![]() |
No, no:D Widze, że 1000 wpadł:P. Gratz głośny.
|
Faktycznie, pojawiła się mała rocznica. 1k postów, 100 stron.. ja tylko się zastanawiam kiedy dopadnie mnie limit znaków w pojedynczym poście :]
Przy okazji - dziękuje za wszystkie słowa uznania. Te na forum, poprzez prywatne wiadomości, czy w samej Tibi. ;) Demony na Edron.. napewno się pojawią... biorąc pod uwagę moje tempo zdobywania expa (10 lev w pół roku), to już za półtora roku będzie taki film B) A temat się trzyma tylko dzięki wam - osobom które mnie wspierają. Pozytywne komentarze, słowa uznania za pracę... a nawet jak miałem problemy z runami na kolejne fimy, to wspieraniem materialnym. To wszystko spawiło, że temat nie umarł jak wiele takich podobnych. Na początek wystarczyłą wytrwałość, i czekanie na oddzew. Odzew się pojawił, to i pojawiały się (i pojawiają) nowe filmy. Pare osób może widziało podobny temat na innym zagranicznym forum. Nie było wystarczającej rekacji, to i przestał tam być aktualizowane tematy o nowe filmy. Narazie jak wszyscy oczekuje na update, i nowe tereny... |
Cichy.
Po tym czego dokonales na serpent spawn lair jestes dla mnie najlepszym polskim graczem. Kij w oko seromontisom i innym. Ty naprawde znasz tibie jak własny backpack. Takiego quide'a jak ty mieć, to jest wielkie szczęście. I jeszcze kolokwia zdajesz często na drugi dzień po filmiku. Przebiles nawet ten explore (zresztą własny ;) ) dark cathedrala. O 12 w nocy, że ci też sie chciało :D Wielkie brawa dla tego człowieka, on poznał smak życia :] |
cichy jestes tutorem mzoe cos ci przecieklo o updeidzie bo te newst na tibi pl sa nusnawe moze wiesz kiedy bedzie test swerv i czy bedzie tylko dal tutorow itp . a i wes z ekipa ubij pal donie
|
Witam:) Gratz Cichy tylu filmikow ogladalem tylko 2X( skad pobrac klient 77.2 tibi link plz!!!!8o
|
Mógłbys nakręcić jak dojść do podzeimi Dworcow. Bo ja nie wiem gdzie jest ta dziura. PLEase;]
|
Terrorysta poleam ci www.tibia.com :p
Palladyn tego naraze nikt chyba nie wie. :) Faktycnie 100 stron i juz ponad 1000 postow. Napawde dokonales cegos duzego. Oby tak dalej. :) Ps: Soory, ze bledy nie pise od siebie a klawiatura jest walnieta. :confused: |
charlotte: film #68 plax?
Cichy: Gratuluje! wszystkie Twoje filmy sa swietne, podziwiam ze Ci sie chce wydawac tyle kasy, ryzykowac zycie dlatego ze ktos poprosil o filmik ;) |
Bazyliszek
Nie wiem dlaczego, ale jak chce sobie sciagnac filmik z bazyliszkiem(juz na tej stronie do sciagania) wyskakuje mi okienko, zebym uzupelnil adresem czegos i nie wiem co mam tam wpisac... poprosze o szybka odpowiedz
EDIT: Juz sobie sciagnalem. Prosze jakiegos moda, operatora o usuniecie tego posta |
Cichy teraz PG dajesz i pokaz wszystkim na co cie stac xD
|
@cichy
na poczatek gratulacje.od kiedy padłem podczas exploringu wole sciagnac twoj filmik niz sam odkrywać :PDzieki za wszystko i jedna prośba. Mógłbyś spakować filmy pod 7,55 i wrzucic jako rar? EDIT:miałem na myśli filmy pod 7,6 bo pod 7,5 i 775 sa spakowane a a pod 7,6 niestety nie :/ |
|
czy mogłby ktos podac link do tibi 7.5 to na rapidzie mam przekroczony limit
|
Potrzebuje filmu z Mino Pyramid :P help me plax xD
|
@ŻaQ
Sam możesz sobie pomóc, poprzez ściągnięcie właściwego filmu. @Patryczeqq Masz dwa wyjścia - poczekać, aż Ci się limit odblokuje. Albo przeczytać pierwszego posta, i ściągnąć tibie 7.5 z podanego tam linku. |
Niektóre filmy zostały usunięte z Rapidshare!
Cytuj:
|
Ah oh eh dawno nie zagladalem, gz tylu postow i "fanow";)
ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X( KOCHAMY CICHEGO JEGO FILMY SA SUPER:cup: :p Regards.. @Down Offtopic :] Nom chwilowo nie gram w uk jestem.... |
Bake niegrasz już ?
|
Ja bym prosił o rehosta Demonii,Serpent Spawn Lair oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.
|
Cytuj:
|
@Bake
Taaa chciałbym pograć uwierz mi xD Ale prosba o rehost nadal aktualna xD |
Fajnie że chciało cie sie tego robic ^^
Takie małe pytanko ile srednio wydaliscie kasy by muc nakręcic te filmy? CICHY MAC JEST WIELKI. |
Kasy? Hmmm DUZO, ale Cichy wiecej ;) Ja nawet zgonilem na jednym z filmow :p a Cichy na jakis ancientach podczas krecenia filmu, BO NIE BYL ZE MNA :p Jak by wam fakturke wystawil to byscie sie zdziwili ^.-
|
Rehosty pojawią się, jak wróce z wakacji.
Koszta: Pomyślmy... w czasie kręcenia filmów miałem 2x zgon (a przynajmniej o 2 pamiętam). No to jest 200k (AOL+bless). Wypady... jak czesto widać, nie oszczędzam wtedy w środkach... średnio nagranie jednego filmu to jakieś 4-8k. Czasami mniej, zazwyczaj więcej. W porywach jeden film wynosił mnie jakieś 20-30k. Więc nie chcieli byście faktury :D |
cena sławy xD
Oglądając filmy skapłem siem ze to nie są filmy z exploringu skoro wy wiecie jak to wszystko wyglonda. No ale jak przyjdzie update to bedzoiecie wszystko na oslep zwiedzac i bedzie owiele zabawniej ^^ |
Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.:p
|
Może dlatego, że ja nie używam/nie nosze run UH. Zawsze mam przy sobie tylko 2 runy awaryjne, jednak zazwyczaj gdzieś schowane, co wyklucza użycie ich w nagłym wypadku.
|
wielki gratz !!
Wielkie gratz i brawa dla cichego !!!:cup:
Odwalił kupe dobrej roboty!!! Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy .:) :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
(NEXT UPDATE SUUUX ! ! ) |
Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.
|
czemu ???
Bake czemu podziekujesz tej grze ???:(
|
Cytuj:
"We will host your file forever for free, until it is unused for 21 days. If nobody downloads your file for 21 days, it is automatically deleted." W przypadku rapidshare jest to 30 dni. Dodatkowo megaupload nie tak dawno teamu zlikwidował 500 slotów downloadu dla Polski. Tak samo rapidshare jak i megaupload mają dzienne limity transferu dla jednego adresu ip. Na rapidzie częściej wyskakują blokady, bo jest bardziej popularny. Gdyby wszyscy się na MU przenieśli - efekt byłby ten sam. |
Cytuj:
Teraz bedzie mega rewolucja, bot wbudowany w tibie fajnie. CIPki zamiast walczyc z botami to daly dostep po prostu wszystkim :D Ponaddto jak sobie czasem lubialem przysiac jakies 14h przed tym shitem to teraz bede musial odpoczywac rotfl (mniej wiecej max 8h grania dzienni teraz bedzie mozna):D jak mam czas to gram jak mam go duzo to gram duzo a teraz tibia nas bedzie ograniczac. i najwiekszy beton jest taki ze shooterzy beda ZBIERAC loot (nie mowie tu ze knight jest max skrzywdzony ale to bezsens, nie kazdy rycek kradnie loota wiec z kim bedizemy huncic? tylko z DOBRYMI znajomymi? czyli nie poznamy nowych na huncie?:D) bo knight blokujac demona czy wrla gowno expa dostaje, a jak wiemy przez 1st 10sec ten co ma max bierze loota. Taki Herg lama wpadnie na demki powali kilka sd i pyk ma najwiecej expa looka demka a tam jakas niespodzianka. A swoja droga z tego co kiedys tibia.pl pisala z kazdym updatem maja byc ulepszone klasy postaci, byl sorc byl drut i ten z tego co pamietam mial byc ulepszeniem knighta, I GDZIE TO ULEPSZENIE?:D :D rotfl tibia sux od jakis 2-3 updatow :) chodzi mi o zmiany w systemie gry a nie zmiany w mapie itd. dodawanie nowych terenow wiaze sie z wieksza iloscia respownow = expem dla kazdego. a teraz to nc i to tyle jak ktos chce mnei kupic (jeszcze nie jestem pewny czy chara sprzedawal bede ale kase +itemu itd na bank, postac moze zostawie...) to msq na gg ;) Cy a i Pozdrawiam. Edit@ Cichy to dawaj jakies recenzje i ssy na naszym forum. Narazie mi sie to nei podoba. |
Na rapidzie filmiki i tak się trzymają. Od roku tylko z 5 filmów zostało zdjętych z powodu braku ściągania.
W sprawie filmu z banszi... przeszukałem archiwa.... i wyszło mi na to, ze nie miałem kopi tego filmu na dysku. Nie mam pojęcia jak to się stało. Po update nagram ponownie ten film. Edit: w sprawie zmian... Z hotkeyami to może nie najlepszy pomysł, wskaźnik zmęczenia przejdzie, jak tylko zwiększą limit. Ale żeby odrazu odchodzić... narazie testuje zmiany na wewnętrznym teście. |
No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie :( ?
|
Cytuj:
@Blon Wiem (: btw w podpisie jak masz "best solo" to wpisz tam best a nei to co solowales :D albo dopisz wszystko od poczatku, rata, cave rata, buga, trolla, orca, snaka, swamp trolla, waspa, rota, slima, bh, ebh itd ipd :P |
@bake i Gorn Valorian:
hahahahah ,,glupie teksty'' xD ale chyba tego nie mial na mysli :S edit: ebh nie z solowalem :( |
Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić. :)
Twoje teksty nie są głupie (no prawie :p ) a rozluźniające sytuacje. Czasami można się ubawić w czasie filmu a nie tylko oglądać samo zabijanie potworków. ;) |
Cytuj:
Ale sprzedawac go jednak nie bede, nie moge myslec ze jakis leszcz bedzie biegal Bakiem ^^ itemki moze poleca, jeszcze zobaczymy ale update sux i jesli bedzie tak jak napisali to bede sie logowal zeby pogadac, pozycze full eq od kogos i moze i filma nakrece az do wyczerpania uhow bo przeciez nie bedzie jak na nie zarobic ;) Jeszcze zobaczymy jak bedzie.... @Down Nie czaje zbytnio tego... Cytuj:
|
@Bake Samo
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ;) , więc nie marudż że update sux :p . A co do mojego poprzedniego posta to ciut źle to wszystko ująłem, ale chyba i tak to zrozumiałeś :p . Mam nadzieje że jeszcze cie ujżymy w następnych filmikach z Cichym (no może nie ja, o ile uporam się z TibiaCam :] ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |