![]() |
|
:p:p
|
Thx For Kicks Cipy Jebane Kolejnyt Ded Kolejne 2 Lv W Plecy I Kolejny Mlv W Plecy -.-
|
Hehe zebym ja tak jeszcze aby Kicki mial a to ze mam Łacze z Neostrady Tp to net mi smiga ostatnio naprawde BOSKO!!
Dorwe ktoregos z ich ludzi to mu chyba ja... pourywam.. Jesli ktos ma Neo to mowcie jak wam tera chodzi, wiem ze to tez zalezy od tych ktorzy mi zakladali ale powiedziec mozecie:p Srry za offtop ale nie daje rade nawet ruszyc sie z dp przez Lagi.. |
Ja mam z Netii, ale takie lagi, że też ni hu** z dp sie nie rusze -,-
|
lvl up xD
|
Jeba*** kiki
chcesz sobie normalnie pograc a tu lipa....
Hail Neostrada tez moge isc na Benshe zrobcie liste ja od Qeen i final rooma |
=o
Ej czy moglby mi ktos powiedziec jak zrobic taki wiekszy avatarr jak naprzyklad ma chip~ albo pszczolka majcia?
Z gory THX:) |
hail Paint :D
musisz tylko pokombinowac ;) ja mam neo 256 i tylko raz(!) mi rozłaczylo wiec to zalezy gdzie mieszkasz i jaka ekipa Ci to robiła :p a kickow ja jeszcze nie uzyłem :p gratz all adv :D a tu robiony pare dni temu quescik :) http://img249.imageshack.us/img249/940/cruzmi6.th.png |
nuda
naprawde zeby wrzucac fotki trzeba miec 10 postow?
czegos glupszego chyba nie mogli wymyslic sory ze 2 post ale jezcze tylko 8 :P |
To moze ja zrobie liste^^
OK ja zrobie liste!
Pisać do mnie w game to zapisze;) Team: Daxi Calar Sirius Romanis Caron Sous Chip Demiurg Herager (final room) Cato'royal bolt (chyba:P) Porki Druid A dalej nie pamietam:p |
Team:
Daxi Calar Sirius Romanis Caron Sous Chip Demiurg Herager (final room) Cato'royal bolt (chyba) Porki Druid Evenrose Huntorro (final room) Moria (final room) Ether'Dymek Humakrank Druid'Philip OK ja koncze dzisiaj jutro piszcie BB:D |
|
Moczymorda jeszcze:p
|
Dawno mnie tu niebyło......
Hail Frends =**** =) niedługo powruce :D mmmmmmmmm=* tylko kóts mi lvl zjebał ;D po hacku ciezko sie wyciągnonc :P walne formata i wracam do was ziooooooooomy =* xD cya =)
:o8o:cup::evul:;(:baby::D:(X(;(;(:cup::o:D:p;(:evu l::evul::D8o:(:( |
|
banshee
Dopiszcie mnie... ide z wami... ja pierdziu jak ja dawno nie gralem.. hehe.. mam nadzieje ze sie nie zgubie ;) Pozdrawiam
Yours @Bubster |
Banshee :D
Ja (jak bedzie bez kickow i lagow) to tez pojde na qesta banshee.
|
Banshee Quest
Team;): Daxi Calar Sirius Romanis Caron Sous Chip Demiurg Herager (final room) Cato'royal bolt (chyba) Porki Druid Evenrose Huntorro (final room) Moria (final room) Ether'Dymek Humakrank Druid'Philip Non Max Moczymorda knight Buba Lord |
mlvl ;d
|
=\
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |
|