![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mieliscie zabic mnie, moich rl. Gdy zapytalem czemu Matuta nie zabiliscie jeszcze to zobaczylem cos takiego "dajemy mu jeszcze szanse" ehmm przed czym? |
Bo Kojakiem z dp nie wychodzisz, a Matuta nie zabijemy bo go znamy. Pzdro misiaczku pysiaczku aka na Tibii to ja sie boje odezwac nawet~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przez 2 dni expilem na malpach lacznie ok. 10h. Byliscie obaj online i nie wpadliscie :) Takze po wygranej opence nadal bede na was czekal :) Z reszta nie tylko ja :* @Matut tez cie kocham :) |
Hahahahaahaha ta bo ty jestes tutaj najbardziej important target i caly czas cie bede exivowal i marnowal unj na ciebie. Wbijesz lvl to pogadamy.
I nie pisz mi wiecej priv czemu, dlaczego i za co. I ze bohy to za duzo, kolejny pro forum fighterze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
o stary tym to mnie polozyles na lopatki =/ |
@up
nie ma za co :) |
Cytuj:
Drogi Eldero zamknij już mordę, bo sie rzucasz jakbyś był nie wiem kim, a jesteś zwykłem ass lickerem Adde i każdy wie jak skończysz, bo w Romie mają cię za śmiecia, po prostu wykorzystują cię tylko do walki, a potem będziesz hunted od nich :-):D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisz do Magazynu Bravo, tam ci dadza konkretna odpowiedz :D btw. Adde ma szacunek do ludzi z ktorymi walczy, jak mnie wyjebia moja sprawa, wy sie martwcie jak wygrac wojne :D to tylko dla mnie gra _/ @up Doneq hunted. |
Cytuj:
|
Cytuj:
spoko loko, poprosze Bysza zeby cie tez zabil :D kotq ;* idz expic :D 21:41 Yu-Gi [21]: twoja stara importuje niedzwiedzie polarne Doniu to prawda? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobre dobre ;] |
Cytuj:
|
[CHAR]Bud'bundy[/CHAR]
Feb 16 2008, 08:32:03 CET Killed at Level 97 by Sykus and by Therrax aff hacked ?;/ |
taa chyba hak. zjechalismy do 84 lvl i ban=delete
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |
|