![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xDDD No taaa;d
a zeby nie bylo offtopa, to gz fraga;d |
Duskines say hi to nerana
|
@atahun
nie rozsmieszaj mnie prosze ;( dracko malfoy? :< gra? a na katrili harry potter ;< , dracko ma ultimatum ;] @falla jak tam twoje kicki co minute? ale dziwne tak czy siak sie uhales i manasowales... @name 1.njasuh 2.ninel 3.nib nedal @akcja no no wreszcie jakis loot ^^ |
GDYBY NIE CIPBOT CZIPSU BY NIE PDAŁ (DLA LAMOSOW KTORZY ZARAZ BEDA GADAC vision mastahay pefałpe i tak by kasztym esdekiem trafiły by go. Nie, nie trafily by bo za szybki byl ten Czipsu. TIBIA 7.6 ROXI na tibi 7.6 Vision fraga by nie wbilo )
Ktos tam sapal "dusskines say hi narena to zobaczymy czy ktos z vision wtedy bedzie expil na furorze jak duski na narene pojda |
Cytuj:
Nie liże im dupy, tylko ty i twój kumpel z piaskownicy Direne twierdzicie ze Vision hackuje to podaj powód?? Vision dużo potrafi, a wy wymyślacie, że hakują zal.br |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Tak mozna sobie gadac caly czas, bo w tibii 7.2 na przyklad na statku nie bylo pz i sie tak trapowalo8o |
Burn Abl
Mar 20 2007, 00:59:40 CET Killed at Level 105 by Taifun Devilry Co sie stalo?:< |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ zaraz poleca dziesiatki postow w moim kierunki ze harcesh to nie vision (odrazu mowie ze na takie posty nie odpowiadam idzcie na dwor zapalcie fajke napijcie sie meliski) |
Cytuj:
Brak mi slow na ciebie.Kurwa hermiona gra na qel pasuje omg.Jak taki wszystkowiedzacy to prosze cie bardzo wolnosc slowa panuje wiec powiedz kto siedzi na qel kolejny kozaku z 30 lvl ktory na ob drze sie HAIL VISION |
Cytuj:
moze mam moze nie mam tego 30 lvla ale zdaje mi sie ze wiem lepiej ;( jak nie wiesz to nie gadaj ;] @down ;o to nie ja tu prawie słowo boże ze na qel grał draco ;< maly offtop ; p Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie), które przestało istnieć z wybuchem I Wojny Światowej. Datowanie Widzewa na rok 1910 powstało w końcu lat 50. - stąd m.in. stworzony na siłę "jubileusz" w 1960 r. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|