![]() |
|
Cytuj:
Edit: I wyprzedzam następne pytanie. Tak ku**a, powiedział bym Ci to samo na RL. ~Alor |
Cytuj:
Ty garbata kurwo przedstaw sie łaskawie a nie pierdolisz pod pseudonimem godnym młodszego bułkowego w MC Donaldzie, nie wiem o huj ci chodzi z płakaniem do Akona więc bądź łaskaw to uzasadnic i btw. śmiem twierdzic, że Wiszu jak najbardziej trafił z Elintą ty pierdolony na wpół rozwinięty glonie ponieważ wymieniając tu mnie i Fuurela sam sie wpierdoliłeś jebany moczochłonny wykręcie. |
Widzę wyższy poziom napinki tutaj.
Odpadam, powodzenia. :) |
dzienki ziom przyda sie
|
Cytuj:
|
fajni szild.
btw czemu mnie zawsze pierwszego bijecie? :/ akurat mana shield znikl |
bo lepiej zajebac 70 druida niz 45 tke smieszna
|
KUPIĘ TRANSFER ZA GP, BO KURWA NIE ZDZIERŻĘ xDD
|
ale smiech hahaha :D odsprzedajcie mu nightmare shielda jakos tanio ;d
|
HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA @ Spartian
hahaahahaha umarłem, to już jego drugi taki drop w tibijskiej karierze hahahahahaahahahahah ZGON KURWA AHAHAHAHAHAHAH |
Kupie nightmare shielda :P
|
Cytuj:
@topic Aful jestes nobem bez kitu poprostu brak mi slow by to opisac naprawde |
nmare shield na sell, offer plax :)?
|
@up
pojebalo cie? |
Cytuj:
--- siuter dodał 2 minut i 39 sekund później --- Cytuj:
Wiec tak jak wiszu powiedzialem jak chcesz sie przekonac ze nie jestem Elinta to wpadaj na bemowo pozdro i czekam. btw gz straty dobre z was pizdy i + dla rebellion. smiecie z flow.:baby: |
Japierdole
|
|
Cytuj:
|
Kurwa brawo za nm shielda, az zal ze jakies placki z kanalow weszly w jego posiadanie. Piatka z gory Spartian ~~ , ale przynajmniej orgazm byl :
01:44 Sevelis [114]: <33333333333 01:44 Anto Agroht [51]: xDDDDDDDDDDDDDDDD 01:44 Draz'Len [103]: HAHAHAHAHAAHAHAH 01:44 Sevelis [114]: <33333333333 |
Cytuj:
Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie :) --- kamba dodał 5 minut i 40 sekund później --- Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |
|