![]() |
i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim:confused:
ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/ |
Dzis Wielki Dzien
No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim:]
|
Trzymamy kciuki:D (a ja nie ide do szkoły bo testy:D ) hmmm a Zarize dostał kase?? bo ja niejestem na bieżąco:p
|
Cytuj:
sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli. jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah :D aha, to bylo jeszcze wtedy jak grales na szkodim ;) zanim go komus dales/sprzedales czy co to tam bylo. Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl. |
Cytuj:
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić :P (co nie zmienia faktu że kapcom zapewne sharuje tak jak spora część graczy w tibie) Zauważ na zwrot zapewne czyli może. To są moje i tylko moje własne przypuszczenia niepoparte dowodami więc nie oskarżam nikogo tylko tak sobie gdybam :P |
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]
nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D |
Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]
|
Cytuj:
dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli ;) Cytuj:
Cytuj:
na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl ;) a kapcom wiem ze mial na pewno 2 ownerow - o tych wiem. tak samo reszta vnzeli. |
double... prosze o kasacje ;]
|
Cytuj:
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv..... |
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(
venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;) z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;) co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P |
Cytuj:
|
Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.
|
Cytuj:
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D |
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/ironia ofkors:P |
Cytuj:
skonczmy juz o sharowaniu gadac, sharują ich wybór..... |
Cytuj:
uehuehue ;) prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie ;) |
Cytuj:
Veccia kolo roku temu wywalil reszte ownerow, tzn. Johan wywalil Toxo~ ma passy do wanosa i na odwrot Keekz ma passy do febba i na odwrot Tak samo Konda i Oen Oen ma 2 ownerow ;P o reszcie nie potrafie sie wypowiedziec bo nie znam..... |
Cytuj:
to że sie wymieniaja passami to chyba już nie twoja sprawa :confused: do mojej postaci kumpela ma passy jakby mi net padł czy coś, i co też w takim razie sharuje??:confused: |
Cytuj:
|
"kolega jest knajtem wali z axa a ja druidem wale z rozdki" roox
|
Cytuj:
@topic Galana taka jest i sie predko nie zmieni co chwila ktos pada a gdy chcesz mu sie odegrac to podchodzi do ciebie jakis konda i musisz zmienic serva :evul: |
Cytuj:
co patsi odwalaja to odwalaja, ale akurat kondy w to nie wcisniesz bo prawie nie gra. co zes to pod dp zaslyszal? taa ci goscie z tego filmiku o tibii to nawet sie wypowiedziec nie umieli xD co za obciach :( |
Cytuj:
lol lol i jeszcze raz lol, zabił cie konda że tak mówisz?? tak jak ktoś nademną powiedział, że konda pod pewnego czasu nie gra :P a od kiedy nie ma langan teamu to nie widze zeby było aż takie PA jak kiedyś |
Szkodi i po raz kolejny pokazujesz,że nie umiesz czytać z zrozumieniem-,- Napisałem,że mało kto jest święty i przestrzaga regulaminu tibi a ty,że oskarżam całe Maffers o sharing,tych co wiem,że sharują/sharowali żeby zdobyć wysoki lvl wypisałem jeżeli byłem pewny,o Kondzie nie powiedziałem nic bo to tak samo jak ze mną ,on ma z Oenem,że w razie co to się szybko lognie ,a do tego czy sharują nie jestem pewny więc nie mówię choć kilka rzeczy na to wskazuje jak pytałem się o payments 2 razy w jednym dniu i dwa razy inna odpowiedź i nawet słowa nie powiedział,że już się pytałem(kiedyś to wypominał mi);p I skąd wiesz,że Veccia nie sharuje od roku jak ty grasz około pół teraz? W PPG sharowali jeszcze ładnie więc ciii jak nie wiesz;p
|
Cytuj:
sorry może moja reakcja była nie na miejscu, cip soft pewnie tak pisze żeby nie było hackó itd. ale myśle że jak ktoś nie gra że dwie osoby expia czy tam wiecej to nie jest sharing, przecież zawsze net czy komp może nawalić a zaliczyć deda szkoda |
Cytuj:
|
Szkodi Szkodi Szkodi;p Jeżeli ktos się loguje na twoje konto bo ci net pada na chwile to CipSoft za to cię nie zbanuje,a jeżeli tak to można się od tego odwołać,Cachero dostał bana w taki sposób i w oficjalnym wyjaśnieniu podał kto się na niego logował i z jakich powodów(net cuty) i ban zostal mu cofnięty.Więc jeżeli dawanie passów komuś na takie okazje nazywasz shared zmień swojego posta odnośnie Kondy i OEna;] Gdy Konda miał hacka Oen użył r keya i uratował tym jego postać.
Btw mają kumple,a nie ma kumple ;* |
<3 :D no wiem ze tak bylo z cachero, ale wiesz jak jest z CIPsk*mi - mozna interpetowac wszystko roznie. corlici reszta pdoobno dostali bana za anni a ofijalnie filmow nie mozna brac pod uwage ;) wiec z mojej strony EOT ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: