![]() |
zerka knightem 18 level
|
(stara postac :P) Na 21 lvlu knightem nawalilem w team cos takiego jak DL (dostałem 809 exp :D) a solo to nie wiem... DS? :confused:
|
Drag solo by crossbow
|
Solo?
Na solo ubiłem zerka! Ale takie cyclopy to dla mnie jak na rooku byly trolle.
Tak samo mino guardy, archery, soldiery (dwarfy!) |
muj mosnter solo
MUj monster solo to cycklop na 14 lvl knightem a w grupie rozwaliłem gs :P
|
Solo: Drag
Team: Dragon Lord 28 pallek teraz 27 :( Btw. Demus ty noobie haha (20 lvl i best cycek :cup: ) |
Moje solo
Tak naprawde pół-solo, bo mój kolega walną w dragona 179 z SD dostał laga i dedną a ja miałem 20 lv i to był mój pierwszy dragon, ale przerzyłem :cup:
Solo: Dragon Team: Gigant spider Pół-Solo: Dragon Lord :p :evul: Elder Druid :) lv 20 magic 33 ;( |
Ja na 10lvl druidem z 13mlvl pokonałem cyca z 2 hmm :cup:
|
ja zabiłem.................
zabiłem Fire Elemental i Fire Devil'a na 45lvl skille 67/59
jestem palladynem pier.....dolił @d@mu$ z Oleśnicy!!! :cup: |
Ja Swoim Palkiem (20 lvl SKille 62/43 )Na solo Dragona, Tylko 2 vity i 1 uha poszly :D. Zaś w sporej Grupie Gsa, wypadly k legs ale blocker wzią :/
|
nie chce się chwalić ale zabiłem cave rata na 1lvl :p
|
Moze to zadne osiagniecie ale ja zabilem na 1 lvl poison spidera w ogole bez eq :)
|
A ja zabiłem mino guarda druidem na 10 lvl (z hmmów) :)
sam nie wiem jak mi sie udało, ale sie udało PS. To mój pierwszy post na forum :baby: |
Najsilniejszym potworem ktorego ja pokonalem byl Demon. Poszedlem wtedy z Pskonejott'em. Byla to bardzo zaciekla walka lecz udalo mi sie go pokonac. Pamietam ze wylecial Magic Plate Armor i podarowalem go na drugi dzien Pskonejott'owi w prezencie.
|
Mogę się pochwalić tym:
Cyc solo, 8 lvl sorc, LMM, 0 UH Beholder solo, 10 pall, łuk, 0 UH Orc Berserker solo, 18 knight, Dragon Hammer, 1 UH DS solo, 20 lvl knight, SS (Skull Staff), HMM, 1 UH "Więcej solówek nie pamiętam, serdecznie za nie (nie)żałuje" |
Drag solo z Hmmów na 21 lvlu. zabiłem go tak dobrze że hita mi wcale nie walnął 8o
|
Ja na 16 lev zabilem solo dragona. Walilem 6 sd i 2uh
|
golem
szura :D nie zartuje na solo zabilem stone golem a best hit u niego 69 lol
|
2 dragi skile takie jak na opisie dokonalem tego sam ale poszlo mi 2 explo 1 e field i 3 hmm 5 uh ale loot byl spoks d hamer p legi
|
Ja się nie mam czym chwalić:P
Moim palkiem na 15lvl ubiłem sam 3 valkirie i 2 amazonki
A knightem na 11lvl ze skillami 40/37 (bodjże) ghula i 3 skorpiony na raz Oczywiście bez runów i fluidow, tylko z miesem. A i jeszcze próbowałem ubić smoka palkiem na 13lvl ale mi nie wyszlo.... znaczy sie ... to było tak patrze o smok i dawaj noge do miasta. Dałem 3 kroki smok dobiegł, i jak to było w tym kawałe, spalił - 1 chcunięciem odjął mi ok 170hp:] |
Solo: http://69.56.199.198/tibia/monsters/demon_skeleton.gif
[nie było łatwo] Z kolegą: http://69.56.199.198/tibia/monsters/dragon.gif Najpierw emocje a później otwarcie "ciała" dragona a tam... 10 gp 8o |
Druidem na 16 lvl solo z xpli DSa, a jak mialem 15 lvl to 5 amazonek wrecz.
Paladyn na 16 lvl solo mass hunt na dsach (nawet zadnego uha nie zeszlo) bez hmm, z hmmami i uhami drag. Rycem na 12 soldek. |
Ja solo Pokonałem Minotaur guard sorcerem na skillach 17/18 a mam 14 lvl zabijając go hmm używając tylko jednego uha to chyba postęp??
|
Gs na 23 lvl knight skille 65/65
|
Muj najleprz stworek to banshee dokonalem tego majac 27lvl i 40 mlvl druidem niebylo latw ja zabic ale ja zabilem
|
Ja na 16 lvlu boltami ze skillami 58/44 zabiłem smoka
na 33 Gisa (skilli nie pamietam) a wogóle najmocniejszy jakiego bilem to DL ( nie mam pacca) :( :( |
Ja najlepej zabiłem Huntera na 17 lvl. Żebyście wiedzieli jak serce mi waliło :)
Skille mialem 52/49. Czy to wyczyn powiedzcie! |
Ja solo beho na 15 lvlu z hmmami i nez UH czy IH :D skille coś koło 50/45
|
Ja :) Cienko ale zawsze cos...
zabilem draga z blokerem
|
Ds
Ja zabilem ds na 14 lvl (Sorc) m lvl 23
|
beholdera. ale na ds pójde niedługo :D
|
Hmn...
Każdy tu mówi o najlepszym zabitym potwórze, a może zacznie się też dyskusja o pk'owaniu tj. Kogo najlepszego pokonaliście z ludzi. :P |
No na solo to mino guard !! :cup: skille52/52 poszlo 10 uh'ow !! :mag: to 4mlvl a lvl to 14 !! :baby:
|
orc BVerserker solo :)
ja zabilem solo orca berswrkera na lvl 20 dzis skils 55/54 eq dosc donry jak na swiat
|
A ja ubilem GS-a solo knightem 40lvl B) Troche UH poszlo ale loot knight legi i jakies tam gp :cup: :cup: :cup: Draga solo na 10 lvlu :D
|
Hiya!
Ja się pochwale i powiem ze zabilem 5 Dragów na raz, z DSami. |
Cytuj:
38 pall który chciał mnie zabic bo ON ukradł mi lootbag -.- ja go zabiłem i wyadł crown arm :PP a potwór? hmm jak narazie blokowałem dl na 26lvlu ^^ (hardcor plx0r) a najlepsze co zabiłem to draggy solo plx :PP |
Hmmm... Miałem dwie sytuacje z czymś lepszym w akcji. Obydwie sorcererem lvl 11 z 6 mlvl. Eq w sumie słabe:
1. Hunter z hmmów. Oczywiście nie na solo, tylko zabawa w schodzenie i wchodzenie na stopień. Oberwałem najwięcej 38. 2. 2x cyklop. ta sama zabawa na stopniach i hmmy. Po akcji zostało mi 3 hp. Obydwie sytuacje zdarzyły się w Femor Hillsach. Druidem lvl 13 i 15 mlvl z fire fieldów zabiłem rycka 12 lvl. Zaatakował mnie pierwszy. Wypadły mi brass legsy, a że akurat nie miałem, więc... |
Hmmm... Miałem dwie sytuacje z czymś lepszym w akcji. Obydwie sorcererem lvl 11 z 6 mlvl. Eq w sumie słabe:
1. Hunter z hmmów. Oczywiście nie na solo, tylko zabawa w schodzenie i wchodzenie na stopień. Oberwałem najwięcej 38. 2. 2x cyklop. ta sama zabawa na stopniach i hmmy. Po akcji zostało mi 3 hp. Obydwie sytuacje zdarzyły się w Femor Hillsach. Druidem lvl 13 i 15 mlvl z fire fieldów zabiłem rycka 12 lvl. Zaatakował mnie pierwszy. Wypadły mi brass legsy, a że akurat nie miałem, więc...Był z nim też 20 lvlowy sorcerer walący z sd po 30. |
Gsa na 38lvlu ze skilami 76/75.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |