![]() |
|
Jejciu ludzie opanujcie się szkoda aż czytać tych waszych durnych wypowiedzi !!
@ żeby nie było http://img255.imageshack.us/img255/3434/uo0001nz9.jpg |
@ Alex
Czym się cieszysz =\ że masz blu ? na laptopa ? =\ Fail. poza tym wyjdź i żalu nie rób bo temat schodzi na psy przez takie ciecie jak ty =\ Masz takiego garba że na stojąco rzepy zapinasz ;\\ |
|
On zaczął ;\\
I myśli że jest starszy to fajny =\ |
|
@up
stare ;d |
Cytuj:
Nie żebym coś do Ciebie miał ale od kiedy piszesz tu posty są same kłótnie więc jeżeli masz zamiar pisać jakieś durne posty które nic niewprowadzają do tematu prosze Cię wyjdź dobrze?? http://img519.imageshack.us/img519/1944/50lvoo4.png http://img519.imageshack.us/img519/5...png/1/w800.png |
@ up
Alex sam zaczął ;\ nie można się czasem pośmiać ? wam to tibia całkiem odwaliła =\ Wracasz z szkoły i od razu komputer ON > Tibia > Spać > Szkoła >Komp on tibia > Tibia > Spać =\ Życiorys niektórych z was =\ J***ć Arkę Gdańsk. WKS Wisła Lechia :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
@up
Zamknij jape bocie . Chu&# możesz wiedzieć jak inni maja, skoro znasz takie coś to może to Twój przebieg dnia ? Odezwał sie kur&$ pseudo kibic :baby: |
a Rav ssie :cup:
Ogar childs. |
Cytuj:
zostalem kurwa zowniony. |
Cytuj:
Fail. A skąd to wiem że macie taki dzień bo mój kumpel taki ma i dużo tibiosów też . |
Cytuj:
Typowy przypadek. |
Cytuj:
Ja je%#@ weź sie rozbiegnij i o drzwo jebni% ! Co ty piszesz w ogóle dzieciaku ? Skąd wiesz , że nie kibicuje polakom ? Dlatego , że nie mam tego w avatarze czy podpisie ? HSHSHASHAHSHSHSHAHS ! Macie ? synku do pięt mi nie dorastasz żeby mi na 'TY' mówić . Jaraj się mną dzieciak dalej _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Z niektórymi nie da się normalnie gadać więc szkoda nerwów bo ludzi i tak nie zmienisz :baby: @down Regularne życie jest nudne, a botów nie lubię. |
@usztygonju
jak myslisz ze mój zyciorys wyglada tak to sie mylisz mój zyciorys na zime Szkola > komp on > bot on > tv > kima > obiad > kima >szkola. na lato to Sniadanie > komp on > bot on > dwór > ognisko > kima > kac (tylko w wyznaczone dni) |
...
@UszTyGnoju Wjebales sie na forum,i od*******asz,wyjdz troche na dwor,posiedz ze znajomymi(chyba ze juz ich straciles)...Przykre ;< ... :) (Because I Love You ';D Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.) |
Chcialbym tylko zauwazyc, ze nick mojej glownej postaci to Uszolog a wiele osob mowi na mnie Usz. Zatem nick Usz ty gnoju nieco mnie obraza:P.
Postac ta znajduje sie na Pacerze, na honerze zas mam 27 rp. Tak tylko chcialem napisac. |
@ Alex mój życiorys to Szkoła > Domek > Obiad > Net > Tibia > Bot on > dwór
> chata > tv > Myciu Myciu... > Spać Jak piździ to siedzę w domu i gram albo się uczę bo nie mam takiej średniej jak wy 2.2 ;\\\ @ Bartucha Mam przyjaciół o to się nie boj :((( PS.- Pisać w tibi ;\\ jak nie odpisywał znaczy że gdzieś jestem albo bot ; ) Nick Anyranux :))) |
@up
idź na dwór śmieciu, robisz syf na forum i nikt tu cię nie chce, zachowuj się |
@ up
Wjazd na chatę ?:( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
@up team ?
prauffka pies cie po czole kutasem jebal !!!!!!!! |
Cytuj:
o boshe, ale ty jestes fajofski!!!!! @usz~ patrzec na to jak piszesz, nie daje ci wiecej niz 12 lat, coz bywa ;\ skoro nie masz sredniej 2.2 jak 'my', to co, 2.5? :d |
Ej kurde felek nie mozecie sie nie klucic?? to temat do wstawania screanow a nie klutni :! inne tematy typu candia , harmonia jakos nie ma tam klutni na 7 stron a tu niekiedy bywaja...
|
@2xup
z tego co wiem to uszolog ma 20 lat+ i pz'ta w pokoju. ja mam srednia 2,7 i jestem pro |
Mam 3.1 ;(
Nudzi mi się już ta kłótnia więc może skończymy ;) Może to i z mojego powodu ale ch%#$ na to kładę ;]] :P:P:P:P:P:P:P Sory że się was czepiałem ale taki ja już jestem ... znając życie zaczniecie coś pier... o mnie mam to w dupieee |
@up
tak to Twoja wina wyjdź i najlepiej już się nie pojawiaj plx xd |
@ up
nic do ciebie nie mam w tej sprawie ;s to nie wiem po co się udzielasz ;S |
Up
Huhu chyba zapomniałeś jak na d lair edron płakałeś żebym ci pomogł i dał manaski bo na górze są smoki i dl więc nie udawaj takiego kozaka na forum :) http://img519.imageshack.us/img519/5...ratyyyygg1.png |
usztygnoju
po co się tu odzywasz skoro nikt Cie tu nie chce ? noob jesteś przyznajesz się otwarcie że bocisz i co myślisz że będziemy Ci brawa bić ? zamknij japke noobku kolegów nie masz nie odpisujesz bo się wstydzisz że non top na tibi >.> nie masz średniej jak "my" 2.2 bo masz 2.0 Gz... A teraz s*******aj pizdo i nie bij mi więcej dragów na d lair pozdroX( down: Cytuj:
bejbe se mów do Twojego chłopaka -.- A to zjebie zjebany mnie rozjebało o_O |
@ Kin Mori
KOSAOPASOPASKOPKOKOPASKOPASKOPASKOPASKOP Te Dragi i Dl Sam ropleś pzdr ... chciałem kupić manaski bocie ... jeżeli ci dają fri itemz to nie wiesz co to jest kupić sprzedać dać itd... @ Qu zjebie zjebany ty 1 mi dragi biłeś nie płacz bejbe ;ddd że ci draga zabiłem bo mnie bił pozdro koleś .... |
Cytuj:
Bo zawsze wiedziałem że jesteś noobem i chciałem cie ubić :) |
@ up
Kiedyś nadejdzie sąd ostateczny i zobaczymy kto jest lepszy ;]] Nawet jakbyś mnie ubił nic by ci nie spadło : ( bo nie jestem biedak ... i mam kasę na aole blessy i inne duperele ;d PS.- boty bota mam po to żeby mi runy robił ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Metafora taka. ;d
Dla mądrego nic trudnego ;dd dam 300k jak mnie zabijesz lamko ;dd błagam bejbe zrób mi wjazd na chate ćwoku ;ddd ; ********************** @ Qu mi się życie z tibią nie pierdoli ;ddd |
Cytuj:
ćwoku se mów do chłopaka pedziu >.> wy*******aj z tego forum bo kłótnie przez Ciebie geju starzy nie zajmują się synkiem dają kasę żeby synek w domu siedział |
No commet.
Wyjdź. Zamknij drzwi. I się nie w*******aj bo ci jednego draga zabrałem a ty już płaczesz że nie będzie 10gp ;d Przykra historia |
Cytuj:
nie zabija się drugiemu bo przez takich jak Ty się tibia sypie <>.<> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |
|