![]() |
|
Cytuj:
To mieszkasz 1 przystanek ode mnie ;) Tylko zastanawiam się kim jesteś^^ |
Cytuj:
Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim. |
Cytuj:
|
Cytuj:
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Aż mi się żyletki rozsypały... @ UP nie menz :// no have menz :// sorri man :// :*:*:*:*:*:* ELINTA LOFFCIAM CIEM :*:*:*:*:*:* |
Cytuj:
Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX |
Cytuj:
Mamy screeny, komu wysłać? :) ~Alor |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No poslij mi tego screena |
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa
|
Cytuj:
~Alor |
@wiszu
Nono strugaj kartofla dalej jaki to fajny nie jestes mozna i tak ale prawda w oczy kole, no ale przynajmniej na forum mozesz grac luzaka. |
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No Wiszok zajebal z bluzgatora
@Kacper Niestety nie :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|