![]() |
Exevo Mort Hur "" Die bitch ;]
Exori vis "" feel it ;] Utani Gran Hur "" run bitch, run faster! Exori "" gleba rumuny! nie wiem po co dajecie hotkeye do ue jak większość z was może tego używać co najwyżej na ots ;d |
gdzies widzialem
utani gran hur "swizdu gwizdu i lece w pizdu |
Cytuj:
|
utamo vita "" c'mon, hit me
^^ |
Exevo gran mas vis """Kto Cie tak urzadzil?
xd |
Exevo mort hur ""KAMEHAMEHAA
Exevo gran mas vis ""Co ty wiesz o zabijaniu... Exori vis ""POLOBROCIIIK!!! |
22:52 Fayter [59]: exura """hokus pokus czary mary,twoja stara to twoj stary
owned? |
Ja mam :
-Exura ""Zycie to freestyle, chwila nieuwagi i asta la vista..."" :D A wdziałem : -Utani Hur ""Czoło w mur"", -Exana Pox ""Cholerna Trucizna..."", -Exevo Gran Max Vis ""WAAZZAA!!!"" -Utevo Lux ""Swiatelko do Nieba :)"" Było jeszcze dużo, ale nie chce mi się pisać :p |
exura ""to bzdura kupcie se uhy
exori ""cie rozpierdoli to sa moje :D |
Mojego kolegi:
exura ""Gów** daje ale się przydaje utevo lux ""Światełko utevo gran lux ""Duże światełko exiva ""<mój nic>" "" Kiedyś cię znajdę, znajdę cię... Moje: exura ""Plasterek exura gran ""Moc Sanitariusza utevo gran lux ""Śmierć potworom exana pox ""Trutka - no problem utamo vita "" i jest kwita! utevo res " " ""Wanna die? utevo res ina " " ""GROOOAAARRR exevo pan "" I have food exura vita "" Szpital w kieszeni adura vita "" Come Come GP adori gran "" Biore naboje |
utamo vita ""12.07.07 Dead by Beholder, od tej pory urzywam
exori ""MIlicja! na ziemie nogi szeroko! |
Utani gran hur- Jedzie dziadek na Nocniku sto piećdziesiąt na liczniku........
utevo lux-chociarz ciemno jak w dupie to torcha nie kupie... exevo gran mas vis- Boom exori vis-200 volt exori mort-mini sd exori flam-very little "ue" |
Cytuj:
po inktanacji "spacja" a potem dwa razy dwie kreseczki i wtedy opis;p exura ""Gówno daje ale się przydaje ^^ |
adura vita ""fri uh plax!
adura vita ""Jestem sobie druid i równy chłop!! utani gran hur ""NOS exevo con ""condon |
Ex ura ""EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEX
EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA EXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURAEXURA EXURA Xd |
Exevo flam hur "" Uwaga dzieci Fala leci... xD
|
exevo gran mas vis ""Lubisz To Suko
exori ""Lezysz Kurwo ;) |
Exevo gran mas pox ""Speed baka i kox
|
ExUrA GrAn'''ZEPSUł SIĘ KRAN xD
|
Exori "Bo zupa była za słona!
Exevo gran mas vis "Oj sorry miss click! |
Exevo con- Mama, mia. Wyjmij z dupy kija...
Utevo gran lux- Najlepszy sposób na apopleksję... |
Mam nowe:
exura gran ""Gozdzikowa przypomina, na bol glowy, Etopiryna utevo gran lux ""Lighthack exana pox ""Help! P...osion XD utamo vita ""POWER OF KINGHTS utevo res " ""Potworki pelne slonca exevo pan "" Winiary, dobre pomysly, dobry smak. exura vita "" UH, UH, UHA, mnie UHA adura vita "" W koncu grosz na chleb adori gran "" Tempest Rod POWER Utani Hur "" Padłeś,Powstań, POWER RADE |
utani gran hur ""You see a grass.
Ciekawe kto zajarzy o co chodzi :d |
@Up:
ŁAŁAŁAŁAŁAŁAŁAŁ!!!11!!1!!! ALE MNIE ZWALIŁEŚ NA NOGI TOM SWOJOM ZAGATKOM!!!!!!!1!!!!! GGZGZGZ!11!111!!! :cup: Aż 2 sekundy sie głowiłem.. bardzo hard ten question |
Exori Con ""Pally Power
|
exura ""u mnie leczy lepiej spox!
Sam wymyśliłem ;) |
A to teraz moje
Exura ""Kolejny powtarzający się bez sensu opis czaru Utamo Vita "Kolejny powtarzający się bez sensu opis czaru itd.Mam nadzieje że załapiecie o co chodzi... 80% opisów sie powtarza jak nie więcej.Ludzie! te opisy mają być śmieszne a nie durne jakieś. |
exiva - 3, 2, 1 Szukam
Utevo Res.... - Azor noga Utevo Res ina - i co te ku*** ze mna zrobiły Adori Vita Vis - Jeb Jeb Exevo Gran Mas Vis - Kombajn do noobow |
moje:
utevo lux ""se możesz światło wiesz, se włączyc spier...laj (jak ktoś nie wie o co chodzi niech wpisze na youtubie "Nusiek" :D) |
Exevo pan "Gówna nie daje więc się nie przydaje
|
Cytuj:
A teraz coś ode mnie: exura vita ""jestesmy kwita utani hur ""pedze niczym woda z gór exiva ""nos ci sie kiwa exura ""w chacie u wiewiura utani gran hur ""mam caly bp rur exori vis ""rywal skis pozdro |
exura gran ""i na wszystko sram
exura vita ""niesmiertelnosc wita exura ""gowno daje ale sie przydaje exewo gran mas wis "" ups pomylilem klawisze |
Exevo Gran Mas Vis ""Pozdrów mame ;o
Exura Vita ""Insert coin, try again... Utani Gran Hur ""Meyby next time -.- |
:p
to moje "adura vita """ szin to psita :P"
|
I nikt z was nie uważa, że te wszystkie opisy przy czarach są żałosne? Nie prościej po prostu utevo lux, a nie nooba z siebie robić.
|
exevo gran mas vis ""i to by było na tyle":evul:
utana vid " widać mnie a teraz już nie " |
Cytuj:
Racja, święte słowa... @topic Exori con "" KITKAT ChunKy exura ""(czyt. egzura) exana pox ""Lrthlingborough and Ltrhlingborough exana pox "" Aaah ten kwas deoksyrybonukleinowy exura vita ""Tiru riru paczka żwiru exori gran ""rozgrzeje Ci morde gdy myslisz ze padniesz exevo gran mas vis ""demony niebieskie, assasiny czarne, zólwie zielone i tak cie dogonie exevo con ""dont matter and fly exevo con grav ""miejsce na twoja reklame exevo pan "" panicz raczy coś zjesc? czyz niemam zajebistych pomysła? @edit kupiłem se mósk |
Adura vita vis"" WNERWIŁEŚ MNIE YOU ARE DEAD
|
13:07 Anne Creen [17]: Utani hur ""Tibia tu, tibia tam, tibia zniszczy zycie nam
|
Mi sie podoba:
Exevo gran mas vis ""Gdzie wszyscy? :( Exura ""VITA exevo con ""o strzały |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |