![]() |
|
Nareszcie... co¶ działacie, powiedz mi czym mam walczyć to powalcze, chyba nie tym 15 knightem?
|
Kurde nie da sie rpzebic do LS;/ Ke~ nice frag;]
|
"Ugi±ć się aby zwyciężyć"
[CHAR]Sir Zemus[/CHAR] Feb 23 2007, 22:29:12 CET Killed at Level 96 by Dredz and by Camuh |
Cytuj:
Hahahaha ;-d |
@up
Mowie ze nice frag:P Z tittle "Exiva hwl" nie da sie daleko dojsc:P @down Gdyby mnie nie chcieli to bym nie wiedzial o masslogu/battle od 16~^^:P |
Przecież jego strasznie chcieli w wojnie... a pada jak mucha
20 stron wstecz pisałe¶, że w przeciwieństwiem do kogo¶ tam chcieli Cię w wojnie, najpierw lizałe¶ dupe HWL, a teraz "walczysz" przeciwko im? Huntujesz Adelao i mówisz że padnie od HWL |
Em, nie rozumiem cie... Adelao mnie huntuje nie ja go, "walcze" na swoj sposob z HWL, ale z CUe jest smieszna sprawa, bo dalej mam jego pro... Nigdy nie lizalem dupy HWL, jeynie kiedys gadalem z Dredzem i Folxem, to mi hardended bonsy sprzedali. HWL szkoda by bylo fraga na ciebie.
Szakal: Feb 23 2007, 22:59:50 CET Killed at Level 125 by Camuh and by Rica Thim ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
... nie bede z toba gadal, bo w venore pokazales ile amsz inteligencji;/ Cu 23:07 Sails sighted northwest of Liberty Bay. Azenus: Feb 23 2007, 23:12:51 CET Killed at Level 60 by Dredz ;/ nie wiem co blyo nei tak w taktyce... Zocha: Feb 23 2007, 23:13:52 CET Killed at Level 103 by Kejisey and by Folxs Kejisej gz next fraga^^ ale i tka pewnie zabicie mnie bylo trudniejsze..:P I po bitwie...;/ Movie Plz;/ |
Cytuj:
O czym ty gadasz kolesiu? Buahaha, nie znasz nicku mojego sorca... nie będę go tu ujawniał żeby takie nooby jak ty go widziały, ja nigdy z tob± nie gadałem na tibii, szkoda czasu |
ehh no comment :(
|
Cytuj:
Ps. Hybrid co ty robiles po stronie HWL?:( |
Flame us now!
Edit: http://rapidshare.com/files/17953952...ttack.rec.html Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego! |
Cytuj:
hybrid dolaczyl do grona asslickerow i skonczy jak babol ... a my narazie cwiczymy organizacje ^^ |
23:48 Fajkowy-Lolus [26]:SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPA Wiadomo¶ć do Camuha <gz noob> |
...
@aragorn
Debilu. Nie uzywaj my bo nic nie robisz w tej wojnie, chociaz bardzo bys chcial. Noobie. Sir babolek powinien byc liczony jako frag. |
liczac babola to 23 do 1 ;p
szkoda ze nie macie juz nawet kasy na blessy xD PS. szukam palka 100+ ktory zrobi ani~ i wymieni sie zemna demon armor za kusze z poi gdyz hwl samo idze na poi :P |
Cytuj:
Tak jak po akcji na d lair ktos napisal, co mi sie bardzo spodobalo i podbudowalo mnie: "widac ze chlopaki maja jaja i nie boja sie o swoje chary", tak samo mozna komentowac dzisiejsza akcje. Przynajmniej probujemy cos zrobic, dla wielu ludzi stajemy sie wartoscia i to mnie bardzo cieszy. Byl z nami dzisiaj Luke of Galana i chialbym go na forum pochwalic. Chlopak byl gotowy sie poswiecic, niestety nie bylo dogodnej sytuacji zeby mogl to zrobic. |
Cytuj:
23 do 2, no jeszcze Raltios, nawet diz¶ na filmiku był |
Cytuj:
Zmarnowalem fraga keji~ spamowalem kazdego z hwl, to czasem cos daje, ale zadko:P Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |
|