Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Masywny_Titania 19-03-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1324507)
Padl taifun - pierwszy comment - padl bo go spingowali

ludzie... zobaczcie filmik :) Czipsu przelatywal screena przez 2 sec, i zadne lagi go nie zabily tylko perfekcyjny paraliz zucany przez Qel :)

Czipsu:

zostales oficjalnie zarazony chorobą Visionus padakus :D

taa, osoba ktora krecila miala wieksze lagi od czipsa :p

Hellraiser 19-03-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1324518)
taa, osoba ktora krecila miala wieksze lagi od czipsa :p

Też wlasnie odnioslem w swej duszy niekompatybilne z resztą odczucie, lecz jednak widze tez taką osobe ktora to spostrzegła,..

Masywny_Titania 19-03-2007 23:27

xDDD No taaa;d
a zeby nie bylo offtopa, to gz fraga;d

H.Lyoud 19-03-2007 23:36

Duskines say hi to nerana

Cyrillus 19-03-2007 23:41

@atahun
nie rozsmieszaj mnie prosze ;( dracko malfoy? :< gra? a na katrili harry potter ;< , dracko ma ultimatum ;]
@falla
jak tam twoje kicki co minute? ale dziwne tak czy siak sie uhales i manasowales...
@name

1.njasuh
2.ninel
3.nib nedal

@akcja
no no wreszcie jakis loot ^^

Sachar 20-03-2007 00:29

GDYBY NIE CIPBOT CZIPSU BY NIE PDAŁ (DLA LAMOSOW KTORZY ZARAZ BEDA GADAC vision mastahay pefałpe i tak by kasztym esdekiem trafiły by go. Nie, nie trafily by bo za szybki byl ten Czipsu. TIBIA 7.6 ROXI na tibi 7.6 Vision fraga by nie wbilo )
Ktos tam sapal "dusskines say hi narena to zobaczymy czy ktos z vision wtedy bedzie expil na furorze jak duski na narene pojda

Slovik 20-03-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324266)
Qel hacknela i poszla do vision
Masz jakies inne wersje??

Ty za to jestes pro evul gangsta paya masta kila super czolowy napastnik z 32 lvl zrobionym przez 4 miesiace lizdodupie vision

@@@
Nie mam nic do vision ani dusk ale nienawidze takich pro kozakow jak slovik ktorzy liza dupe vision i mysla ze dostana p armor(zeby nikt na mnie nie najezdzal ze jestem za dusk,jest mi obojetne kto wygra)

Nie lize im dupy proszę pana,a to że wbilem w 4 miesiące 32 to inna sprawa ponieważ ten char jeszcze mial na 26 HACKA i sobie polecial do 8 i odrabialem a jeszcze istnieje proszę pana coś takiego jak NAUKA co dla mnie też jest ważne....

Nie liże im dupy, tylko ty i twój kumpel z piaskownicy Direne twierdzicie ze Vision hackuje to podaj powód?? Vision dużo potrafi, a wy wymyślacie, że hakują zal.br

wolfram 20-03-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1324632)
GDYBY NIE CIPBOT CZIPSU BY NIE PDAŁ (DLA LAMOSOW KTORZY ZARAZ BEDA GADAC vision mastahay pefałpe i tak by kasztym esdekiem trafiły by go. Nie, nie trafily by bo za szybki byl ten Czipsu. TIBIA 7.6 ROXI na tibi 7.6 Vision fraga by nie wbilo )
Ktos tam sapal "dusskines say hi narena to zobaczymy czy ktos z vision wtedy bedzie expil na furorze jak duski na narene pojda

ale to nie jest tibia 7.6 zreszta przy takim paralizu, trap byl tylko kwestia czasu, a przy trapie trafisz z sd i na 7.6 i na kazdej innej

Yiubhurden 20-03-2007 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1324214)
Moglem expic 3 miesiace jak mialem swoja gildie, moge i teraz ale mam lepsze rzeczy do robienia, wbilem swoje 40kk expa i mi sie znudzilo, oczywisice ty o tym za duzo wiedziec nie mozesz bo kupiles swojego chara i zgrywasz kozaka.

BTW Yiubh GZ PG!!!111
Total +7,794
zajebisty masz exp w ciagu miesiaca, dasz mi autograf?

Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).

Masywny_Titania 20-03-2007 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1324632)

Przestan plakac, zdejmij okulary, wyjdz na dwor... to nie jest tibia 7.6, czipsu padl, nawet twoje blyskotliwe posty tego nie zmienia.
Edit: Tak mozna sobie gadac caly czas, bo w tibii 7.2 na przyklad na statku nie bylo pz i sie tak trapowalo8o

Smerfu 20-03-2007 02:15

Burn Abl
Mar 20 2007, 00:59:40 CET Killed at Level 105 by Taifun Devilry

Co sie stalo?:<

Rodri 20-03-2007 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1324700)
Burn Abl

No co padl :P Nie podniecaj sie tak rumun... takie zycie xD Triple ue rox?

Atahun 20-03-2007 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1324641)
Nie lize im dupy proszę pana,a to że wbilem w 4 miesiące 32 to inna sprawa ponieważ ten char jeszcze mial na 26 HACKA i sobie polecial do 8 i odrabialem a jeszcze istnieje proszę pana coś takiego jak NAUKA co dla mnie też jest ważne....

Nie liże im dupy, tylko ty i twój kumpel z piaskownicy Direne twierdzicie ze Vision hackuje to podaj powód?? Vision dużo potrafi, a wy wymyślacie, że hakują zal.br

jesli jestes swięcie przekonany o tym ze harcesh nie hackuje to sobie obejrzyj film cfaniaczqa frojda jak klepia dalusia.Apropo tez mam nauke i siedzie to 5h dziennie w dni szkolne a oprocz nauki mam rodzine i przyjaciol na ktorych takze trzeba przeznaczyc sprorą ilosc czasu tak wiec..

@
zaraz poleca dziesiatki postow w moim kierunki ze harcesh to nie vision (odrazu mowie ze na takie posty nie odpowiadam idzcie na dwor zapalcie fajke napijcie sie meliski)

Atahun 20-03-2007 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1324573)
@atahun
nie rozsmieszaj mnie prosze ;( dracko malfoy? :< gra? a na katrili harry potter ;< , dracko ma ultimatum ;]

Brak mi slow na ciebie.Kurwa hermiona gra na qel pasuje omg.Jak taki wszystkowiedzacy to prosze cie bardzo wolnosc slowa panuje wiec powiedz kto siedzi na qel kolejny kozaku z 30 lvl ktory na ob drze sie HAIL VISION

Cyrillus 20-03-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1324780)
Brak mi slow na ciebie.Kurwa hermiona gra na qel pasuje omg.Jak taki wszystkowiedzacy to prosze cie bardzo wolnosc slowa panuje wiec powiedz kto siedzi na qel kolejny kozaku z 30 lvl ktory na ob drze sie HAIL VISION

moze mam moze nie mam tego 30 lvla ale zdaje mi sie ze wiem lepiej ;(

jak nie wiesz to nie gadaj ;]

@down
;o to nie ja tu prawie słowo boże ze na qel grał draco ;<

maly offtop ; p

Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie), które przestało istnieć z wybuchem I Wojny Światowej. Datowanie Widzewa na rok 1910 powstało w końcu lat 50. - stąd m.in. stworzony na siłę "jubileusz" w 1960 r.

Atahun 20-03-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1324833)
moze mam moze nie mam tego 30 lvla ale zdaje mi sie ze wiem lepiej ;(

jak nie wiesz to nie gadaj ;]

dobra szkoda gadać z toba i zasmiecac to forum

wrogonastawiony 20-03-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1324700)
Burn Abl

A to chyba tylko pokazuje ze Vision jedynie jest mocne w grupie i to oczywiscie komplikuje im sprawe bo jak tylko ktos wyskoczy gdzies sam to pada ? ;<

Masywny_Titania 20-03-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1324937)
A to chyba tylko pokazuje ze Vision jedynie jest mocne w grupie i to oczywiscie komplikuje im sprawe bo jak tylko ktos wyskoczy gdzies sam to pada ? ;<

Tylko ze po takim "wyskoczeniu" te osoby maja pz:)

Slovik 20-03-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1324680)
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).

Nie kupował tego chara na allegro... ja wiem jak to było, ale raczej by sobie nie życzył żebym mówił.... powiem tylko, że sharował z moim kolegą, który ma obecnie 70 msa

Atahun 20-03-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1324943)
Nie kupował tego chara na allegro... ja wiem jak to było, ale raczej by sobie nie życzył żebym mówił.... powiem tylko, że sharował z moim kolegą, który ma obecnie 70 msa

a xadam patrzy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.