Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Yallah 15-10-2007 17:25

Na temat "isarańskiego mordu" w dzień Bartłomieja powiem jedno: SwEeEeEtAśNe fOtEcKi!

Y'all

MasterTusk 18-10-2007 19:26

#Fpitolony w sprawe

Co z tego że 'kolejny', ważne że pierwszy Twój(tak przynajmniej mniemam)
chodzby kazdy miał 100lvl, a Ty jeden 50, to odemnie i tak masz gz:)

MasterMapet 18-10-2007 19:40

No no ... 50 lvl to nie byle co.
Oczywiscie BIg gz :]

Btw.Jaki byl loot z draga ? :D

Marcin24 19-10-2007 19:21

@Darushu
GZ 45 lvlu :).
@Thrral
Brawo, a miało być jak?
@Scobel
U ciebie to już chyba norma.
@Axiev
Cytuj:

- lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30

Mega_RobalXXL 20-10-2007 00:11

Ja wnosze o zmiane regulaminu bo to zaczyna byc nudne... fotka raz na 3-5dni...

Scobel 20-10-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mega_RobalXXL (Post 1702803)
Ja wnosze o zmiane regulaminu bo to zaczyna byc nudne... fotka raz na 3-5dni...

Staram sie jak moge :) ale wiesz, co lev up to lev wymaga wiecej czasu ... :)

Ale pociesze cie, lada dzien wroca awanse na glownej stronie i beda co miech :) ...

Axiev 20-10-2007 14:36

nie czytalem regulaminu ale chcialem sie z Wami podzielic moim awansem dlategoz wrzucilem forum nie powinno byc od lvla tylko po prostu kto chce wrzuca sski a nie zal.br

BYE! -.-

MasterTusk 20-10-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Axiev (Post 1703532)
nie czytalem regulaminu ale chcialem sie z Wami podzielic moim awansem dlategoz wrzucilem forum nie powinno byc od lvla tylko po prostu kto chce wrzuca sski a nie zal.br

BYE! -.-

łaski bez ~

zacznijmy od tego, iż skoro nie przeczytales regulaminu to niemiej pretensji że ktoś Ci zwraca SŁUSZNIE uwagę.Bo poprostu nie dostosowałes się.

ale w koncu powiedziales 'zal' czyli jest Ci żal tego co zrobiłes. Wiec zebys już nie był smutny, nastepnym razem dostosuj się do regulaminu i przeczytaj go.

Tocallo 22-10-2007 22:09

Scobel! jaki perfidny lighthack w jednym z twoich postów.

W moich oczach straciłeś wiarygodność.

kthxbye

Yallah 22-10-2007 22:59

@up

Ziuuu! Straszszszne! Naprawdę, aż strach się bać! Perfidny lighthack!

Y'all

Scobel 23-10-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tocallo (Post 1708076)
Scobel! jaki perfidny lighthack w jednym z twoich postów.

W moich oczach straciłeś wiarygodność.

kthxbye

ZUO JEST WSZEDZIE :) I TAM LH JEST PISALEM O TYM NIE OD DZIS< TZN NIGDY SIE TEGO NIE WYPIERALEM<UZYWAM TEZ MC ...

SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM :)

MasterTusk 23-10-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1708365)
ZUO JEST WSZEDZIE :) I TAM LH JEST PISALEM O TYM NIE OD DZIS< TZN NIGDY SIE TEGO NIE WYPIERALEM<UZYWAM TEZ MC ...

Jakby na to nie patrzec, zaprzeczasz sam sobie. Poco zakładasz tematy do dyskusji jakie to boty są złe, skoro sam używasz WSPOMAGACZY(tak tez boty mozna nazwac)

I jeszcze wesolo o tym mówisz -.- wez sie zastanów który swój wizerunek chcesz nam prezentowac

Cytuj:

SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM :)
Pytanie do wszystkich którzy przeglądneli tematy gdzie wypowiadali się botterzy:

CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)

Tocallo 23-10-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1708596)
Jakby na to nie patrzec, zaprzeczasz sam sobie. Poco zakładasz tematy do dyskusji jakie to boty są złe, skoro sam używasz WSPOMAGACZY(tak tez boty mozna nazwac)

I jeszcze wesolo o tym mówisz -.- wez sie zastanów który swój wizerunek chcesz nam prezentowac

Pytanie do wszystkich którzy przeglądneli tematy gdzie wypowiadali się botterzy:

CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)

Zupełnie się zgadzam, a wypowiedzi, poniżej mojego ostatniego posta, oprócz tej, są co najmniej dziecinne.

Zresztą mam nadzieję, że w najbliższych update'ach dodadzą takie coś jak w MU Online, mianowicie blokadę botów. Przy MU jest taki program, który wykrywa wszystkie ingerencje w klienta MU, każda kończy się zablokowaniem i automatycznym zawieszeniem możliwości gry. Do tej pory działa to bardzo skutecznie, mam nadzieję, że i w kliencie Tibii dodadzą takie coś, btw. gdzieś był o tym wywiad nawet :)

pzdr.

@down.
Dla mnie żadne tłumaczenia go nie usprawiedliwią.
anyway, niech próbuje wymyślać bajeczki, że coś tam :)

Marcin24 23-10-2007 16:13

@up,2up
Niestety muszę się zgodzić. Scobel, tłumacz się.

Scobel 23-10-2007 18:15

Hehehe no ZUO ze mnie wielkie :) Tylko porownaj stopien ZUA od LH a od Bota ... Dodatkowo uzywam MC, bo jakos nie widzi mi sie klasc 100 WP na podloge i szybko robic reloga na depo chara ... No ja wiem jestem ZOU ale czy az tak WIELKIE ??

I kto to powiedzial ze LH I MC to BOT ?? Bo nie moge juz z tego ...
Chodz nie twierdze ze to dobre.

A do Tibi powinni wprowadzic PB ci co siedza w temacie to wiedza.

A i ktos jeszcze o bajce cos mowil bym ja wymyslil ...

Za siedmioma gorami za siedmioma rzekami, w pokoju Ghula na wyspie zwanej Rookgaard ...

SMIECH...

A i pamietajcie MC uzywam, i sam sie do tego przyznalem. Chodz w sumie to wina lenistwa bo 1 metr dalej mam 2 komp na ktorym 2 acc mogl bym sie logowac :D .. ZUO ZUO ze mnie :)

" SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM

CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)"

A czy wiesz co to IRONIA, i czy widzisz bymw ow zdaniu odnosil sie do tego ze uzywam LH i MC ?? Bo ja jakos nie widze nic poza tym ze pisze tam iz jestem ZOU - przypominam IRONIA ...

Co wiecej pani Tocallo ktos juz o tym pisal ze mam LH z kilka tygodni temu ... :) wiec nie byles taki pierwszy :) ...

MasterTusk 23-10-2007 19:05

w takim razie poprosze bez ironii, bo zaczynam myslec iz Twoja strategia to doprowadzic wszystko do ironii, tak zeby pozniej wyszło na Twoje -.-
Cytuj:

I kto to powiedzial ze LH I MC to BOT ?? Bo nie moge juz z tego ...
Własnie tez niewiem ;s
Ale oboje wiemy, iz boty zawierają mc oraz Light Hack. Są to częsci bota.
Cytuj:

A i pamietajcie MC uzywam, i sam sie do tego przyznalem. Chodz w sumie to wina lenistwa bo 1 metr dalej mam 2 komp na ktorym 2 acc mogl bym sie logowac .. ZUO ZUO ze mnie
Czyli to ze przyznajesz się iz uzywasz wspomagaczy wszystko wyjasnia? Wielu uzytkownikow wspomagaczy przyznaje się do uzywania ich, a jakos watpie zebys powiedzial im cos w stylu "łe, przyznajesz sie to spoko"

Cytuj:

Tylko porownaj stopien ZUA od LH a od Bota

Light hack to wspomagacz do gry, mc to wspomagacz do gry, bot to wspomagacz do gry.
Zło jest w tym generalnie 1 - uzywasz nielegalnego oprogramowania do gry

Tym ze tak wesoło się do tego przyznajesz i olewasz mnie(oczywiscie za pomocą ironii) w moich oczach zapadłes się kompletnie.

a i tak btw. To chyba złe miejsce na chwalenie się swoimi 'pomagaczami', od tego jest konkurencyjna strona tibii.pl(pewnie kazdy wie o którą www chodzi)

Niemam nic do dodania, napisałem juz wszystko.

Marcin24 23-10-2007 19:40

@Scobel
A tak jeździłeś po Piotrku i innych z jego sekty. A teraz ze śmiechem, tak po prostu mówisz, że masz LH, i coś tam jeszcze. Czy uważasz,że jesteś teraz fair?
Cytuj:

zacnej i wielce spedalonej osoby
Spedalonej?

Tocallo 23-10-2007 20:13

Cytuj:

Co wiecej pani Tocallo ktos juz o tym pisal ze mam LH z kilka tygodni temu ... wiec nie byles taki pierwszy ...
Uno:
"pani" - mam nadzieję, że to literówka.

Due:
No i co, że ktoś już to pisał?

Tre:
Na pierwszeństwie w takich sprawach to jakoś mi nie zależy.

Quatro:
Musisz mieć bota na kompie
, ponieważ: jedne foty masz bez lg, a inne z lg, więc nie gadaj, że masz w kliencie wbudowany (torg.pl) bo jakbyś miał, to all time miałbyś LG, a więc jeżeli masz bota i używasz go podobno tylko do LG to myślisz, że ci uwierzę? na serio myślisz, że pomyślę, że tylko do lg używasz?? Baaaardzo w to wątpię, ponieważ na 99,(9)% nie oparłbyś się pokusie.

Cinque:
@up
On jest nie poważny :) niech się śmieje z własnej głupoty... Lepiej przemilczcie, bo i tak nie ma kogo zwracać uwagi. Każdy bot to frajer i już :)
Zresztą mi to tam rybka, nie obchodzi mnie to, że teraz niektórzy będą myśleli o tobie jak o Yall.

pzdr.

@down
Najbardziej dziecinny komentarz, jaki na tym forum widziałem.

@edit2
down:

I co ty możesz wiedzieć? no powiedz mi co?

Yallah 23-10-2007 21:45

Drogi Tocallo.

Cytuj:

Zresztą mi to tam rybka, nie obchodzi mnie to, że teraz niektórzy będą myśleli o tobie jak o Yall.
Rozumiem, że poruszyły Cię do głębi zarzuty pod moją osobą. Szczerze ubolewam nad Twoim cierpieniem i niespokojną koegzystencją, jednakże śmiem sądzić, że nie na miejscu jest stawianie takie zła jak ja obok takiej wspaniałości jak kochany Scobel.
Dlategóż ośmiele się prosić Cię o łaskawe odwalenie (czyt. ODWALENIE!) się od mej zacnej i wielce spedalonej osoby.

Dziękuję za wysłuchanie (lub i nie) takiej upodlonej w Twoich oczach osoby.

@up
Oj mało widziałeś, mało.

Y'all

Fpitolony w sprawe 28-10-2007 18:36

@Pholtus
A podobalo sie ;p, nie ma co, profesjonalne trapowanie, chcialbym tez kiedys tak :<
Az zatesknilem do starych czasow kiedy trapowanie bylo latwiejsze :<

Raxev 28-10-2007 20:08

@Pholtus:
Świetna dawka ss'ów ;]

Marcin24 28-10-2007 21:06

@Pholtus
A mówią, że Rookgaard jest nudny.

Pholtus 29-10-2007 15:48

Thx za pozytywne komentarze :), jednak nie spocznę na laurach i dalej będę trapować.

@Reszta
Też coś wrzucajcie, bo nudno ;d.

@Down
Nono bez Ciebie by się nie obyło ^^.

Aqua 30-10-2007 00:45

Oi oi Pholtus nie zapomnij kto jest współmózgiem operacji xD

Yallah 30-10-2007 01:04

Chyba ćwierćmuskiem :)

Y'all

Marcin24 02-11-2007 21:54

@Andain
A gdzie BP addon?
@Bercik
Cytuj:

6. Boss'owie: w związku z tym, że fotki z Boss'ami sprowadzają się każdorazowo jedynie do ss'a w Trade-Room z lootem na wierzchu lub samej walki z nimi, postanowiliśmy podnieść wymagania. Jeżeli chcesz umieścić zdjęcie z którymś z nich postaraj się, aby było możliwie nietypowe - walka fistem / trapowanie z AS'em / lurowanie Munster'a do miasta, etc ...

_BERCIK_ 04-11-2007 20:40

Tak wiem, no ale zabilem go w ouficie Pirate Skeletona, no i moje HP. Juz zawsze cos lepszego niz nic nie ? ;D
Pozatym, jesli moje zdjęcie nie pasuje do regulaminu, to co można powiedziec o zdjęciu calandriun z shenga ? :)

Andain 07-11-2007 23:32

Przepraszam za dwie te same fotki, ale zapomnialem jednej rzeczy dopiasc :)

Rycerski Cinek 08-11-2007 16:18

@up

Tak na marginiesie, to twoj addon juz nikogo nie powala na kolana, a w szczególnosci mnie ;f. Jedyne co addon pokazuje to to, ze nooby juz nie musza patrzec na twoj lvl, tylko widza out i juz mowia, ze ty noob :p. Sam wiem bo mam all, a w ogole to lapy sa lepsze od plecaka, na ktory trzeba sie chyba 2x wiecej wysilic :D.

Fpitolony w sprawe 08-11-2007 18:34

@up
To zalezy od swiata? J amm 70~ b pawow i 30 mino, wiec? Pomysl moze...

Rycerski Cinek 09-11-2007 14:29

@up lol?
Po pierwsze, to nad czym mam "lepiej" pomyslec bo nie zczailem ocb -.-.
Po drugie, to nie moja wina, ze latwiej bocic na bearach i masz 70 b pawow :OOO, a na mh nie ma jak bota ustawic (ty badz ktos kto ci sella). Ja tylko mowie ze ten addon staje sie tak nudny, jak kapelusik i ze to nikogo zbytnio juz nie jara 8o.
A po trzecie, to co ty do mnie masz? Zazdroscisz mi addonow? "To zalezy od swiata"? Co bo gram na arcanii to moj addon jest mniej warty niz twoj na jakiejs nebuli ta? Wez mnie nawet nie irytuj i nie oddawaj repost'y w sensie, ze mi nie zazdroscisz bo to sensu nie ma.

Fpitolony w sprawe 09-11-2007 15:24

@up
Po pierwsze to, ze nie jestes zbyt kumaty to nie moja wina.
Po drugie jak gowno wiesz o mnie i sytuacji na Nebuli to sie nie odzywaj kazdego cos innego jara, nie mow tu za wszystkich jakbys wszystko o wszystkich wiedzial.
A po trzecie nie mam ci czego zazdroscic, bo jakbym mial PACC to addony mialbym dawno, ale szkoda mi kasy. A bede odpowiadac jak bede chcial.

Maff 09-11-2007 15:25

Jego fotka nie łamie regulaminu więc co Ci nie pasuje? Jak Cie to zdjęcie nie "jara" to go nie oglądaj... Chłopak jest dumny ze swojej pracy i chciał się z nami tym podzielić. Pozatym jak Ci to nie pasuje to trzeba było powiedzieć to w delikatny sposób a nie obrzucać go g*wnem.

Andain 09-11-2007 16:53

Sluchaj cinek, szanuje Twoja ocene, ale Fpitolony ma racje, to zalezy od swiata bo u mnie jestem 2 osoba ktora ma full citizen. Wiec zachowaj swoje uwagi dla siebie, bo tez na Ciebie moge najechac ... ;s

Marcin24 09-11-2007 21:44

@Bercik
Ile wam to mniej więcej zajęło?

kuba1324 09-11-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1737405)
@Bercik
Ile wam to mniej więcej zajęło?

A jaki problem włożyć ciała(każde ważące xxx oz.) do worka? :P
Pewnie kilka minut.

Gratuluję addon'a Calandriun.

Dindsuk 15-11-2007 17:59

Mój post został usunięty!!!! Na tym forum panuje bezprawie!! Żądam, aby mój post został przywrócony a w ramach rekompensaty w ciągu dwóch tygodni na moim koncie ma sie pojawić PACC. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.

R.R. 15-11-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dindsuk (Post 1746993)
Mój post został usunięty!!!! Na tym forum panuje bezprawie!! Żądam, aby mój post został przywrócony a w ramach rekompensaty w ciągu dwóch tygodni na moim koncie ma sie pojawić PACC. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.

Twój post najmożliwiej łamał regulamin. Więc się nie dziw. Od tego jest praca moderatora. Ciągnąc dalej wypowiedź na twój temat to powiem jedno: ch*** możesz nam tu rozkazywać. Poprosić chyba ładniej. Ciut kultury nie zaszkodzi ;)
Jeżeli tu jest bezprawie to zapraszam do sądu. Zanim byś coś powiedział to by cię wyśmiali :] Niestety- świat jest okrutny :)

@topic
GieZet wszystkim, którzy po długich próbach, powstaniach i upadkach osiągnęli swoje "cudeńka" w jakiejkolwiek postaci by one nie były :D

Andain 16-11-2007 18:18

Dindsuk, glownie to przezemnie te spory powstaly=( i zaluje.

Ale R.R ma calkowita racje:

a) Nie mozesz tu rozkazywac
b) Ciut kultury rzeczywiscie nie zaszkodzi
c) To nie jest bezprawie.

Wiec Twojego posta juz nie bedzie.

kuba1324 16-11-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1747841)
[...] Ciągnąc dalej wypowiedź na twój temat to powiem jedno: ch*** możesz nam tu rozkazywać. Poprosić chyba ładniej. Ciut kultury nie zaszkodzi ;)
Jeżeli tu jest bezprawie to zapraszam do sądu. Zanim byś coś powiedział to by cię wyśmiali :] Niestety- świat jest okrutny :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andain (Post 1748727)
Dindsuk,[...]
a) Nie mozesz tu rozkazywac
b) Ciut kultury rzeczywiscie nie zaszkodzi
c) To nie jest bezprawie.

Czy tylko mi się zdaje, że on to zrobił dla żartu?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37.