![]() |
Na temat "isarańskiego mordu" w dzień Bartłomieja powiem jedno: SwEeEeEtAśNe fOtEcKi!
Y'all |
#Fpitolony w sprawe
Co z tego że 'kolejny', ważne że pierwszy Twój(tak przynajmniej mniemam) chodzby kazdy miał 100lvl, a Ty jeden 50, to odemnie i tak masz gz:) |
No no ... 50 lvl to nie byle co.
Oczywiscie BIg gz :] Btw.Jaki byl loot z draga ? :D |
@Darushu
GZ 45 lvlu :). @Thrral Brawo, a miało być jak? @Scobel U ciebie to już chyba norma. @Axiev Cytuj:
|
Ja wnosze o zmiane regulaminu bo to zaczyna byc nudne... fotka raz na 3-5dni...
|
Cytuj:
Ale pociesze cie, lada dzien wroca awanse na glownej stronie i beda co miech :) ... |
nie czytalem regulaminu ale chcialem sie z Wami podzielic moim awansem dlategoz wrzucilem forum nie powinno byc od lvla tylko po prostu kto chce wrzuca sski a nie zal.br
BYE! -.- |
Cytuj:
zacznijmy od tego, iż skoro nie przeczytales regulaminu to niemiej pretensji że ktoś Ci zwraca SŁUSZNIE uwagę.Bo poprostu nie dostosowałes się. ale w koncu powiedziales 'zal' czyli jest Ci żal tego co zrobiłes. Wiec zebys już nie był smutny, nastepnym razem dostosuj się do regulaminu i przeczytaj go. |
Scobel! jaki perfidny lighthack w jednym z twoich postów.
W moich oczach straciłeś wiarygodność. kthxbye |
@up
Ziuuu! Straszszszne! Naprawdę, aż strach się bać! Perfidny lighthack! Y'all |
Cytuj:
SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM :) |
Cytuj:
Jakby na to nie patrzec, zaprzeczasz sam sobie. Poco zakładasz tematy do dyskusji jakie to boty są złe, skoro sam używasz WSPOMAGACZY(tak tez boty mozna nazwac) I jeszcze wesolo o tym mówisz -.- wez sie zastanów który swój wizerunek chcesz nam prezentowac Cytuj:
CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy) |
Cytuj:
Zresztą mam nadzieję, że w najbliższych update'ach dodadzą takie coś jak w MU Online, mianowicie blokadę botów. Przy MU jest taki program, który wykrywa wszystkie ingerencje w klienta MU, każda kończy się zablokowaniem i automatycznym zawieszeniem możliwości gry. Do tej pory działa to bardzo skutecznie, mam nadzieję, że i w kliencie Tibii dodadzą takie coś, btw. gdzieś był o tym wywiad nawet :) pzdr. @down. Dla mnie żadne tłumaczenia go nie usprawiedliwią. anyway, niech próbuje wymyślać bajeczki, że coś tam :) |
@up,2up
Niestety muszę się zgodzić. Scobel, tłumacz się. |
Hehehe no ZUO ze mnie wielkie :) Tylko porownaj stopien ZUA od LH a od Bota ... Dodatkowo uzywam MC, bo jakos nie widzi mi sie klasc 100 WP na podloge i szybko robic reloga na depo chara ... No ja wiem jestem ZOU ale czy az tak WIELKIE ??
I kto to powiedzial ze LH I MC to BOT ?? Bo nie moge juz z tego ... Chodz nie twierdze ze to dobre. A do Tibi powinni wprowadzic PB ci co siedza w temacie to wiedza. A i ktos jeszcze o bajce cos mowil bym ja wymyslil ... Za siedmioma gorami za siedmioma rzekami, w pokoju Ghula na wyspie zwanej Rookgaard ... SMIECH... A i pamietajcie MC uzywam, i sam sie do tego przyznalem. Chodz w sumie to wina lenistwa bo 1 metr dalej mam 2 komp na ktorym 2 acc mogl bym sie logowac :D .. ZUO ZUO ze mnie :) " SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM Pytanie do wszystkich którzy przeglądneli tematy gdzie wypowiadali się botterzy: CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)" A czy wiesz co to IRONIA, i czy widzisz bymw ow zdaniu odnosil sie do tego ze uzywam LH i MC ?? Bo ja jakos nie widze nic poza tym ze pisze tam iz jestem ZOU - przypominam IRONIA ... Co wiecej pani Tocallo ktos juz o tym pisal ze mam LH z kilka tygodni temu ... :) wiec nie byles taki pierwszy :) ... |
w takim razie poprosze bez ironii, bo zaczynam myslec iz Twoja strategia to doprowadzic wszystko do ironii, tak zeby pozniej wyszło na Twoje -.-
Cytuj:
Ale oboje wiemy, iz boty zawierają mc oraz Light Hack. Są to częsci bota. Cytuj:
Cytuj:
Light hack to wspomagacz do gry, mc to wspomagacz do gry, bot to wspomagacz do gry. Zło jest w tym generalnie 1 - uzywasz nielegalnego oprogramowania do gry Tym ze tak wesoło się do tego przyznajesz i olewasz mnie(oczywiscie za pomocą ironii) w moich oczach zapadłes się kompletnie. a i tak btw. To chyba złe miejsce na chwalenie się swoimi 'pomagaczami', od tego jest konkurencyjna strona tibii.pl(pewnie kazdy wie o którą www chodzi) Niemam nic do dodania, napisałem juz wszystko. |
@Scobel
A tak jeździłeś po Piotrku i innych z jego sekty. A teraz ze śmiechem, tak po prostu mówisz, że masz LH, i coś tam jeszcze. Czy uważasz,że jesteś teraz fair? Cytuj:
|
Cytuj:
"pani" - mam nadzieję, że to literówka. Due: No i co, że ktoś już to pisał? Tre: Na pierwszeństwie w takich sprawach to jakoś mi nie zależy. Quatro: Musisz mieć bota na kompie, ponieważ: jedne foty masz bez lg, a inne z lg, więc nie gadaj, że masz w kliencie wbudowany (torg.pl) bo jakbyś miał, to all time miałbyś LG, a więc jeżeli masz bota i używasz go podobno tylko do LG to myślisz, że ci uwierzę? na serio myślisz, że pomyślę, że tylko do lg używasz?? Baaaardzo w to wątpię, ponieważ na 99,(9)% nie oparłbyś się pokusie. Cinque: @up On jest nie poważny :) niech się śmieje z własnej głupoty... Lepiej przemilczcie, bo i tak nie ma kogo zwracać uwagi. Każdy bot to frajer i już :) Zresztą mi to tam rybka, nie obchodzi mnie to, że teraz niektórzy będą myśleli o tobie jak o Yall. pzdr. @down Najbardziej dziecinny komentarz, jaki na tym forum widziałem. @edit2 down: I co ty możesz wiedzieć? no powiedz mi co? |
Drogi Tocallo.
Cytuj:
Dlategóż ośmiele się prosić Cię o łaskawe odwalenie (czyt. ODWALENIE!) się od mej zacnej i wielce spedalonej osoby. Dziękuję za wysłuchanie (lub i nie) takiej upodlonej w Twoich oczach osoby. @up Oj mało widziałeś, mało. Y'all |
@Pholtus
A podobalo sie ;p, nie ma co, profesjonalne trapowanie, chcialbym tez kiedys tak :< Az zatesknilem do starych czasow kiedy trapowanie bylo latwiejsze :< |
@Pholtus:
Świetna dawka ss'ów ;] |
@Pholtus
A mówią, że Rookgaard jest nudny. |
Thx za pozytywne komentarze :), jednak nie spocznę na laurach i dalej będę trapować.
@Reszta Też coś wrzucajcie, bo nudno ;d. @Down Nono bez Ciebie by się nie obyło ^^. |
Oi oi Pholtus nie zapomnij kto jest współmózgiem operacji xD
|
Chyba ćwierćmuskiem :)
Y'all |
@Andain
A gdzie BP addon? @Bercik Cytuj:
|
Tak wiem, no ale zabilem go w ouficie Pirate Skeletona, no i moje HP. Juz zawsze cos lepszego niz nic nie ? ;D
Pozatym, jesli moje zdjęcie nie pasuje do regulaminu, to co można powiedziec o zdjęciu calandriun z shenga ? :) |
Przepraszam za dwie te same fotki, ale zapomnialem jednej rzeczy dopiasc :)
|
@up
Tak na marginiesie, to twoj addon juz nikogo nie powala na kolana, a w szczególnosci mnie ;f. Jedyne co addon pokazuje to to, ze nooby juz nie musza patrzec na twoj lvl, tylko widza out i juz mowia, ze ty noob :p. Sam wiem bo mam all, a w ogole to lapy sa lepsze od plecaka, na ktory trzeba sie chyba 2x wiecej wysilic :D.
|
@up
To zalezy od swiata? J amm 70~ b pawow i 30 mino, wiec? Pomysl moze... |
@up lol?
Po pierwsze, to nad czym mam "lepiej" pomyslec bo nie zczailem ocb -.-. Po drugie, to nie moja wina, ze latwiej bocic na bearach i masz 70 b pawow :OOO, a na mh nie ma jak bota ustawic (ty badz ktos kto ci sella). Ja tylko mowie ze ten addon staje sie tak nudny, jak kapelusik i ze to nikogo zbytnio juz nie jara 8o. A po trzecie, to co ty do mnie masz? Zazdroscisz mi addonow? "To zalezy od swiata"? Co bo gram na arcanii to moj addon jest mniej warty niz twoj na jakiejs nebuli ta? Wez mnie nawet nie irytuj i nie oddawaj repost'y w sensie, ze mi nie zazdroscisz bo to sensu nie ma. |
@up
Po pierwsze to, ze nie jestes zbyt kumaty to nie moja wina. Po drugie jak gowno wiesz o mnie i sytuacji na Nebuli to sie nie odzywaj kazdego cos innego jara, nie mow tu za wszystkich jakbys wszystko o wszystkich wiedzial. A po trzecie nie mam ci czego zazdroscic, bo jakbym mial PACC to addony mialbym dawno, ale szkoda mi kasy. A bede odpowiadac jak bede chcial. |
Jego fotka nie łamie regulaminu więc co Ci nie pasuje? Jak Cie to zdjęcie nie "jara" to go nie oglądaj... Chłopak jest dumny ze swojej pracy i chciał się z nami tym podzielić. Pozatym jak Ci to nie pasuje to trzeba było powiedzieć to w delikatny sposób a nie obrzucać go g*wnem.
|
Sluchaj cinek, szanuje Twoja ocene, ale Fpitolony ma racje, to zalezy od swiata bo u mnie jestem 2 osoba ktora ma full citizen. Wiec zachowaj swoje uwagi dla siebie, bo tez na Ciebie moge najechac ... ;s
|
@Bercik
Ile wam to mniej więcej zajęło? |
Cytuj:
Pewnie kilka minut. Gratuluję addon'a Calandriun. |
Mój post został usunięty!!!! Na tym forum panuje bezprawie!! Żądam, aby mój post został przywrócony a w ramach rekompensaty w ciągu dwóch tygodni na moim koncie ma sie pojawić PACC. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.
|
Cytuj:
Jeżeli tu jest bezprawie to zapraszam do sądu. Zanim byś coś powiedział to by cię wyśmiali :] Niestety- świat jest okrutny :) @topic GieZet wszystkim, którzy po długich próbach, powstaniach i upadkach osiągnęli swoje "cudeńka" w jakiejkolwiek postaci by one nie były :D |
Dindsuk, glownie to przezemnie te spory powstaly=( i zaluje.
Ale R.R ma calkowita racje: a) Nie mozesz tu rozkazywac b) Ciut kultury rzeczywiscie nie zaszkodzi c) To nie jest bezprawie. Wiec Twojego posta juz nie bedzie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |