![]() |
Nie nazwalbym tego war, bynajmniej jak narazie :D
|
Yea War.
"Evo'Hawk: I dissband our guild :(" |
Suv the dark magican
Guild membership: Disciple of the Next Generation Mniaam:o |
Cytuj:
Bywa i tak.:o |
co w tym dziwnego :?
|
Cytuj:
Masz racje, nic |
wybral co uwazal za sluszne i najlepsze w danej sytuacji ;o
|
W mojej opinii, najbardziej rozsądny wybór w tej sytuacji jaka panuje na Obsidii :)
|
Cytuj:
|
i dobrze
poza tym co was to obchodzi, wg waszych teorii spiskowych w ng niedlugo dojdzie do rozlamu bedzie wielka wojna szwedzi sie wybija a polacy przejma wladze |
;>
nie zdziwiłbym się jak by tak było :D
|
Obsidia: nie ma sie co dziwic Suvovi i Pephemu !! sa sorcami i nie maja wyjscia jak byc w Ng i siedziec cichutko bo inaczej maj kicka z serva i tyle !! to jest przykre i zalosne ale niestety taka jest prawda i nie jeden z was na ich sytuacji zrobilby tak samo jak ja zreszta tez !!
na temat wojny sie nie wypowiadam :P obsidia to najnudniejszy server z najgorszymi ludzmi jakich spotkalem czytaj lamerskie typki ... zero jakichkolwiek umiejetnosci zgrania itd :/ tzn mowie o 90 % . ale ostatnio mi osladza fakt zycie ze Moj wielki przyjaciel zestarego ng wrocil i gra na obsidii :) |
Cytuj:
Wierz mi , jak by miał odrobinę honoru to mimo ,że zapłacił to by nie doszedł do ng ale wiedziałem ,że do tego dojdzie. |
Kiroy, ale i oni i Ty i ja wiemy ze jak anni zrobie to gram knightem :] a wogole w zime zmywamy sie daleko oo ho ho
|
Cytuj:
Nie mowie ze zginiesz na 100% ale na miejscu Mannowa skorzystalbym z takiej okazji :D |
A co Suv~ niemoze zainwestowac w aola?
|
Cytuj:
|
Czub by tak zrobil - on mzoe wszystko..
|
Chodzilo mi oto ze jak juz zrobi anni~ i wezmie nagrode zeby zalozyl aola,
btw. Awo~ ile masz lat? |
Szabernaście i pół ;s
|
Ryba, to ze skorzystalbys z takiej okazji swiadczy tylko i wylacznie o Tobie. po 2 wezme AoL, zaloze jak wejdziemy do pokoju z nagrodami.
|
tomi hunted
Originally posted by Wartex Night on 18.11.2006 15:14:24:
> Tomi Bait is officaly hunted by > Next Generation he stole Kage > Knight Stone Cutters Axe(sca). Until the > Stone Cutters Axe (sca) is returned Tomi > Bait will remain hunte :cup: dobrze mu :D :D :D |
Też to bym zrobił Kage knightowi CO NIE ŚWIADCZY O MOIM CHARAKTERZE.:p
|
Cytuj:
|
Name: Benek Plaxx
Nov 19 2006, 11:37:12 CET Killed at Level 100 by Suv the Dark Magican and by Waldorio let the bodies hit the floor. |
zastanawia mnie kiedy zabijesz yunichiego ,bo to juz tylko kwestia czasu
|
Widze, ze suv sie rozbrykal. Jak odchodziłeś z dejavu to co innego mi na priv pisałeś:
"wiesz ja sie nie odwracam do gildii, ale jak powiedzialem yunichiemu ze podexpie i wroce, to zaraz sie mnie Archin pytal czy to prawda. poprostu 'wyplacilem sie bo to nie ma sensu', bede expil szybko jak sie da, bo to mi wychodzi najlepiej a jak mnie ng ubije to wroce. bo w takim skladzie jaki jest poprostu ciezko bedzie walczyc, a kolejny 110+ ms sie przyda. taki byl plan takie bylo zamierzenie i mialem nadzieje ze beda mnie ludzie flamowali na forum. pozdrawiam, Suv~ ps. ciiii bo jak sie Archin dowie to znowu mnie backstabberem nazwie" No coż spodziewałem się po tobie takiej decyzji. |
przez 2 miesiace sporo sie zmienilo. szczegolnie nastawienie polakow do mnie :o
|
Cytuj:
@Pitt Ty lepiej nie sluchaj tego co Suv Ci na priv pisze bo to jest ... osoba ktora caly czas zmienia zdanie aby tylko moc pograc i nie stracic swojej to postaci w tibi bo przeciez nie mogl by wytrzymac w rl jakby nie mogl sobie poexpic przez dluzszy czas. Raz trzyma z nami i zabijamy ng (piszac glupie posty na forum tibi pl 'nawet jak wszyscy sie wyplaca ja zostane ostatni i wyjde z pz pokazac jakie ng to sa cioty') a pozniej przechodzi do ng. @Pyro Aris Sam to mnie na pewno nie zabije ;) gdyz za bardzo sie boi wyjsc z pz jak NG jest malo (czytaj mniej niz 15osob:p) jeszcze by padl 'przez laga' i stracil za duzo leveli. Lecz moze w koncu gdzies tam uda mu sie wystrzelic we mnie tego ostatniego sdka ^^ |
Cytuj:
|
Chyba odnalazlem zaginionego brata... rybcio, nawet nie musze nic o Suvie pisac bo wszystko co chcialem przedstawic zostalo juz przez Ciebie przedstawione ;o
p.s. Suv wiesz co przedstawia Twój avatar? bo na pewno nie tytuł jednej z "głupszych" - lepszych piosenek soad |
Hehe no Suv tylko chce udownic swoja loyalnosc wobec NG, zapominajac juz o tym ze stosunkowo niedawno zmienil barwy klubowe :D
Szkoda Benka, nawet mialem zaszczyt widziec ekipe ktora ubila Benka, bodajrze byl to Suv, Waldorio, Pephy, Archin, Evo i jeszcze ktos ale nie pamietam nickow. Evo byl tak podniecony akcja , ze az nie potrafil sobie odmowic zabicia kolejnej osoby i... Nov 19 2006, 11:42:17 CET Killed at Level 8 by Evo'Hawk <- Angatevon the Second. Oczywiscie unjust :p HAHAHA |
hmmm ... wiecie co Ryba ma racje !! z ciezkim sercem msuze to przyznac ale Suv bycie w NG nie zmsuza do zabijania ludzi ktorych sie nie chce zabic !! ja np nie lalem lolika mimo ze byla wojna tylko mialem to gleboko !! ale niestety chyba Ryba ma racje !! nowa zabawa w zabijaniu Polakow ? nie trzeba tak nisko upadac stary !! to juz bynajmniej pephy sie nie kryje i nie sciemnia o wielkich milosciach tylko postawil kawe na lawe i tyle :/ a co do Evo to dla mnie najgorsza osoba jaka w tibii spotkalem przez 6 lat !!
Awolverku darek i bartek cie zapraszaj bo maja wolna chate :P Pozdrawiam Yunka Awolverka Benka i reszte ekipy :) btw zwala z Kage'a hahaha :D:cup: |
anga skoro nie grasz to sie w magebomb pobaw z evo ; o
reszta n/c ; o |
Ahh chłopcy wy to zawsze problemy macie :mag:
Pozdro Tristy ;D :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do reszty oni maja racje stary tylko ze ty jestes zapatrzony w swoich nowych kolegow z NG wiec tego nie widzisz.. :o |
btw ryba
a wy jak zabijaliscie te wszystkie 70 lvle ?:o recznie wpisujac inkatancje na UE ?:o |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. tristy sie chyba peirwszy raz pojawila na tym glupim 4um na ktorym kazdy psize o czym innym i kazdy kazdego obraza ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |