![]() |
|
Cytuj:
|
Ale się podniecacie tymi dedami...
|
Cytuj:
No a co, wkoncu jest czym :D |
No i FF wyszło na OB, widac, że nie tylko stacki potrafią wygrac ;p
|
Chyba FF bylo wiecej :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dlatego powinni pod koniec leciec do trapa, mieli Viollatora, Gobrysla jeszcze ;~, wiadomo było, że nie mieli szans potem. A FF full team.
Goss padł, ale został jeszcze Chino i Fer. Miejmy nadzieję, że Vicorf szybko wróci bo jeśli nie on to chyba nikt już nic nie zmieni ;< Edit: Właśnie się dowiedziałem, że Xeosnar liderował :p |
No i z tego co widzialem na filmiku to nie bylo zle,przynajmiej rushowal.
|
Z początku, a potem Laren ładnie to robił xDD
|
http://forum.hunted.pl/showthread.php?p=94378#post94378
Żal kurwa jakis licznik expa, niedlugo cave bota wprowadza. Znowu jakies zjebane pomysly Cip softu, do tego koniec up&down |
Mi tam bardzo się podoba :P Raczej już boty nie będą używane, przynajmniej zmniejszy się dużo :) tylko ten double exp żal xd
|
zmniejszy sie uzycie, ale nigdy nie skonczy. my pewnie nawet tego nie odczujemy, jedynie zamiast ubic tego bottera na spawnie i zaczac expic, bedziemy musieli czekac az skonczy :/ tak samo lipa z tym starihopem, zepsuli w tym momencie maga/pala ale troszeczke zbalansowali do knighta.
|
I bardzo dobrze ;D Do tej pory knight do pewnego lvlu był niczym...
Chociaż w sumie mi dużo na tym nie zależy, w końcu wole się zając prywatnym życiem niż marnowaniem czasu na kolejne wymysły CipSoftu ;] |
Haha tak teraz tylko mówicie bo ich więcej bo vicorfa nie ma a prawda jest taka poczekajcie jeszcze trochę i Laren znów przejmie serwa :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
s2 |
Cicho Laren "rzondzi" i Fisher bedzie jego "prawom rekom"
|
Wy tylko krytykować umiecie.Powiem tak pierdole was sami zobaczycie :)Życzę szybkiego powrotu waszego Mistrza Vicorfa i wtedy zobaczymy co wasz mistrz pokaże.
|
Grozisz mi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |
|