![]() |
|
Cytuj:
|
knight
18 lvl 61/61 4 mlvl eq: k set, boots, w helmet, tower shield, i f sword albo b sword (zalezy od update) |
@Adrian.23
Tzn który tomb?Weź daj mapkę. A dałbym rade na Shadow Tomb? to jest ten na prawo od miasta Mapa: http://img267.imageshack.us/img267/5113/mapamt9.jpg A i mam pytanie od jakiego lvl i skilli mogę expić na zółwiach na poziomie 0 tam z tego co widziałem na ss biegają tody i zwykłe żółwie. |
Elf Fortess
Mam pytania. Kolega wbil 19 lvl sorcem. I teraz jak wiadomo zaczyna sie problem. Bo dalej z wand of dragon trudno do 26 lvl wysiedziec na soldach i guardach. I teraz moje pytanie: czy oplacalo by mu sie kupic wand of plague i isc na elfy i scouty na Elf Fortess(czy jak to tam)?:)
|
Cytuj:
|
Kina Lv 18 skille:58/58 eq:noble arm p legs beho shield serpent sword steel helmet mlev 3 na czym moge expic? Soldki ? Facc only
|
32 lv pally 64 dist
tylko nie mowcie o hellgate.. |
40 ms 40 mlvl
Chce, zeby sie zwrocilo wmiare na + narazie expie na stone tomb za tp z 2 ds-ami ale wychodze na rowno albo minimalnie na + . Ale prosze o napisanie dokladnie tzn. z czego lac itp. |
Cytuj:
p.s mozesz jeszcze beholdery kolo thais |
Gdzie expic 46 msem, 45 mlvl. Chodzi mi o taka miejscowke, aby byl dosyc szybki exp i zeby zwracalo sie, a nawet wychodzil bym na +. Mam questa na piraty zrobionego, jezeli tam to na ktory poziomie, i czy z monka czy bez?
|
Cytuj:
PoH - Cycki, czasem o gs'a zaczepić z Time ringiem (no i jak masz bohy :P) Kazo - Guardy/Soldki |
Gdzie expic??
Mam paladyna 22 level (54 w distansie) mam pacca. Gdzie expic?? EQ:p set c helmet luk lub crossbow. Mam 10k w banku na drobne wydatki :) Tylko nie mówcie żeby skillować, a na dwarfy sie boje chodzić bo tam pkerstwo sie szerzy :D
|
Gdzie expic??
Mam paladyna 22 level (54 w distansie) mam pacca. Gdzie expic?? EQ:p set c helmet luk lub crossbow. Mam 10k w banku na drobne wydatki :) Tylko nie mówcie żeby skillować, a na dwarfy sie boje chodzić bo tam pkerstwo sie szerzy :D
|
Sprzyda mi sie i to bardzo:]:]
|
27 lv Elite Knight Skille 56/53 4 mlv.
Eq Boh, Knight Legs, Golden Armor, Royal helmet, Demon Shield, Bright Sword, Giant Sword. Gdzie moge wbic szybko duzo exp? Mam duzo uh i Mf.... |
Cytuj:
B):cup: |
???
Mam 15 knighta ze skilami 59/58 (sword) ...
Mialem ostatnio haka -.- i nie wiem gdzie mam odrobic straty zeby uzbierac na p-seta itp ... Moje eq to scale armor , legion helmet , scraf , dwarven shield , carlin sword , boots EQ TAKIE SLABE BO MIALEM HAKA I CHCE ZAROBIC NA LEPSZE NA CZYM MAM ZBIERAC NA NIE KASE ??? |
@up
Będzie ciężko . No ale skille dobre , więc trolle kolo thais/kazz . Jeśli kupisz p-seta, to kup tez lepszy miecz (o wiele serpent/two handed) . Możesz też iść na roty , w końcu jakoś na rooku zabijają :p . A potem jak odrobisz straty amazon camp potem cycki . Ja 29 druid 31 mlvl eq: k armor, plate legi , booty, drag shield, różdżki i bp uh/gfb/hmm . Gdzie expić dla: -kasy -expa Mam PACC . |
Mam eq: crown armor, knight legi, cruz helmet, vamp shield+bs/gs, buty i szalik. Lvl i skile jak w opisie. Gdzie moglbym oplacalnie expic zeby wyciagac 25-30k/h? Probowalem juz:
scaraby - 15-18k/h, niezly zarobek zolwie powierzchnia - 13-16k/h, tez sporo kasy zolwie -2 (thornbacki) - ponad 20k/h ale kasy juz mniej orki na edron - ok 20k/h, malo kasy Bardzo prosze o szybka odpowiedz ;) |
Żówie nie są złe ...Proponuje DC...Ale tylko jeśli mało ludzi jest...
Zapomniał bym o Elfach... idź na elfy potem DC... Jeśli ci na elfach nie będzie dobrze. "Mam paladyna 22 level (54 w distansie) mam pacca. Gdzie expic?? EQ set c helmet luk lub crossbow. Mam 10k w banku na drobne wydatki Tylko nie mówcie żeby skillować, a na dwarfy sie boje chodzić bo tam pkerstwo sie szerzy" Idź na tomby... Wbij skille. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |
|