![]() |
|
Cytuj:
|
Klimek niedobry jestes zabiles mnie ;p Kumpla ... ;p
Przemek jestes strasznie niedobry ;s nie rozumie Cie wogule po huj to kozactwo, panowie.... |
Fajnie bylo szkoda ze to ostatni open battle ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Up Czemu ostatni? :p |
Przez ile ? Może 20 sec?
Ten pallek niezły haha Slovik 3 deady wyjebał \o/ @bynajmniej na galanie szwedy leżą \o/ |
Cytuj:
|
Bo mysla ze sie zalamalismy ;p
Podliczajac caly dzien nie wiele wiecej przewagi, podliczajac wszystkie fragi doszliscie nam glowami prawie juz pod jajka GRATULUJEMY :) @Gremar Spoko spoko my sie nie poddamy po jednej przegranej, gdzie wczesniej ownowalismy stale :)...i bedziemy to robic dalej. Dzieki za wieczorna rozrywke!!! |
Ganzer podziękował za rozrywkę po czym poszedł płakać do poduszki :( ciekawe czy ma jakiegoś pluszaka.. napewno z nim gada..
|
Nie martw sie, Ja sie deadem nie przejmuje :) dla mnie war to najprzyjemniejsza czesc gry :) mam jeszcze 114 lvl do zwastowania i w przeciwienstwie co do niektórych moge sie tego podjąc.
Dziekuje za uwage. |
Jechacz nakonny co ty o nim wiesz ? w sumie ja tez nei duzo ale jestem an ventrilo i nikt nie placze prawda jest lekki dolek przegrana boli zawsze ale ja do tego umie sie przyznac . czas jeszcze pokaze ;]
|
Użytkowników czytających ten temat: 39 (zarejestrowanych: 19, gości: 20)
|
wlasnie pozbiera ktos fragi i wkleji ?;p
|
23:04 You lose 36 hitpoints due to an attack by a minotaur mage.
23:04 You lose 84 hitpoints due to an attack by The Horned Fox. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czas dorosnać szczylu
|
Reloop nie wyzywaj...;] ignoruj .. jesli chce niech sobie pisze, kazdy ma wlasny rozum zeby to ocenic ;p moze to byl taki zarcik np ;p
|
Cytuj:
|
tak tak teraz zacznijcie sie cisnac po starych i w ogole.. pojeby ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|