![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Abstrahując, Feel jest strasznie słaby, jak słuchasz popu to słuchaj przynajmniej jakiegoś, który jest w miarę ambitny ;x Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli miałeś na myśli ludzi będących raz tym a raz tym, to to naprawdę są ludzie, którzy starają się zabłysnąć. Cytuj:
|
Lasooch powiem Ci, że nie masz racji, to ludzie tworzą współczesną modę ty od niej odstajesz i dlatego jesteś obiektem drwin, więc się nie dziw, że ludzie po tobie jadą. Mówisz, że jesteśmy słabi, dla mnie ty jesteś słaby bo nie potrafisz się dostosować do społeczeństwa i to jest głupie.
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie 'nie potrafię' się dostosować. Po prostu nie muszę. Cytuj:
|
Dobra wyjaśniliśmy sprawę, możemy już skończyć i zająć się komentować zdjęcia. Lasooch się nie dostosuje, jego problem, jego styl. O gustach się nie dyskutuje, ile ludzi tyle teorii.
|
Cytuj:
Cytuj:
Normalny człowiek jest otwarty na otaczający go świat, a brudas ma tylko jeden cel- być innym. Mam nadzieję, że można mnie zrozumieć. Bez urazy, ale czy czasem tak nie było z twoją arafatką? Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie innym, tylko być sobą, tylko i wyłącznie. Wiesz co to znaczy być sobą? Czy już całkiem mozg Ci mtv wypaliło?
|
Cytuj:
|
@Drunk: y, tego... : p
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do oceniania: faktycznie, taki typowy ty, jest lepiej oceniany niż typowy ja, bo typowy ty wygląda jak dzieciak z bardzo dobrego domu (nikt, kto z klasy średniej nie zachowuje się tak ani nie wygląda) gdzie typowy ja niekoniecznie tak wygląda. W Polsce dalej panuje przekonanie, że w bogatym lepiej mieć przyjaciela, tak więc ty jest lepiej oceniany. Ale wszystko zmienia się wraz z rozpoczęciem rozmowy. |
To kim wkoncu lepiej byc zelusiem czy brudem? Metalowi do bruda blisko / kwestii ubioru itp/ ale zwyklemu czlowiekowi do zelusia raczej daleko. Brud jest pochodna metalu a Zelus jest nowym tworem, glownie techno kultury. A nie kazdy kto nie slucha metalu slucha techno. Wiec rozgraniczajcie chociaz troche.
Co do arafatki, to ja akurat nosza glownie pedalkowate zelusie ; D |
No niestety z Twojej wypowiedzi tak wynika. Co do rozmowy z dziećmi z dobrego domu to bywa różnie, przyjaciele oceniają mnie jako normalnego człowieka a na brak kasy nie narzekam i uczę się dobrze chociaż mógłbym to walić bo przecież mam bogatych rodziców, którzy w razie potrzeby zrobią co należy, jednak swoją ambicję mam. Mam właśnie takie osoby w klasie, którzy mają też dużo kasy a ich poziom jest gorszy niż nie jednego debila i myślą, że za pieniądze można wszystko kupić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
edit: tak na marginesie, to moda wbrew pozorom sporo czerpie z subkultur. Modne emogrzywki, modna emokrata, modne arafatki, modne trampki, jeszcze trochę i glany zaczną być modne (a może już zaczynają), wcześniej uberluźne skejtowskie spodnie. W New Yorkerze - ramoneskopodobna (aczkolwiek zesweterkowana) damska kurtka skórzana. Więc panowie niesubkulturowi-ale-modni, nie zdziwcie się, jak kiedyś się obudzicie i będziecie wyglądać jak bliżej niesprecyzowany miks paru subkultur. |
Cytuj:
Co do obecnego offtopa, to ludzie mi nie przeszkadzają, dopóki nie należą do 'skrajności'. Sam mam dosyć długie włosy, jednak brudasy(nie metale, a brudy) wkurzają mnie strasznie. Podobnie jest z żelkami. pozdrawiam |
Cytuj:
@Offtop: Pierdzielita, Panie dzieju... ;) @Grue: Fajnie jest lubić swoją pracę ; ) |
@Dr.Unknown
Mógłbyś schować ten język, jak wynokujesz jakieś czynności... durny odruch! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |
|