obstawiajcie ile będzie ;p Ja mówie 2:1 dla Polski @edit Jak sprawdzić ile postów sie napisało ? |
Cytuj:
U was tez to bylo modne swego czasu ;) i nadal jest. Clapek nie zaprzestal swoich , PAy 50k Wypociny to ty medi piszesz, ostatnio zakozaczyles na forum ze niedlugo 200 a co ? 198 sie klepie;/ Na opence na port hope ani pzta nie miales, brak pvp ? elf bot off? scared? a pozniej padles jak totalny noob. Wkrotce sie przekonasz jak stoimy z kasa , to ci japa opadnie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. niech kazdy pilnuje swojej kasy
2. niech kazdy pilnuje swojej gildi 3. niech kazdy przestanie wciskac kazdemu swoje prawidla 4. niech kazdy podchodzi do tibi z dystansem i nei przenosi tego na RL 5. niech kazdy potrafi spotkac sie z wrogiem z tibi w Rl na przyjacielskich stosunkach bo jedyne dla czego mozesz kogos obwiniac za swojego deda i strate kasy w tibi poprzez pryzmat tego ze looka ile jego postac stracila na wartosci na allegro 6. Nintoko ma naprawde fajne poczucie humoru a to ze co stam powiedzial w zartach o Polakach to chyba nic bardzo strasznego bo my tez nei jestesmy lepszi mowiac o Hiszpanach , Brazylijczykach i innych nacjach wiec najpier starajmy sie popatrzec na samych siebie potem na innych i to ze jestemy Polakami nie usprawiedliwia nas od tego ze mozemy mowic wszystko o kazdym. 7. ponad polowa arcani (hlvl) uzywa bota ,sharuje ,kradnie, kupuje acc i robi walki, robi PA i random PK I jesli kazdy uwierzy w to co napisalem i bedzie sie tego trzymal to bedzie nam sie lepiej grac w tym bawic ta smieszna Tibia i nie bedziemy mieli problemu zeby spotkac sie kiedys na RL i pogadac przy pifku o EURO :) |
@UP
AGREE, bez 6 ptk. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiecie jak sie przyjemniej czyta forum jak sie olewa posty smoka i kendiego ;P |
Cytuj:
HAHAHAHHAHA BRAK KASY?? chyba QPICIE zreszta zobaczycie nie dlugo GH OD LR pare dni dokladnie dam znac kiedy mozecie isc i podziwac brak kasy LR HAHAHHA boze co za kretyn next Medivh ktory sie pzta boi wlaczyc ,widac to bylo na Port hope jak latal i nie wiedzial gdzie s*******ac ale bozia go skarala i padl 2h potem HAHAH brak kasy zalll 11kk to brak kasy? |
Cytuj:
|
Wiesz Med miedzy innymi dla tego bylem vice w DPFT ze mam zdrowe podejscie do sprawy i jasny umysl jesli chodzi o konflikty. A to ze teraz jestem po 2 stronie barykady chociaz malo kto by powiedzial ze stane przeciw lukiemu to to ze Alunir nazwal mnie zlodziejem i klamca bez zadnych podstaw a niejedna osoba na Arcani powie ze wywalilem okolo 30kk tylko na przyjaciol i ludzi co mieli hacka zeby odbili sie od dna jak rowniez wiele ludzi zawdziecza mi to ze nadal posiada swoje chary tylko dla tego ze robilem fake kupna tych postaci i potem je oddawalem prawowitym wlascicielom za free. Aha wiec potwierdzam to ze nei mam nic do nikogo i jesli Alunir mnie przeprosi za to co powiedizal to bedzie wszytsko po staremu chociaz nei znaczy to ze wyjde z wojny bo jak raz sie stanelo po jakiejs stronie konfliktu to trzeba sie jej trzymac niezaleznie od tego co sie dzieje no chyba ze ktos z LR mnie wywali na kase o.O czy cos bo wojna to jedyna zabawa dla mnie bo nie lubie expic czy chodzic na hunty samemu.
osoby zainteresowane Donosicielem prosze o kontakt na priv to podam mu oczywiscie po tym jak zaplaci jaki name jest nowej wersji donosiciela ;) jak by sie ktos pytal skad mialem taka kase zeby pomagac ludziom po hacku i kupowac chary zeby je potem oddac to powiem ze selnolem okolo 30+ pacc na arcanii |
Cytuj:
|
Untouchables*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już dawno sie zmieniło, powinni wyjebać z nazwy swojej gildi "Un".
|
Cytuj:
@jesli macie 11kk to moge Ci powiedziec tylko tyle ; nie macie nic. cya |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jak napisalem wczesnie ZROBIE POSTA kiedy kasa ta bedzie wystawiona w GH LR i zobaczysz co ma LR .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA wystawic to ty se mozesz dupe na wiatr AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA |
dupa na wietrze
ale glupie o,o |
Cytuj:
eh tak myslalem ze jak napisze pierwszego posta to juz sie nie powstrzymam od odpisywania na durne posty ;] a wiec drogi kolego co ty soba prezentujesz? |
Cytuj:
Nawet niewidziałeś nikogo na OB od nich a smiesz twierdzic ze sa po stronie Interregnum. Przynajmniej oni sie przyznali ze poniesli klęskę , nie tak jak niektórzy po OB (31-20) smieli twierdzic ze nie przegrali i kleski nie bylo. |
Cytuj:
|
jakby kto nie kapowal to crew for eyes to crew for ages ( XD ) !
|
hail [GUILD]zaloga na oczy[/GUILD]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@medi kasy...coty na upartego sama moja kasa wystarczy na 2 miesiace walki dla wsyztskich;) a jak wiesz u nas niema jak u was ze -daj na shipy plx -nie skoluj se mam tylko 2kk -plx pozycz 50k na blesy -idz do lukiego @szefo chcesz pewniaki do profesjonala na kupon?? -polska niemcy [0:3] -polska chorwacja [polacy pzrejebia] -polska austra [X2 remis albo wtopa taksamo ze polska neiwyjdzie z grupy to na 100% i wroca do polski z 1 albo bez punktow i zgonia na ..klimat ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |