![]() |
Cytuj:
|
Sluchaj Lucifer...od wczoraj stracilem 2 lvle,20%magica okolo 3-4 skilli... Do tego on chce bym mu placil 10k za to ze pomagalem koledze gdy go bili...
|
Cytuj:
edit: down : Lucifer thx za poparcie :D |
Cytuj:
dokladnie! |
|
1st sprawa:
@Bohu i kolezka Wezcie sie furfa zastanowcie kilka razy zanim cokolwiek zrobicie, bo idiotyzm swiadczy tylko o Was... a inni przy tym cierpia 2st sprawa: @Goku'chan Razem damy rade :) W tibii najwazniejsze jest zacięcie... i koledzy :D Masz zacięcie i werwe, wiec dogadaj sie z tym debilem (Xsiao) i leć dalej ;P Potrzebujemy Cie na tym forum 3st sprawa: Gratulacje dla forumowiczow za ilosc stron teamtu, podziekowania za to ze jestescie! |
gz harrus ty evul pkerze xD :P
|
@Dzep
Mowiac "dogadac sie" myslisz o zaplaceniu za pomoc koledze? |
goku skoro Ty pomogłeś koledze jakoś to on niech teraz Tobie pomoże...zrób sobie lekka przerwe i zobaczysz że wrócisz...
|
pomoze...nawet uhac mu sie mnie nie chcialo tylko ja xsiao za mna biegl to on w przeciwnym kierunku...
|
@goku
Mam nadzieje ze dotrzymasz slowa, zal mi ogladac Twoich advancow, i treningu. Gdybys nie tracil czasu na gadanie moze bys do czegos doszedl, a tak jestes tylko upierdliwym wannabe. Nie bedzie mi Ciebie brakowac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bunkier wejdz na tibie to pogadamy :>
|
Cytuj:
|
Niespodzianka :P
http://members.lycos.co.uk/raszlo/Ti.../adv_68-69.jpg |
|
|
Gratuluje wam i mam nadzieje ze zobacze niedlugo You advanced~ to 200 level ^^
|
ej to co to za frajer ten Twój "kumpel"??
|
ej a o co ci chodzi i do kogo mowisz? <uwielbiam takie wypowiedzi :P>
|
@wjskatecrew
Moze uh nie mial...ale ja w to nie wierze...Moge nie wymieniac nicka?:p ------------------- 22:41 Your depot contains 1 items. zgadniecie co sie stalo? |
Oby Tak Dalej
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
SECURA RULEZ POLAND ----->>>> POZNAŃ B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) nICE SS'Y PONAD 100 STRON DO OGLADANIA A MI SIE PODOBALY SS'Y FREODA POZDRO DLA TEGO PANA NO I SS'Y MICHALA wŁADCY MIECZA I AZZARO ( KUMPEL RL MOJEGO KUMPLA) SWIAT:SECURA :flaga_pl: NICK: XOXENS B) PROFESJA: :mag: LEVEL:20 MAGIC LEVEL: 48 :] EQ: BLUE ROBE, ROYAL HELMET CROWN LEGS, BRINGHT SWORD, VAMPIR SHIELD,BOHY :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] SKONCZYLEM Z SP 18 W POZNANIU TERAZ IDE DO GIM 24 SP--------->>>>>>SOCJALIZACJA PED***W |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Takie gadki to mozna w grze zalatwic, dawajcie fotki ;) :P
Zeby nie bylo... tu macie baaardzo stare foto z mojego 'lurowania dla sportu' ;p http://members.lycos.co.uk/raszlo/Tibia/luredGS1-2.JPG |
bum ciurum xD
http://i11.photobucket.com/albums/a1...s/behequet.jpg |
|
|
teraz ja mowie bye bye danubia przynajmniej na jakis czas powod?
Aug 24 2005, 17:26:22 CET Killed at Level 46 by Vetebina a czemu ? hacked ;////// szkoda mi vetebiny, ja spadam bye |
Cytuj:
Aug 24 2005, 18:55:00 CET Killed at Level 53 by Arigin Znow zaczyna sie Random Pk dla kasy.. Mam na dzieje ze zrobia cos z tym typem, bym nazwal go po imieniu ale ktos doniesie :P no Coz i znow niema jak expic.. 3 razy tracilem 57 m lvl i 5x 56 xDDD Pomyslec ktory by teraz byl.. ?XD Character Mogg Khazar does not exist. :(( Good luck IrL !! |
ahh :< widze ze sporo osób odchodzi :<
Ale ja powracam na knighta :> jak mi tylko lagi przejda ide wbijac lvle |
arigin will die ;) dont worry xD
|
Skoro tak duzo osob odchodzi, to ja zapraszam na Inferne :P Tibia jest po to zeby sie bawic :D
|
Uwazam ze vetebina nie mial hacka.
Moja teoria jest nastepujaca: poszedl expic i kick/lag = dead ze ma red skulla to polecial po eq i znowu padl (po lvl poszlo sie walic) wnerwil sie i zacza pkowac. |
Nie zle zrozumileliscie ja niemamzamiaru konczyc zpowodu jakiegos dupka.. :P
i ten frajer zna GMa na Rlu wiec kolejna przeszkoda.. |
Cytuj:
o kim mowisz? |
http://bezduszna.krolowa.com/tibia/magni/ff.jpg
Wreszcie... po dwoch deadach o kilka procent od lvla mam to przeklete 8-0.. eh ;) |
Cytuj:
|
Magni
G.R.A.T.Z P.S:Wreszcie !:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |