Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Etun 27-12-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710493)
arcano jednak jestes jebanym plebem, gz pisowni.

--- siuter dodał 2 minut i 39 sekund później ---

ja mieszkam na bemowie adres Synow Pulku 4m35. i chetnie zapraszam a dla Tych co nie wiedza to elinta mieszka na pw-placu wilosona i jak ktorys ma jakis problem do mnie to chetnie zapraszam :) a Ty wiszu skoncz pierdolenie i w jazdy na mnie albo kogos z moich ziomkow bo wkoncu ktos Cie serio na rl odwiedzi i to Ty bedziesz plakal nie ja
Wiec tak jak wiszu powiedzialem jak chcesz sie przekonac ze nie jestem Elinta to wpadaj na bemowo pozdro i czekam. btw gz straty dobre z was pizdy i + dla rebellion. smiecie z flow.:baby:

To mieszkasz 1 przystanek ode mnie ;)
Tylko zastanawiam się kim jesteś^^

Im_Buck_i_came_to_fuck 27-12-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710865)
A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused:

Bo smiech to zdrowie.

Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.

Kakej92 27-12-2009 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710865)
@ Kakej
nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??

Za poltora, ok zioom ?

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710879)
Bo smiech to zdrowie.

Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.

;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Aż mi się żyletki rozsypały...

@ UP
nie menz :// no have menz :// sorri man ://

:*:*:*:*:*:* ELINTA LOFFCIAM CIEM :*:*:*:*:*:*

Elooo 27-12-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2710862)
15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary

00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~

lol.

HAHAHAAHAHAHAHA

Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX

allcado 27-12-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710886)
HAHAHAAHAHAHAHA

Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX

Mamy screeny, komu wysłać? :)

~Alor

Elooo 27-12-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710889)

~Alor

ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710891)
ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!

Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD

Elooo 27-12-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710892)
Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD

To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP

kamba 27-12-2009 16:28

Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)

Elooo 27-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2710901)
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)

hahahaha kura hunted na rl tez dobre:D

kamba 27-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710899)
To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP

Albo dobra nie bede sie napinal ! ;DDDDDDD

kamba 27-12-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710889)

~Alor

No poslij mi tego screena

Elooo 27-12-2009 16:35

btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa

allcado 27-12-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710911)
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa

Nie ma cama z Kury bo to był taki z nudów spontan. "Kto się nudzi i ma pacc niech leci na PH, Kure sobie ubijemy." Nikt nie nagrywał nawet.

~Alor

Im_Buck_i_came_to_fuck 27-12-2009 17:05

@wiszu

Nono strugaj kartofla dalej jaki to fajny nie jestes mozna i tak ale prawda w oczy kole, no ale przynajmniej na forum mozesz grac luzaka.

RajstinMejere 27-12-2009 18:00

Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-

viov 27-12-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2710964)
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-

Gdybym żył, tak jak on, w przekonaniu, że nic ale to kurwa kompletnie nic mi nie grozi, to czemu miałbym się nie bujać w takim secie ? :] Rebellion brutalnie i kosztownie sprowadza takich ludzi na ziemię ;(:D

Gonzo 27-12-2009 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710886)
HAHAHAAHAHAHAHA

Ja nie wiem, czy to prawda. Kakej i ktoś jeszcze na VT u nas mieli to w comment.

Antonioo 27-12-2009 21:29

No Wiszok zajebal z bluzgatora

@Kacper
Niestety nie :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.