![]() |
Cytuj:
Colorion ty chyba sam zapominasz jak kiedys nie odpisywales a wszystko co mowiles bylo po angielsku<pomijam to ze bylo widac ze to ty> pozatym jewstes chyba niedoedukowany panie tutor kto ma dostep na Nargor jeszcze chyba griffinclaw kwitnie<to do tych ktorym chce sie zbierac na addon misiek na glowe 100 demon dust<srednio 3.000 demonkow>> |
Eeee to wyglada na to ze Xisso sie sprzedaje za 5.000 czegos...
btw xisso zamazal nick na zdjeciu ale nie zamazal nicka na defaut czy on jest az takim kretynem?? |
Hybrid sluchaj ja osobiscie nie wiem co jest z toba ale na guild chacie wczoraj conajmniej dziwnie sie zachowywales.. mowisz reka zlamana.. ale po szwedzku, angielsku i jakiemys tam zes bazgrolil..
nie sadze zebys byl poliglota...-.- Moze ktorys z vice sledzil twoje zachowanie i doszedl do wniosku ze lepiej cie usunac.. nie wiem.. Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy.. tylko ze po polsku a nie szwedzku-.-(ewentualnie angielsku badz niemiecku)X( Zimpa- na cholere ci misiek na glowie?-.^ sorry all ale wlasnie wrocilem z biby:D i moge byc lekko wciety wiec sorka za bledy;) |
Moze to nie xisso sprzedaje tylko ktos z relictus napisal aukcje bo zeby nie zmazac na defeault musi byc cos naprawde z glowa niedobrze
@zimp Dosc jestem doedukowany na swoje potrzeby a nie mowie kto tu wtapial tutor examy swoje i trzech kumpli z paccem co 2 miechy Cytuj:
|
Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....
Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic> Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>.. Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki ..:P Cea// |
Cytuj:
Lokacja: Łódz Stan: Aktywny gracz Imię: Tajemnica :p Profesja: Elite Knight Gildia: Relictus Świat: Galana Skille: 80+/80+ Poziom mag.: 6 Oki zagadam :) btw. nie sądzisz że powinien najpierw zapytać jakiś vice i pogadać ze mna? |
Cytuj:
Naprawde zaczynam tracic tutaj czas an tym forum takze zaczela sie pojawiac propaganda.. niestety nic wam z niej nie wyjdzie... P.S.Kto zdradzi bedzie ginac wiec osobiscie szkoda by bylo sprzedawac postacie na rzez;] |
Cytuj:
@pawlon to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy. Cytuj:
Cytuj:
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko..... |
Cytuj:
walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic. nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje. PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal :D |
Cytuj:
Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem gdybyś mnie dłużej znał to byś wiedział że gram Hybridem od początku i nie opchnął bym chara nikomu nie mówiąc..... |
Wydalo sie!!!
Tharrin ma nowego ownera!! :confused: :confused: :confused: :fool: |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny... color@ co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie? |
Cytuj:
Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze :) |
Cytuj:
widzicie powiedzialem takiemu zsczerze i wprost a jeszcze mi nie wierzy :p a potem taki color mi powie ze sie na mnie nie mozna poznac xD EDIT: zrobilby to i zrobil jako ze profuil byl wyedytowany + co najmniej 3 osoby pisaly do mnie o Twoich dziwnych zachowaniach typu gadanie po szwedzku itp. jakbys byl on line to pewnie ze bym to dokladnie sprawdzil, ale nie byles a nie bylo czasu an czekanie jakio ze myslelismy o ataku na ailythe i nie moglismy podejmowac ryzyka ze jestes nowym ownerem i ze mozemy wpasc w trapa :p |
Cytuj:
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle. A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma |
Cytuj:
Color przestan sie wreszcie klucic z zimpa bo mam tego delikatnie mowiac dosc! Po drugie Hybrid~ Bylem obecny na guild chat kiedy jedyne slowo jakie bylo(mozna przypuszczac w innym jezyku niz szwedzki)to bylo "oko", choc wciaz chyba bylo zamierzone "ok" . A to raczej nic nie zmienia gdyz to znaczy to samo.. taki wplyw innego jezyka na twoj ojczysty.. Na privie sam do mnie napisales w obcym, mimo iz obaj moglismy spokojnie po polsku porozmawiac.. zgrywales totalnie nie zaznajomionego z historia swojej postaci i przypomne, ze 2 razy zapytalem cie co ty robisz i czemu sie dziwnie zachowujesz... Tharrin nowy owner.. znow sie zaczyna-.- Dlaczego nikt nie mowi o mnie takich bajek ze mam kilku ownerow..:( |
Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe :D :D
|
Cytuj:
Poza tym nie wydaje mi sie by mu o paymenty chodziło :P |
@tharrin
ten ciagle robi ten sam blad @kurier ja moge przestac ale to zalezy tylko od przeciwnej strony @colorion~ moze i tharin sie myli ale na pewno nie we wszystkim trzeba mu troche racji o tobie przyznac |
Cytuj:
a ktory robi ciagle ten sam blad i co to za blad wogole? hmm chociaz moze tharrin wie o co ci chodzi i nie powinienem nawet wiedziec, ale miloby bylo |
Cytuj:
Hmm, wczesny jesteś, to juz od jakiegoś 90 lvla |
Cytuj:
|
Cytuj:
chlopaki ale wy jestescie lolki. mysle ze tak PN tak i tharr, ktory defakto byl czlonkiem PN, w taj wojnie nie chodzi o paymenty, tylko o mozliwosc spokojnego grania w Tibie, nawet jesli na wojnie wyjdzieny na minusie ale bedziemy mogli spokojnie grac bez obawy ze ktos przyjdzie i zacznie nas byc i zadac paymentow to juz bedzie wielki krok i dla tego warto sie poswiecac, i dlatego ludzie ktorzy byli nautralni zaczeli walczyc, i dla tego walczymy, my nie chemy zadzic galana my chcemy wszczepic ludzia nasz sposob gry jesli man sie to uda to dobzre a jesli nie to sorry ale napewno zaden z bylychczlonkow PN niebedzie PAowal ani PKowal, nigdy tego nie robilismy i niebedziemy robic. a jesli tak sei stanie ze ludzie z dawnego PN bede PAowac i PKowac to sam osobiscie zrookuje swa postac bo sensu gry juz widziec nie bede, a wy ? |
Cytuj:
Tharrin cokolwiek zamierzasz, ten jest pierwszym krokiem do udowadniania |
Cytuj:
|
Cytuj:
do tej pory nie rozmawialem z hybridem, ciagle nie wytlumaczyl np czemu mial caly profil zrobiony na szwedzki i jakim cudem mowil po szwedzku? tak brdzo chcesz mi tutaj wykazac ze zrobilem zle i ze sie nie umiem do tego przyznac ze nie widzisz prostych faktow. bo jak dotad nic mi nie wiadomo zeby hybrid znal szwedzki, ale moze sie myle? moim zdaniem robicie z igly widly, a ja jak wiadomo zdania latwo nie zmienie ;) a co do Ciebie, no coz skad sie wziela moja opinia o Tobie i jkaim cudem "na sile"? bazuje opinie na tym co widze, czasem na tym co ktos mi powie, a nie na nicku z gry, nie usialem przed compem i nie stwierdzilem, o color - sadzac po nicku to to bedzie sep dla ktorego tibia to cale zycie i nie bedzie zdolny nic dla nikogo zaryzykowac. a wiesz czemu tak? bo nick jest za dlugi i ciezki do zapamietania, to jest decydujace o charakterze playera ;D widzisz? od razu widac roznice, np tharrin, krupnik, navoxiv ;D krotkie latwe dzwieczne i wszystko jasne ;D (a w ogole widzizs? wymienilem siebie jako pierwszego, to swiadczy o tym ze jestem nickowym rasista i ze jestem lepszy od innych, po prostu narcyz, no ale jakze moze byc inaczej jak zawzse mam racje :D) PS: takie glupoty to moznanapisac tylko wtedy jak sie szuka ukrytego sensu tam gdzie go nie ma "na sile". |
Cytuj:
jestem prawie cały dzień online i wciąż czekam aż sie zalogujesz żeby to Ci wytłumaczyć więc nawet nie myśl żeby mi powiedzieć "że nic nie robie w tym kierunku" ;) |
Cytuj:
I bynajmniej nie twierdze ze ci sie nick nie spodobal, pewnie zrobilem raz cos zle a potem zaczales wszystko co widzisz i slyszysz interpretowac na swoj skrajny sposob. Albo moze jak wbijalem sobie rekordy eriga stwierdziles ze dla takiego nie ma nic od chara wazniejszego I chocbym nie wiem jak bardzo zapchal to forum nie naucze sie pisac takich ladnych postow jak ty :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czytaj ze zrozumieniem, od czasu kiedy go kicknalem NIE SPOTKALISMY SIE ON LINE wiec oczywiscie ze z nim nie gadalem ani w ten ani w inny sposob, za to gadam z nim teraz. nie mow o rzeczach o ktorych nic nie wiesz ;) edit: wszystko w miare wyjasnione. Lord Hybrid has been invited. nie powiem ze sorka za to bo byl colora rozczarowal i miglby miec zalamanie psyhiczne, a tego chyba nie chcemy? :D |
Cytuj:
|
Nawet jesli Hybrid ma nowego ownera To poco usuwac go z Wojny??
Hybrid byl od początku wojny i chciał zostac do konca a jakis idiota wywalil go bo zobaczyl ze na tibia.com ze sie zmieniaja dane to go kiknol dziwne trohe... No Hyba ze Rec~~ mysli ze juz po wojnie i 100ek sie na nic nieprzyda :) Robcie Tak Dalej.. ^^ |
Czy mogę zmienić temat?
Nie wie ktoś może jak stoi Konda, Demi~, Corlic, Rivenn, Gran Deah, Lovize, Ayitha (chyba dobrze napisałem :p) i Lord Hybrid (tu może odpowiedzieć sam zainteresowany) z unjastified murderami? I czy dla kogoś z nich ban oznacza deleta?
|
Cytuj:
a relictus rzeczywiscie mysli ze 100 ek sie nie przyda, moze pisales z ironia ale tak jest :P nie bardzo wiem czy slyszales kiedykolwiek takie slowo jak szpieg i moze ci sie obilo o uszy ze hwl masowo kupuje chary, no nic mozna to przeoczyc a glupawy post to formalnosc i obowiazek, musisz trzymac reputacje na odpowiednim poziomie Harry zamierzasz stepowac po fb? |
Wiem Ze Hwl kupuja ale moze wypadalo to sprawdzic a nie odrazu kiknoc Hybrida?? No hybrida Miejscu dolonczylbym do HWL lol xP
Chlopak Szanuje gildie walczy do konca a Wy go kikacie normalnie SUpERRRR .. xD eheh a Co do unjest~~ niemartw sie narazie rs nikomu nie grzoi |
Cytuj:
jezeli pisal to 10-letni owner to nie jest zle ;) |
Paw~~ Bys Sie przyznal jesli to ty go kikles ze zjeb.... sprawe.
Poprostu teraz Ci glupio i Tyle.. |
Cytuj:
Pawlonowi glupio ... Cos czego nigdy nie zobaczysz wiec nie ludz sie, on dobrze wie co robi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |