Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Saint_Trooper 17-02-2007 16:04

@Ho'lu
A ja pierdolę ciebie i ten serwer, na którym są tacy kretyni jak TY (za wyjątkiem mojej Trójki :)). Jesteś po prostu niezrównoważony psychicznie, masz nieuzasadnioną manię wielkości i rządzenia (w pełni nieuzasadnioną, bo w rzeczywistości jesteś ZEREM). Twoje "hunty" (gratuluję angielskiego) i "pay" możesz sobie mówić do kolegów z RL, pewnie takich samych jak ty. Ja przenoszę się na normalny serwer, bez typów twojego rodzaju. Żegnam i życzę ci AIDS. Papa.

Holu 17-02-2007 16:18

Ciesze sie 1 noob mniej :evul: a co do mojego angielskiego to jestem pewy ze jest duzo lepszy od twojego:evul:

Slavkomir 17-02-2007 16:38

:/

@ Saint

Opuszczasz serwer? to wbij na Sainta i napisz do mnie... plz:) szkoda:(

skejt34 17-02-2007 17:37

Ja robie sobie przerwę od tibi, nie wiem jeszcze na ile ale wiem że robie. Znalazłem sobie o wiele ciekawsze zajęcie od gry w tibię. W od tej chwili jestem retired, ale wrócę (chyba).

Kasztaniaczek 17-02-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saint_Trooper (Post 1273537)
@Ho'lu
A ja pierdolę ciebie i ten serwer, na którym są tacy kretyni jak TY (za wyjątkiem mojej Trójki :)). Jesteś po prostu niezrównoważony psychicznie, masz nieuzasadnioną manię wielkości i rządzenia (w pełni nieuzasadnioną, bo w rzeczywistości jesteś ZEREM). Twoje "hunty" (gratuluję angielskiego) i "pay" możesz sobie mówić do kolegów z RL, pewnie takich samych jak ty. Ja przenoszę się na normalny serwer, bez typów twojego rodzaju. Żegnam i życzę ci AIDS. Papa.

Dziwicie mnie...
Polak zabija Polaka to jest k****....
A co jest np. na Furorze, co sie dzialo na Arcani..tam sie polacy rzna ile wlezie...tylko o wladze chodzi tutaj tak samo...
Ostatnio bloknolem 75 ek na tobie... (polak) i nie zaluje tego...
btw. Po ch** ma mowic tak do kolegow z rl? :)
Lepiej do takich jak wy... :)

(Zaraz bedzie ze lize holu dupe....)

Lenidas 17-02-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1274044)
Dziwicie mnie...
A co jest np. na Furorze, co sie dzialo na Arcani..tam sie polacy rzna ile wlezie...tylko o wladze chodzi tutaj tak samo...

Ok ....
lizesz dupe :evul:

A tak powaznie to masz racje. Wszedzie polacy sie wzajemnie ubijaja i nie ma tragedii. Ubijaja sie dla zabawy, z zemsty, z zawisci, dla loota, dla (jak to nazwales) wladzy, aby byc lepszym :D
Jesli ktos ma slabe pvp niech nie bluzga innych, niech nie kradnie, moze dotrwa do 70 lvl (jak mi sie udalo) bez bezsensownego deda :evul:

Pozdrawiam all

Galera_Warrior 17-02-2007 20:10

Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole.

A tak wogole, Potusowi 2 left ;>

Carpie bodajze 6 poniewaz ma problemy z pc ;<

Mendolina 17-02-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1274044)
Dziwicie mnie...

Ale zauważ, że na Furorze rządzą Polacy lub też na innych serwach ich jest masa i to high lvli. A silvera? Dopiero co Potus jest na granicy zdobycia 100 lvla. I polaków jest mało, jeśli chodzi o te silniejsze lvle, a jak dochodzą nowi na granicy 30/40 lvla odchodzą, przeważnie przez hunty. I tu jest problem, bo polak polaka hunci gdzie dominują brazyle. I jaki tego sens, rozumiem poważny powód. Ale za to że jest się kimś co się kiedyś było i popełniło wiele błędów? Każdemu to się zdarza, ale kiedyś się z tego wychodzi. Nie mówie tylko tu o michalaku, wprawdzie jest moim kumplem z rl ale chodzi mi o całokształt sprawy. Jakie to ma powodzenie: hunted, pay xx? Samemu się zarobi kasę, ale jaki jest jego honor?

Slavkomir 17-02-2007 20:55

"Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole."

kazdy jest w innej gildi bo jaka jest polska silna gildia.. tylko z polakami?? moze nie gram dlugo na Silverze, ale o takiej nie slyszalem... moon... nie wypalilo... moon return- to samo... nie drzyjcie japy na mnie jesli jest taka gildia bo na silverze jestem :baby: ... ale jak chyba kazdy chcialbym, zeby polacy cos znaczyli... a nie jak brazylowi sie napisze, ze jest sie pl, to odrazu hunted...

pozdro dla tych, ktorzy probowali sie jednoczyc znow w moonchilden return.
kto wie, ten wie, nie bede wyliczac, bo bedzie, ze lize dupe:D jak zawsze:cup:

Kasztaniaczek 17-02-2007 20:56

nie wiem czego ty oczekujesz...
zabijanie pl-pl br-br itp. BYLO JEST I BEDZIE...
Ja mialem hunty u wielu osob i zrobilem ten 50 lvl+ a to ze ktos na 30/40 lvl dostaje hunta i nie moze sobie z tym poradzic...to niech nie gra w ta gre :]

AvelusAdi 17-02-2007 21:05

"zabijanie pl-pl, br-br..."
ja widze ze tutaj tibia dla niekturych przybrala cos w stylu zyciowego wyznacznika,mistrza,mentora,sensei, a tak serio czy nie bedzie sie wam gralo lepiej po krutkiej przerwie??(18 luty- swiatowy dzien wolnosci od tibi :P:P:P) i wezscie si jakos pogudzce zruwnajcie itd- chocaiz na jeden dzien bedzie fajno :D

Mendolina 17-02-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1274212)
nie wiem czego ty oczekujesz...
zabijanie pl-pl br-br itp. BYLO JEST I BEDZIE...
Ja mialem hunty u wielu osob i zrobilem ten 50 lvl+ a to ze ktos na 30/40 lvl dostaje hunta i nie moze sobie z tym poradzic...to niech nie gra w ta gre :]

Ale wiesz, rozumiem od brazyla dostać hunta bo to uparty naród:D , ale żeby od polaka przeważnie z błahych powodów. Ktoś sobie spokojnie gra, nawet for fun, trzyma się z kumplami i chce po prostu dobrze się bawić, a wtedy taka osoba przychodzi i mówi hunted. W sumie Ho'lu hunci bez powodu konkretnego bynajmniej a Asen? Za to że ja i michalakmee wtrąciliśmy się kiedyś jak Leo padł. Mówił dokładnie, wtedy Eschuesem na statku jak go pilnowali, że padne. Od tego momentu mnie nie lubi ;x, bo żadnego innego konkretnego powodu nie widzę.

Dolor 17-02-2007 21:52

Ja huntów nie dostaje...
Zdradzę wam mój sekret :)
SIEDZIE NA SLIMACH 8o to jest dobry sposób skillować cały czas przynajmniej hunta nie złapiesz :D.
Oki teraz na poważnie od teraz jak będę mieć czas to sobie poexpie tak może 55 levelek sobie wbije :) Może mi to zajmie miecha :) gdzie mi się śpieszy? :D
Ja do tej pory to się nie śpieszyłem i dalej gram na jednej postaci a inni już mieli po parę postaci :) Ale to indywidualna sprawa :)

Pozdrawiam...
PS: Nie kłóćcie się na tym forum...
PS2: Dziwicie się że w tym temacie tak mało ludzi...
PS3: Mało ludzi w tym temacie tylko dlatego że cały czas są kłótnie.
PS4: Przez te kłótnie prawie nic nie wiadomo o Silverze... :(
PS5: Kończę z PS-ami bo już mi się nie chce pisać
PS6: Dobranoc
PS7: The End...

Carrota 17-02-2007 23:14

22:13 You advanced to magic level 30.

AvelusAdi 17-02-2007 23:52

@up gizzaaa
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1274352)
Ja huntów nie dostaje...
Zdradzę wam mój sekret :)
SIEDZIE NA SLIMACH 8o to jest dobry sposób skillować cały czas przynajmniej hunta nie złapiesz :D.
Oki teraz na poważnie od teraz jak będę mieć czas to sobie poexpie tak może 55 levelek sobie wbije :) Może mi to zajmie miecha :) gdzie mi się śpieszy? :D
Ja do tej pory to się nie śpieszyłem i dalej gram na jednej postaci a inni już mieli po parę postaci :) Ale to indywidualna sprawa :)

Pozdrawiam...
PS: Nie kłóćcie się na tym forum...
PS2: Dziwicie się że w tym temacie tak mało ludzi...
PS3: Mało ludzi w tym temacie tylko dlatego że cały czas są kłótnie.
PS4: Przez te kłótnie prawie nic nie wiadomo o Silverze... :(
PS5: Kończę z PS-ami bo już mi się nie chce pisać
PS6: Dobranoc
PS7: The End...

ps- a neich sie kluca
ps2-
}klutnie tylko przyciagaja ludzi ^^
ps3-
ps4- uwazny sie doczyta- i tak tutaj nic ciekawego nie ma
ps5-...
ps6-Dobranoc :P
ps7-..

Wsszystko inne Racja

Galera_Warrior 17-02-2007 23:57

Zobaczcie na moj podpis jak plagena wku**ia gdy gadamy po Polsku na guild chacie ;>

Slavkomir 18-02-2007 00:08

ja dziś wbilem 36 ml... jeszcze 2 i jazda expic:D życzcie mi powodzenia:) :cup: B)

Galera_Warrior 18-02-2007 00:15

Qrwa nie moglem sie powstrzymac!

Widzef Hóligans

http://i20.photobucket.com/albums/b2...0/Widzewek.jpg

Kasztaniaczek 18-02-2007 00:54

@UP

no co, "normalni" kibice :D

Rekin Master 18-02-2007 09:29

[quote=Galera_Warrior;1274665]Qrwa nie moglem sie powstrzymac!

Widzef Hóligans

<ciach>

teraz tylko nalezy sie spytac...ktory z nich to ty? xD
ja stawiam na tego w fioletowej kurtce

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12.