![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHA!!!!! arcano na prezydenta ! |
Nic mnie w tym nie bawi :<
|
Cytuj:
|
Skonczyla sie wojna ,zaczely sie zarty...?
|
@Arcano
No niezly pojazd XDD @Kafar A zartow nie bylo caly czas? |
takie pytanko do lavia: expic nie umiesz?
@up teraz kazdy bedzie komentowal jaki ten zart nie byl smieszny? ogarnijcie sie ludzie moze komus nalesnika? z serkiem? |
Cytuj:
Każdy z was ma poukrywany wiek.. Wstydzicie sie czy jak? ;} @Kafffffar Wojna się skończyła? ; ) |
Jak się wojna mogła skończyć? ;(
|
Cytuj:
... chyba że ja jestem nienormalny player :( |
Cytuj:
|
Jak sie wojna skonczyla to kto sie poddal ?
ps. Sliccery juz podbil 2 lvl :] |
Jesli nawet wojna sie skonczyla to jestem pewien, ze nie wszyscy sie wyplaca i bedzie cos na obraz gildi "KARA". xd
@Do nowego MORGANA!!?? LOL Omijaj szerokim łukiem, lepiej inny swiat, moja mala rada. XDXD Zreszta masz wolna wole(chyba), wiec zrobisz jak chcesz. Jesli Jednak zdecydujesz sie tu grac(albo juz grasz) to: Witaj na morganie xd Pozdro Hawan~~ |
To że wam nie poszło panowie nie znaczy ze inni są skazani na porażke.
|
Cytuj:
Poczytaj forum na tibia.com Praktycznie co drugi temat jest : HM robi na mnie PA HALP!!!!!! Czują się pewniej więc wracają do starych metod, jak kiedyś pisałem wprowadzają plan "wyj%^$(^ polaczków z morgany", a że ptrzy okazji mozna rowniez innych postraszyc to mały pikuś. Dorlik, Predacone(nie wiem czy dobrze nick napisalem, chodzi mi o 80+ ms) i wielu innych odwala zajebiaszcze PA. Więc zanim coś napiszesz to poczytaaj troche, to nie boli(przynajmniej mnie) ciebie może tak, nie wnikam. Pozdro. Hawan~ |
BRAWO arcano rozgryzles mnie...
otoz tak, mam malego fiutka, i jest mi z nim dobrze ;) Myslisz ze mnie zgasiles, uraziles czy chuj wie co jeszcze? Wyjebane mam na takich s*****eli jak ty... takie texty to do tatusia wieczorem :) btw. czy ty przejal bys sie, jakby gowno do ciebie mowilo? |
Cytuj:
Poprostu jemu sprawia radość bluzganie na kogoś, pewnie mamie się chwali, zgadłem?? Jeśli chodzi ci arcano, nowy temat o lavio coldzie jest, kolejne PA odwalają :):) Przykładów mógłbgym podać więcej, ale po jakiego wacka?? Przecież oni to robią jak napisał lavia "DLA PRZYJACIÓŁ DZIEKI KTORYM TA GRA JEST LEPSZA" ZAL>>> Pozdro Hawan~ |
Cytuj:
|
Panowie.. :)
@Arcano Masz może jakieś wskazówki jak grać by nie paść bez przyczyny? Bo ja takich nie znam! @War Coś mało ostatnio widze Victerona.. Na forum, w grze.. Więc myśle, że to koniec lub przerwa w graniu Larga:> :king: .. Jestem pewien w 100% że w przyszłości polacy będa na tym serverze (Morgana) mieli trudne życie.. Kiper teraz będzie jechał z lvlem znajdzie sobie nową ekipe i zacznie polaczków wybijać pokolei a potem polaków będzie zamało żeby sie mu stawić.. :flaga_pl: Ale to tylko moja i opinia nie musicie się z nią zgadzać! Szwecja 2:0 Grecja! :D :swe: |
Szwedzi i Hiszpanie uradowani dziś dzień ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |
|