![]() |
Cytuj:
ps; 1000 post w tym temacie |
To on ani nie śpi ani nic innego nie robi??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2x 3 dni grania po 23 godziny? czy to normalne? a co ważniejsze czy możliwe?? na 100% nie, może po prostu nie wyłącza gg ?? jeszcze dodaj ,że chodzi do szkoły albo pracuje . |
Cytuj:
|
Cytuj:
niemozliwe ahahahha ja gralem od 8 rano do 20 next dnia |
tak to ja też grałem od rana do wieczora następnego dnia, to jest tylko 1 noc bez spania... ale on grał 3 noce!!
|
ja tez bym wtedy tyle gral jakbym mogl bo mialem jeszcze duzo sil ... ogladalem se tv byl umnie kumpel wiec mi sie nie nudzilo i tlyko klikalem mysza na scaraby albo cyce ale mialem wolna chate tylko 1 noc gdybym mial duzej gral bym dluzej
|
Taa... coś jeszcze dodasz? może on tesz miał wolnom chate w łikend i grał sobie ftedy tszy dni z kolei?? zawsze można wziąść to pod uwagę...naap blz to ile on ma lat? 15 i rzucił szkołe?? 25 i jest bezrobotnym?? -.-
garlerdonem grają 2 osoby i jakoś ani razu nawet nie grał ponad 21 godzin na dobre |
Z tego co wiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtedy zacznij pisać Jakieś kolwiek komentarze na mój temat.:cup: Pozdrawiam. |
Lepiej przedstawcie jak się ma wojna, a nie sharowanie. Jak to CIPy szczają to będzie ban albo delet, takie debatowanie niczego nie zdziała.
|
Cytuj:
takich ludzi sie leczy... |
psss
Nie wiem dlaczego kazdy uwaza ze Garlerdon nie gra sam, skoro to jest jasne jak slonce ze gra sam :baby:
@Manderigon feta rox?8o Dzisiaj byl jeden z nielicznych dni w ktorych nie pogorszylismy swojej sytuacji w tej wojnie <lol> hmm... moze dlatego ze znowu nic sie nie dzialo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oczywiscie nie oznacza to ze ta wojna jest juz przegrana, mam nadzieje ze to tylko poczatkowe problemy z organizacja :)
|
Up to oby oby
Powiedzcie mi jak wy to robicie że jeszcze nie wygrywacie? |
@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]
A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.
|
Cytuj:
i zapewniam cie z jestem z fG :> |
@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D |
Cytuj:
no i pare noobów też by się znalazło =p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:
walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda =p |
Cytuj:
a mi Ciebie wcale nie żal ;< |
Cytuj:
|
huahuahua
Ten co mówił, że po 4 dniach "fetowania" nie jest się w stanie myśleć to się BARDZO myli ... ;) Sam kiedyś na początku Kyry żeby się wybić troshke speedowałem i tydzień spokojnie na Cyclo siedziałem =] i myślałem ;), jak się gra w Tibie to tak się tego nie odczuwa bo ta gra wkręca ... ;)
//Signed //Iks~ |
Cytuj:
@down no, skoro tak twierdzisz. |
@up
ŁOOO ty jesteś największy PG w całej tibi i jesteś najmądrzejszy na całym świecie i ogólnie wiesz wszystko.... |
Iksdek i Lenrock. Wiekszosc na tym forum to sa dzieciaki, co o fecie nic nie wiedza, nie znaja boomby po fecie, calej tej madrasci ktora mozg ogarania po fetce i tej nieziemskiej sily. Oni tego nie znaja wiec pisza pierdy., bo mysla ze "zjedli" xD wszystkie rozumy :p. Wiec reszta co nie wie:
NIE PIERDOLCIE MI TU O FECIE BO AZ ZAL.PL! @temat proponuje skonczyc temat o fetce. Lepiej zajac sie tematem wojny, ktora MM jak mowilem i myslalem oczywiscie przegrywa :P Macie jakies nowosci? :D |
Hah lul =p
|
Cytuj:
Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM powinien zostac modelem =p |
Cytuj:
|
hihihi :D
Chyba zaczne częścięj ten temat odwiedzać bo się pośmiać można z wypowiedzi co niektórych użytkowników, ale też pogadać z tymi inteligentniejszymi ( ;D ).
@ Lenrock .. Dalej chcesz te screeny, co Keisuka rookowałem ? ;> @ Wojna Hmmm, MM ciężko będzie wygrać wojne bo paroma charami z FG grają "Furorczycy" z Vision :]. Lecz, mimo to nie powinni sie poddawać, ta wojna jest jeszcze do wygrania! :) @Off Topic Ci, którzy nie wiedzą NIC na temat wojny moim zdaniem nie powinni sie wypowiadać a co najwyżej zadawać jakieś pytania, które ich nurtują..! //Signed //Iks~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |