Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Lenrock 13-12-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1126224)
Takie przypadki z dziećmi sharującymi z rodzicami już były. Więc czemu nie miałbyś być następny? Chociaż osobiście w to wątpie, nie wyobrażam sobie sharingu z tatą. Ale teoria twojego sharingu nie jest oparta na "domysłach", "nie sprawdzonych informacjach". Wystarczy spojrzeć na głupią stronkę z czasem bycia online. Jak to wytłumaczysz, że grasz dzień w dzień po 20h? Nawet jeżeli nie miałbyś rl życia to jest to niemożliwe. No chyba, że bot, ale trudno zrobić taki lvl na bocie. To moje zdanie.

na fecie można grać 7 dni non stop, no tylko wc, uwierz mi. no ale nie podejrzewam go ze wciąga fete ;p

ps; 1000 post w tym temacie

Kiroy Wind 13-12-2006 15:22

To on ani nie śpi ani nic innego nie robi??

Kiroy Wind 13-12-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1126298)
to zachowaj to zdanie dla siebie znam mandarigona dobrze wiem ze nie sharuje bo jest z miasta obok mnie ... i mam go na gg zawsze jak mandarigon online na gg tez jest ? zbieg okolicznosci?

Może sharuje na jednym kompie z bratem.

Cool 13-12-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1126298)
to zachowaj to zdanie dla siebie znam mandarigona dobrze wiem ze nie sharuje bo jest z miasta obok mnie ... i mam go na gg zawsze jak mandarigon online na gg tez jest ? zbieg okolicznosci?

2x 3 dni grania po 23 godziny? czy to normalne? a co ważniejsze czy możliwe?? na 100% nie, może po prostu nie wyłącza gg ?? jeszcze dodaj ,że chodzi do szkoły albo pracuje .

Lenrock 13-12-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1126464)
2x 3 dni grania po 23 godziny? czy to normalne? a co ważniejsze czy możliwe?? na 100% nie, może po prostu nie wyłącza gg ?? jeszcze dodaj ,że chodzi do szkoły albo pracuje .

niemoliwe? haha widać ze nie znane ci jest ostre pg

paior 13-12-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1126464)

szkoda ze jego brata gg mam ;o ohh
niemozliwe ahahahha ja gralem od 8 rano do 20 next dnia

Cool 13-12-2006 16:04

tak to ja też grałem od rana do wieczora następnego dnia, to jest tylko 1 noc bez spania... ale on grał 3 noce!!

paior 13-12-2006 16:12

ja tez bym wtedy tyle gral jakbym mogl bo mialem jeszcze duzo sil ... ogladalem se tv byl umnie kumpel wiec mi sie nie nudzilo i tlyko klikalem mysza na scaraby albo cyce ale mialem wolna chate tylko 1 noc gdybym mial duzej gral bym dluzej

Cool 13-12-2006 16:20

Taa... coś jeszcze dodasz? może on tesz miał wolnom chate w łikend i grał sobie ftedy tszy dni z kolei?? zawsze można wziąść to pod uwagę...naap blz to ile on ma lat? 15 i rzucił szkołe?? 25 i jest bezrobotnym?? -.-

garlerdonem grają 2 osoby i jakoś ani razu nawet nie grał ponad 21 godzin na dobre

Kiroy Wind 13-12-2006 16:36

Z tego co wiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.

Kapix 13-12-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1126602)
Z tego co powiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.

Nie mylisz sie...

Manderigon 13-12-2006 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cool (Post 1126556)
Taa... coś jeszcze dodasz? może on tesz miał wolnom chate w łikend i grał sobie ftedy tszy dni z kolei?? zawsze można wziąść to pod uwagę...naap blz to ile on ma lat? 15 i rzucił szkołe?? 25 i jest bezrobotnym?? -.-

garlerdonem grają 2 osoby i jakoś ani razu nawet nie grał ponad 21 godzin na dobre

Przeczytaj post ~998 uważniej i postaraj się go w miare możliwie zrozumieć.:baby:
Wtedy zacznij pisać Jakieś kolwiek komentarze na mój temat.:cup:
Pozdrawiam.

SkateElement 13-12-2006 18:05

Lepiej przedstawcie jak się ma wojna, a nie sharowanie. Jak to CIPy szczają to będzie ban albo delet, takie debatowanie niczego nie zdziała.

Cool 13-12-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Manderigon (Post 1126770)
Przeczytaj post ~998 uważniej i postaraj się go w miare możliwie zrozumieć.:baby:
Wtedy zacznij pisać Jakieś kolwiek komentarze na mój temat.:cup:
Pozdrawiam.

takich ludzi sie leczy...

Bulwozaur 13-12-2006 23:12

psss

Nie wiem dlaczego kazdy uwaza ze Garlerdon nie gra sam, skoro to jest jasne jak slonce ze gra sam :baby:

@Manderigon
feta rox?8o

Dzisiaj byl jeden z nielicznych dni w ktorych nie pogorszylismy swojej sytuacji w tej wojnie <lol>
hmm... moze dlatego ze znowu nic sie nie dzialo...

Gedd 14-12-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1127580)
Nie wiem dlaczego kazdy uwaza ze Garlerdon nie gra sam, skoro to jest jasne jak slonce ze gra sam :baby:

@Manderigon
feta rox?8o

Dzisiaj byl jeden z nielicznych dni w ktorych nie pogorszylismy swojej sytuacji w tej wojnie <lol>

hahahaha sam bym tego lepiej nie powiedzial

Cariel Da'Rose 14-12-2006 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1127580)

@Manderigon
feta rox?8o

AHahahahahah dokladnie lepiej bym tego nieujoł xDDD haha Open battle edron Blz?

Bulwozaur 14-12-2006 15:44

Oczywiscie nie oznacza to ze ta wojna jest juz przegrana, mam nadzieje ze to tylko poczatkowe problemy z organizacja :)

Rodi 14-12-2006 18:29

Up to oby oby

Powiedzcie mi jak wy to robicie że jeszcze nie wygrywacie?

Bulwozaur 14-12-2006 19:03

@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]

A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys.

0lik 14-12-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1128697)
@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]

A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys.

a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o

Bulwozaur 14-12-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1129004)
a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o

Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol

0lik 14-12-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129020)
Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol

:P:P:P mozliwe jak widac niewszystkich znasz -.^

Beriah 14-12-2006 21:29

Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.

Cariel Da'Rose 14-12-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129020)

lol niemam 12 lat a jezeli jestes ze stargardu to pisz prv o kontakt ^^ : O
i zapewniam cie z jestem z fG :>

Bulwozaur 14-12-2006 22:17

@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D

ppiotrekk 15-12-2006 06:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1120799)
Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.

zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p

Cariel Da'Rose 15-12-2006 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulwozaur (Post 1129250)
@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D

Mysle ze juz wiekszosc wiesz Ravinie te'be :P ja jestem przestraszony?xD po czym to wnioskujesz?: >

Rodi 15-12-2006 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1129448)
zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p

o jednego na szczęście miej.....

ppiotrekk 15-12-2006 12:14

Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:

walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p

Rodi 15-12-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1129637)
Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:

walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p

mozesz podać mi przykład tych tekstów?
a mi Ciebie wcale nie żal ;<

Zen 15-12-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beriah (Post 1129111)
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.

czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD

Iksdek 15-12-2006 17:49

huahuahua

Ten co mówił, że po 4 dniach "fetowania" nie jest się w stanie myśleć to się BARDZO myli ... ;) Sam kiedyś na początku Kyry żeby się wybić troshke speedowałem i tydzień spokojnie na Cyclo siedziałem =] i myślałem ;), jak się gra w Tibie to tak się tego nie odczuwa bo ta gra wkręca ... ;)

//Signed
//Iks~

Lenrock 15-12-2006 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beriah (Post 1129111)

zalecam ci kretynko więcej myślec. nie pisalem tego w strone tematu garlerdona, ze niby nie moze tyle grac czy cos. kierowalem to w strone kogos kto mowil ze nie da sie grac tydzien non stop, to ja powiedziale ze mozna grac tyle na fecie, a nawet więcej. twoj organizm nie jest zdolny do myślenia? po fecie myslisz AZ za dużo, znam takich co biorą codziennie, albo przynajmniej co kilka dni regularnie. ale zeby cos o tym wiedziec trzeba spróbować, a widze wyskakuje mi tu jakiś gówniarz któremu słowo ' feta ' obiło się o uszy

@down

no, skoro tak twierdzisz.

Skibo 15-12-2006 19:04

@up

ŁOOO ty jesteś największy PG w całej tibi i jesteś najmądrzejszy na całym świecie i ogólnie wiesz wszystko....

Zen 15-12-2006 23:24

Iksdek i Lenrock. Wiekszosc na tym forum to sa dzieciaki, co o fecie nic nie wiedza, nie znaja boomby po fecie, calej tej madrasci ktora mozg ogarania po fetce i tej nieziemskiej sily. Oni tego nie znaja wiec pisza pierdy., bo mysla ze "zjedli" xD wszystkie rozumy :p. Wiec reszta co nie wie:
NIE PIERDOLCIE MI TU O FECIE BO AZ ZAL.PL!
@temat
proponuje skonczyc temat o fetce. Lepiej zajac sie tematem wojny, ktora MM jak mowilem i myslalem oczywiscie przegrywa :P
Macie jakies nowosci? :D

ppiotrekk 16-12-2006 03:36

Hah lul =p

ppiotrekk 16-12-2006 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1130240)
czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD

Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p

paior 16-12-2006 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppiotrekk (Post 1131191)
Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p

co to jest NM ??

Iksdek 16-12-2006 08:37

hihihi :D

Chyba zaczne częścięj ten temat odwiedzać bo się pośmiać można z wypowiedzi co niektórych użytkowników, ale też pogadać z tymi inteligentniejszymi ( ;D ).

@ Lenrock ..
Dalej chcesz te screeny, co Keisuka rookowałem ? ;>

@ Wojna
Hmmm, MM ciężko będzie wygrać wojne bo paroma charami z FG grają "Furorczycy" z Vision :]. Lecz, mimo to nie powinni sie poddawać, ta wojna jest
jeszcze do wygrania! :)

@Off Topic
Ci, którzy nie wiedzą NIC na temat wojny moim zdaniem nie powinni sie wypowiadać a co najwyżej zadawać jakieś pytania, które ich nurtują..!

//Signed
//Iks~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31.