![]() |
|
Nastroje? Mieszane.
Patrząc na potencjał drużyn, atrybut własnego boiska, atmosferę na stadionie itp. Polska powinna wygrać. Z drugiej strony Polacy ostatnimi czasy za dobrze nie rozpoczynali eliminacji do dużych imprez. Także nastroje w kadrze oraz gra (właściwie jej brak) w sparingu z Ukrainą nie pozwalają całkowicie spokojnie spoglądać w przyszłość. Słoweńcy oczywiście będą chcieli udowodnić, że kopać piłkę potrafią i podejdą ambitnie. W takim wypadku pozostaje typować remis... Obym nie miał racji. |
Cytuj:
Co do tej "miłości" Cesca: Ten argument, że się cieszy po golu, to głupota do kwadratu. Aha, czyli co, jakby grał w innym klubie to by się "prawdziwie" nie cieszył z bramek?;> Co do dzisiejszego meczu: Słoweńcy nie mają takiego słabego składu, jak zagrają z odpowiednią agresją, może być nam ciężko. |
mecz o 17, żenua...
|
lol,skoro o 17 to bede ledwo co po meczu wyjazdowym... hail tvp X(
|
Cytuj:
|
Jaki stadion taka pora rozgrywania meczu. Proste.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym - ty nie jesteś Gabrielem, on myśli inaczej, ty myślisz inaczej. |
Yoh: debilu, to po czym ma sie zawodnik cieszyc? No chyba, ze po zwyciestwie, ale to kurde kazdy gracz sie cieszy...
|
yoh do ciebie nic nie przemawia, ty jestes kurwa jak rydzyk, masz zawsze racje. mozna dyskutowac, nawet dyskusje czasem zmieniac na ostra wymiane zdian ale skoro ty takimi gownianymi argumentami na sile zawsze zwycieska wychodzisz z kazdej jrozmowy to ja dziekuje. ktos ci cos przypomni ty na to "kiedy ja cos takiego mowilem, nie przypominam sobie". mam dla ciebie propozycje, przejrzyj sobie wszystkie strony tego tematu, naprawde wszystkie i spojrz na swoj caloksztalt, naprawde nikt tu nie jest zajebisty ale spojrz na siebie. ty jestes tylko sympatykiem bo prawdziwym kibicem tu nie może się nazwać nikt z nas, rozumiem wielką sympatię do klubu, szanuje cie za to bardzo ale kuwa bez pzresady, jeszcze raz kuwa więcej obiektywizmu. pozdrawiam
|
Cytuj:
I to wszystko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Sam już nie pamiętam ile czytałem takich deklaracji.Dużo? Bardzo dużo? Przykładowo dostanie 120 - 150k funtów tygodniówki i o takich zapewnieniach nikt nie będzie pamiętał. Przykre, acz prawdziwe.
|
Ehh nie wiem co mogę dobrego powiedzieć o grze Polaków... Błaszczykowski dobrze grał i to chyba tyle. Wykopy Fabiańskiego, z których KAŻDY był niecelny, bardzo mnie denerwowały. Gra Kowalczyka powodowała u mnie efekt wymiotny. O reszcie nie chcę pisać, bo reszta była niewidoczna.
|
Ogladalem jedynie 2 polowe i musze przyznac, ze tak slabo grajacej reprezentacji jeszcze nie widzialem. Jedynie Blaszczykowski cos dzialal. Nasi czesto wpadali na siebie utrudniajac sobie gre i Fabianski bronil slabo. Nie rozumiem tylko czego Beenhaker nie powola Kuszczaka i Wichniarka. Nie mamy zadnego klasowego napastnika, wiec przydalby sie. Piszczek nie umie sie ustawic a Saganowski nie mial jak sie pokazac, ale z gory zakladam, ze wiele by nie pokazal.
@up Wlasnie ten Kowalczyk mnie ciagle denerwowal, skad on sie wogole wzial? xd |
A Krzynówek jaki zrobił postęp od ME. Nauczył się dośrodkowywać tam gdzie są partnerzy, oczywiście w miarę swoich możliwości.
Na poważnie to oprócz Kuby, każdy zagrał poniżej oczekiwań. Nie rozumiem niektórych decyzji Leo np. co tam w ogóle robi Saganowski? Czy nie mamy lepszych napastników, bardziej ogranych i w lepszej formie? Szkoda, że nie gra Wichniarek lub Jeleń. Szybkość Błaszczykowskiego i Jelenia mogła być naszą bronią. Co myślicie o pomyśle, który pojawił się po ME? Chodzi o to by odmłodzić totalnie reprezentację i tym samym robić skład już na EURO 2012. Drużyna przez 4 lata mogła by się znakomicie zgrać, ale wtedy raczej o MŚ w RPA trzeba by było zapomnieć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |
|