Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Miodojad 07-07-2006 17:38

No, no:D Widze, że 1000 wpadł:P. Gratz głośny.

Cichy 07-07-2006 21:32

Faktycznie, pojawiła się mała rocznica. 1k postów, 100 stron.. ja tylko się zastanawiam kiedy dopadnie mnie limit znaków w pojedynczym poście :]
Przy okazji - dziękuje za wszystkie słowa uznania. Te na forum, poprzez prywatne wiadomości, czy w samej Tibi. ;)

Demony na Edron.. napewno się pojawią... biorąc pod uwagę moje tempo zdobywania expa (10 lev w pół roku), to już za półtora roku będzie taki film B)

A temat się trzyma tylko dzięki wam - osobom które mnie wspierają. Pozytywne komentarze, słowa uznania za pracę... a nawet jak miałem problemy z runami na kolejne fimy, to wspieraniem materialnym. To wszystko spawiło, że temat nie umarł jak wiele takich podobnych.
Na początek wystarczyłą wytrwałość, i czekanie na oddzew. Odzew się pojawił, to i pojawiały się (i pojawiają) nowe filmy. Pare osób może widziało podobny temat na innym zagranicznym forum. Nie było wystarczającej rekacji, to i przestał tam być aktualizowane tematy o nowe filmy.

Narazie jak wszyscy oczekuje na update, i nowe tereny...

Potworny DestruktorDolera 08-07-2006 12:03

Cichy.

Po tym czego dokonales na serpent spawn lair jestes dla mnie najlepszym polskim graczem.

Kij w oko seromontisom i innym.
Ty naprawde znasz tibie jak własny backpack. Takiego quide'a jak ty mieć, to jest wielkie szczęście. I jeszcze kolokwia zdajesz często na drugi dzień po filmiku.

Przebiles nawet ten explore (zresztą własny ;) ) dark cathedrala. O 12 w nocy, że ci też sie chciało :D

Wielkie brawa dla tego człowieka, on poznał smak życia :]

Palladyn von hellgate 08-07-2006 12:21

cichy jestes tutorem mzoe cos ci przecieklo o updeidzie bo te newst na tibi pl sa nusnawe moze wiesz kiedy bedzie test swerv i czy bedzie tylko dal tutorow itp . a i wes z ekipa ubij pal donie

Terrorysta 08-07-2006 20:31

Witam:) Gratz Cichy tylu filmikow ogladalem tylko 2X( skad pobrac klient 77.2 tibi link plz!!!!8o

Charlotte 09-07-2006 00:46

Mógłbys nakręcić jak dojść do podzeimi Dworcow. Bo ja nie wiem gdzie jest ta dziura. PLEase;]

Erhion 09-07-2006 01:37

Terrorysta poleam ci www.tibia.com :p

Palladyn tego naraze nikt chyba nie wie. :)

Faktycnie 100 stron i juz ponad 1000 postow. Napawde dokonales cegos duzego. Oby tak dalej. :)

Ps: Soory, ze bledy nie pise od siebie a klawiatura jest walnieta. :confused:

Nytalith 09-07-2006 01:46

charlotte: film #68 plax?
Cichy: Gratuluje! wszystkie Twoje filmy sa swietne, podziwiam ze Ci sie chce wydawac tyle kasy, ryzykowac zycie dlatego ze ktos poprosil o filmik ;)

Amfane Weja 09-07-2006 13:54

Bazyliszek

Nie wiem dlaczego, ale jak chce sobie sciagnac filmik z bazyliszkiem(juz na tej stronie do sciagania) wyskakuje mi okienko, zebym uzupelnil adresem czegos i nie wiem co mam tam wpisac... poprosze o szybka odpowiedz
EDIT: Juz sobie sciagnalem. Prosze jakiegos moda, operatora o usuniecie tego posta

Magson 09-07-2006 19:16

Cichy teraz PG dajesz i pokaz wszystkim na co cie stac xD

Squib 10-07-2006 01:33

@cichy
na poczatek gratulacje.od kiedy padłem podczas exploringu wole sciagnac twoj filmik niz sam odkrywać :PDzieki za wszystko i jedna prośba.
Mógłbyś spakować filmy pod 7,55 i wrzucic jako rar?
EDIT:miałem na myśli filmy pod 7,6 bo pod 7,5 i 775 sa spakowane a a pod 7,6 niestety nie :/

Erhion 10-07-2006 11:35

http://rapidshare.de/files/21438169/...m_755*****.html

Czytaj dokładnie 1 post Cichego.

Patryczeqq 10-07-2006 12:44

czy mogłby ktos podac link do tibi 7.5 to na rapidzie mam przekroczony limit

ŻaQ 10-07-2006 21:34

Potrzebuje filmu z Mino Pyramid :P help me plax xD

Cichy 11-07-2006 13:18

@ŻaQ
Sam możesz sobie pomóc, poprzez ściągnięcie właściwego filmu.

@Patryczeqq
Masz dwa wyjścia - poczekać, aż Ci się limit odblokuje. Albo przeczytać pierwszego posta, i ściągnąć tibie 7.5 z podanego tam linku.

noobowaty mistrz 11-07-2006 17:37

Niektóre filmy zostały usunięte z Rapidshare!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
67. Banshee Lair (W okolicach Thais)

http://rapidshare.de/files/9777722/banszi.rec.html

Tego pliku nie można już ściągnać. Przez zbyt długi czas nikt go nie ściągał i został usunięty z Rapidshare. Proszę o jego aktualizację.

Bake Samo 11-07-2006 21:18

Ah oh eh dawno nie zagladalem, gz tylu postow i "fanow";)

ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X(

KOCHAMY CICHEGO JEGO FILMY SA SUPER:cup:
:p

Regards..

@Down

Offtopic :]

Nom chwilowo nie gram w uk jestem....

Lord Terus 11-07-2006 21:35

Bake niegrasz już ?

Matthaus 12-07-2006 15:06

Ja bym prosił o rehosta Demonii,Serpent Spawn Lair oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Bake Samo 12-07-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matthaus
...oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Kilka postow temu chyba CIchy powiedzial cos na temat Demon Hell'u (need 100?:confused:) wiec jak chcesz filmik to pograj chwile Cichym bo on 100 wbije za jakis rok ;]

Matthaus 12-07-2006 20:49

@Bake
Taaa chciałbym pograć uwierz mi xD Ale prosba o rehost nadal aktualna xD

Golempol 12-07-2006 23:56

Fajnie że chciało cie sie tego robic ^^
Takie małe pytanko ile srednio wydaliscie kasy by muc nakręcic te filmy?
CICHY MAC JEST WIELKI.

Bake Samo 13-07-2006 00:11

Kasy? Hmmm DUZO, ale Cichy wiecej ;) Ja nawet zgonilem na jednym z filmow :p a Cichy na jakis ancientach podczas krecenia filmu, BO NIE BYL ZE MNA :p Jak by wam fakturke wystawil to byscie sie zdziwili ^.-

Cichy 13-07-2006 00:39

Rehosty pojawią się, jak wróce z wakacji.

Koszta:
Pomyślmy... w czasie kręcenia filmów miałem 2x zgon (a przynajmniej o 2 pamiętam). No to jest 200k (AOL+bless). Wypady... jak czesto widać, nie oszczędzam wtedy w środkach... średnio nagranie jednego filmu to jakieś 4-8k. Czasami mniej, zazwyczaj więcej. W porywach jeden film wynosił mnie jakieś 20-30k. Więc nie chcieli byście faktury :D

Golempol 13-07-2006 11:08

cena sławy xD
Oglądając filmy skapłem siem ze to nie są filmy z exploringu skoro wy wiecie jak to wszystko wyglonda.
No ale jak przyjdzie update to bedzoiecie wszystko na oslep zwiedzac i bedzie owiele zabawniej ^^

dreggi 18-07-2006 10:00

Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.:p

Cichy 18-07-2006 14:31

Może dlatego, że ja nie używam/nie nosze run UH. Zawsze mam przy sobie tylko 2 runy awaryjne, jednak zazwyczaj gdzieś schowane, co wyklucza użycie ich w nagłym wypadku.

krzysiox 18-07-2006 18:37

wielki gratz !!

Wielkie gratz i brawa dla cichego !!!:cup:
Odwalił kupe dobrej roboty!!!
Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy .:) :cup:

Bake Samo 18-07-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreggi
Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.:p

Film w rzeczywistosci leci troszke wolniej niz normalnie, uwierz mi ze ciachalem uhy jak sie dalo (calego 1 chyba wbilem) a pozniej chyba zdazylem doleciec myszka do bp i zgon, hity lecialy naprawde szybko i zgon tez byl szybki;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysiox
Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy .

Po updacie ja chyba sie odlacze od krecenia i podziekuje tej grze. Retried od miesiaca a tu nagle taka niespodzianka ;)

(NEXT UPDATE SUUUX ! ! )

noobowaty mistrz 18-07-2006 20:16

Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.

krzysiox 18-07-2006 20:28

czemu ???

Bake czemu podziekujesz tej grze ???:(

Dwimenor 18-07-2006 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.

Poczytałbyś co megaupload pisze na swojej stronie zamiast takie demagogie głosić.

"We will host your file forever for free, until it is unused for 21 days. If nobody downloads your file for 21 days, it is automatically deleted."

W przypadku rapidshare jest to 30 dni.
Dodatkowo megaupload nie tak dawno teamu zlikwidował 500 slotów downloadu dla Polski.
Tak samo rapidshare jak i megaupload mają dzienne limity transferu dla jednego adresu ip. Na rapidzie częściej wyskakują blokady, bo jest bardziej popularny. Gdyby wszyscy się na MU przenieśli - efekt byłby ten sam.

Bake Samo 18-07-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiox
Bake czemu podziekujesz tej grze ???:(

Bo z kazdym kolejnym updatem ta gra jest coraz bardziej z*e*ana?;)

Teraz bedzie mega rewolucja, bot wbudowany w tibie fajnie. CIPki zamiast walczyc z botami to daly dostep po prostu wszystkim :D
Ponaddto jak sobie czasem lubialem przysiac jakies 14h przed tym shitem to teraz bede musial odpoczywac rotfl (mniej wiecej max 8h grania dzienni teraz bedzie mozna):D jak mam czas to gram jak mam go duzo to gram duzo a teraz tibia nas bedzie ograniczac. i najwiekszy beton jest taki ze shooterzy beda ZBIERAC loot (nie mowie tu ze knight jest max skrzywdzony ale to bezsens, nie kazdy rycek kradnie loota wiec z kim bedizemy huncic? tylko z DOBRYMI znajomymi? czyli nie poznamy nowych na huncie?:D) bo knight blokujac demona czy wrla gowno expa dostaje, a jak wiemy przez 1st 10sec ten co ma max bierze loota. Taki Herg lama wpadnie na demki powali kilka sd i pyk ma najwiecej expa looka demka a tam jakas niespodzianka.

A swoja droga z tego co kiedys tibia.pl pisala z kazdym updatem maja byc ulepszone klasy postaci, byl sorc byl drut i ten z tego co pamietam mial byc ulepszeniem knighta, I GDZIE TO ULEPSZENIE?:D :D rotfl

tibia sux od jakis 2-3 updatow :) chodzi mi o zmiany w systemie gry a nie zmiany w mapie itd. dodawanie nowych terenow wiaze sie z wieksza iloscia respownow = expem dla kazdego. a teraz to nc i to tyle jak ktos chce mnei kupic (jeszcze nie jestem pewny czy chara sprzedawal bede ale kase +itemu itd na bank, postac moze zostawie...) to msq na gg ;)

Cy a i Pozdrawiam.

Edit@

Cichy to dawaj jakies recenzje i ssy na naszym forum. Narazie mi sie to nei podoba.

Cichy 19-07-2006 00:05

Na rapidzie filmiki i tak się trzymają. Od roku tylko z 5 filmów zostało zdjętych z powodu braku ściągania.

W sprawie filmu z banszi... przeszukałem archiwa.... i wyszło mi na to, ze nie miałem kopi tego filmu na dysku. Nie mam pojęcia jak to się stało. Po update nagram ponownie ten film.

Edit: w sprawie zmian... Z hotkeyami to może nie najlepszy pomysł, wskaźnik zmęczenia przejdzie, jak tylko zwiększą limit. Ale żeby odrazu odchodzić... narazie testuje zmiany na wewnętrznym teście.

Gorn Valorian 19-07-2006 19:38

No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie :( ?

Bake Samo 19-07-2006 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorn Valorian
No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie :( ?

Dzieki :D.

@Blon
Wiem (:
btw w podpisie jak masz "best solo" to wpisz tam best a nei to co solowales :D albo dopisz wszystko od poczatku, rata, cave rata, buga, trolla, orca, snaka, swamp trolla, waspa, rota, slima, bh, ebh itd ipd :P

szymon287 19-07-2006 20:12

@bake i Gorn Valorian:
hahahahah ,,glupie teksty'' xD ale chyba tego nie mial na mysli :S
edit:
ebh nie z solowalem :(

Erhion 20-07-2006 08:49

Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić. :)

Twoje teksty nie są głupie (no prawie :p ) a rozluźniające sytuacje. Czasami można się ubawić w czasie filmu a nie tylko oglądać samo zabijanie potworków. ;)

Bake Samo 20-07-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić. :)

Twoje teksty nie są głupie (no prawie :p ) a rozluźniające sytuacje. Czasami można się ubawić w czasie filmu a nie tylko oglądać samo zabijanie potworków. ;)

Ty ;)

Ale sprzedawac go jednak nie bede, nie moge myslec ze jakis leszcz bedzie biegal Bakiem ^^ itemki moze poleca, jeszcze zobaczymy ale update sux i jesli bedzie tak jak napisali to bede sie logowal zeby pogadac, pozycze full eq od kogos i moze i filma nakrece az do wyczerpania uhow bo przeciez nie bedzie jak na nie zarobic ;)

Jeszcze zobaczymy jak bedzie....

@Down

Nie czaje zbytnio tego...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorn~
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ;)

a co do zrozumienia poprzedniego posta, to tak zrozumialem przeslanie :]

Gorn Valorian 20-07-2006 20:18

@Bake Samo
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ;) , więc nie marudż że update sux :p . A co do mojego poprzedniego posta to ciut źle to wszystko ująłem, ale chyba i tak to zrozumiałeś :p . Mam nadzieje że jeszcze cie ujżymy w następnych filmikach z Cichym (no może nie ja, o ile uporam się z TibiaCam :] )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12.