![]() |
|
Nie kazałbym im placic ale przez ich <tyryyrryr> drozem kazal mi placic 50k... Silvanna zaplacila za mnie i powiedziala ze nie musze jej oddawac hajsu ale ja tak nie moge... nikt za mnie nie bedzie placil dlatego oni zaplaca mi a ja kase dam silvannie
proste ^^:evul: |
@Holasz
Jaki honorowy! =] @Leo Dawno cie nie bylo, jak tam ci wogole idzie? @Dziwactwa Dzisiaj sie dowiedzialem ze Holu chce mnie zabic... |
@Neo
U mnie spoko :) Często zaglądam na forum (ciągle mnie ciągnie poczytać jak żyją znajomi) choć mało pisze :) Pozdrawiam all |
Rotfl...
Ide sobie patrze 27 najt skull skiluje sobie... Bije... no i zabilem i w bp Bs i Dragonka :D edit: opsss 09:09 Nitroxys [99]: give back loot of my friend ok 09:11 Nitroxys [99]: send parcel u to kazz all him items 09:11 Xonster [84]: man09:11 Xonster [84]: give09:11 Xonster [84]: loot Ale latwo ich wyrolowac... powiesz ze dasz, ale musisz isc do dp... idziesz z nimi... i przed dp logout :D |
@Ho'lu
I tak ci nie zaplace :evul: |
@Michalakmee
I tak cie nie przestane huncic:evul: |
@Michalakmee
I ja mu pomoge A dh to fajna gildia.. =] |
Normalnie bym sie chyba sfrajerzyl gdybym zaplacil komus a tymbardziej tobie :evul:
@up wyjatkowo sie boje ^^ |
Przypomnij sobie co bylo wtedy =]
Tak bedzie i teraz ;d |
|
Cytuj:
11:37 You lose 222 hitpoints due to an attack by Ho'lu. Hail Ho'lu ^^ |
Ale wy się kochacie... N/C
|
Najbardziej sie spierał ze go nie zajebe :D wracam z tomba stoi noob przed dp... 3 mort hury
12:30 Warning! The murder of Jan of Silvera was not justified.:evul: :evul: :evul: :evul: Jak cos mowie to dotrzymuje slowa... 12:33 Ho'lu [60]: najbardziej sie spierales ze nie padniesz 12:33 Jan of Silvera [45]: ja tylko m lvl robie... to nie ja ejstem jan of silvera 12:33 Jan of Silvera [45]: janek mnie zabije za to |
OMG zastanow sie co ty robisz, po co polakow tepisz, bylo tak dobrze poki ty tu nie przyszedles...aff nie wiem co ty soba reprezentujesz...ale ty masz honor?:baby: polakow zabijac, prosze bardzo trzymaj sie z tymi brazylami, taka z ciebie pi...ze az mi ciebie szkoda :baby: X(
|
No CoMeNt
ehhh.... co tu sie dzieje??
Polak ma hunta u Polaka... Zamiast pomagac w walce z innymi to ehh... zastanowcie sie... Zamiast sie zjednoczyc... ehh... nie wazne.... @Saint Kiedy sie w koncu pojawisz i wszystko sie wyjasni...? Nigdy Cie nie ma juz teraz... Szkoda, ze Moonchildren Return nie wypalilo... Kto mi pomoze dostac sie do jakies gildi z Polakami?? UuUuU... lol.. mam hunta u 19 lvl typka... Robie sobie runki przy domku on podchodzi i mnie z roda wali po 19:D Jest taki smieszny, ze nawet mi sie nie chce go zabijac:D wchodzi pietro wyzej po schodkach... ja wychodze... on down i mnie z roda:) Przydal by sie pokoj, bo to forum brzydko wyglada:/ Kto potrzebuje rune makera pisac na tibi...:D |
Cytuj:
|
14:20 You advanced from Level 26 to Level 27.
|
13:37 You advanced from Level 31 to Level 32.
po dwoch dniach jazdy z 5% do lvl:) |
|
Gratz dla Beya @up
A teraz coś odemnie... 14:45 You advanced from Level 74 to Level 75. :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |
|